- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Vayyyyy halimize ozaman sabah aksam doverler biziBence kankisine de egitim verecek sonra bizi toptan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyyyy halimize ozaman sabah aksam doverler biziBence kankisine de egitim verecek sonra bizi toptan
baaaak seeeeenHayır ben sözümü yemem kız
İkinizin ölümüne kanka olduğunuz belli
Ben nezaketen demişimdir üç kişi kanka olmaz
Okulda da iki arkadaşım vardıyurtdışına gitti kız kankasıyla yine haberleşti ben hiç arşlarında olamadım o yüzden şimdi de çabalamıyorum konuya bak
Canim nikin de pek bi okunaklidalin diyesim geldi
hemide cok fena aboooovİçinde ukte kalmis hacim bunun @nur mawish
Dilannn kızzz
onu tahmin ettim caniiiim bi an oyle diyesim geldi dilosDilannn kızzz
Kız gözlerini o kadar açma uykun kaçacakbaaaak seeeeen
Yasasin ev hanimligi çak mavis ne kadar sürer clamatisin tirlatmasi senveKızlar sizi bırakmak istemiyorum ama yarın iş var bütün gün çok zorlanırım öptümmm
uyku yokki.Napim senin yazdiklarin bni soke etti baaaciiiimKız gözlerini o kadar açma uykun kaçacak
uzun surmez bugun yarinYasasin ev hanimligi çak mavis ne kadar sürer clamatisin tirlatmasi senve
Datlumuzun surmez bugun yarin
Ya vallahi su ne yemek pisirsemden gina geliiy daha aksam yemegi yerken yarin ne yapsam diyorumEv hanimligi demisken yarin ne yemek yapican dusunduysen fikir ver
Datlum
Ya vallahi su ne yemek pisirsemden gina geliiy daha aksam yemegi yerken yarin ne yapsam diyorum
ayy evet ya millet aliyo ama bnim alasim gelmiyo bilerek niye hormon ilac yiyeyim diyorum tadi da olmuyo siraya koyuyorum yemekleri kis olunca hemen sira geliyo amannnAl benden de o kadar hele kisin sebze az olunca daha zor oluy yav
he ya tesadufen girdim konuya bildirimde gormedim etiketi gordum ne kizarlar simdi bizeEtiketini gördün mu nur oyun bölümünde :)
Aynen hormonlar diye bende almiyorum iste o zaman iyice zorlasiyor yaaayy evet ya millet aliyo ama bnim alasim gelmiyo bilerek niye hormon ilac yiyeyim diyorum tadi da olmuyo siraya koyuyorum yemekleri kis olunca hemen sira geliyo amannn