- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ediyoniz adam iki yazar bana:)Buyur canim
InsaAllaaaaah amiiiiin.Gamzesi olanin mutlaka cocugundada oluyo cok gordum keske bnimde olaydiInsallah canim annesine gamzeler saçar yavrum da insallahhhhhhhhh![]()
Canim napalim bercestem foto koyduda onu konusuyoduk.Gece yazdim yoktin sanirimNe ediyoniz adam iki yazar bana:)
Saglikli olsun canim nabicaksin ya.. gamzesi olmaz baska turlu olur. OlsunInsaAllaaaaah amiiiiin.Gamzesi olanin mutlaka cocugundada oluyo cok gordum keske bnimde olaydi
Bnde kapattim postadan geri actim dun hepsi gelmis bildirim sildim baya coktuBenim kapalı gelmiyor e postada kalıyor oda siliyom ekrana mesajlar bende kapattım email ayarlardan
Evet canim aynen oyle insan oyle dio rabbim versinde hayirlisindan guzel cirkin farketmez hayirli saglikli olsunSaglikli olsun canim nabicaksin ya.. gamzesi olmaz baska turlu olur. Olsun
Kayiplarda girmemis galiba bugun
Koptum ahahaahah:) neyseki rahatsız edici bsey deil aman amanKaristirmadim kiiz kendisi dedi bu ne ya bildirim gelip duruyo yok asilama yok pcos bu ne dedi ha bire otuyo tel dediki karistiramam telini pek vermez .Verse karistiririm ama
![]()
He ya adama sovseydim onun e postasindayken abooo yanmistimKoptum ahahaahah:) neyseki rahatsız edici bsey deil aman aman![]()
Bende istanbulda oturuyoomm sende mi ben sefaköyySen mi tanidiksin yoksam![]()
Amin canımmmInsallah canim annesine gamzeler saçar yavrum da insallahhhhhhhhh![]()
Yok be o kadardan bisey olmaz kadın kadınayız şurdaki:))He ya adama sovseydim onun e postasindayken abooo yanmistim![]()
Ben istanbulluyum ama dogudayim canim suan tayinden.istanbul buyuk dunya kücük.. hersey olablirAmin canımmm![]()
Canım geldim burdayımmmmLaviniaa gel buraya sen tanidik ciktin galiba niye kactin kiz :)
Doğu nere laaBen istanbulluyum ama dogudayim canim suan tayinden.istanbul buyuk dunya kücük.. hersey olablir![]()