- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Allah allah nerden tanidik olcaazki mahalleden degilsin köyden degilsin canim :) ama sen bilirsin canim
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah nerden tanidik olcaazki mahalleden degilsin köyden degilsin canim :) ama sen bilirsin canim
Ee sifreni bilmezki gorse bile canimDegistirdim canim da kndi mailime geliyo ya onu dedim bnim adam biraz cinstir eline alinca karistirir gorur diye dedim
Yokk kiiiz atarlanmadim ole huylarim yokturVaaay atarlanma istanbullu guzel
ya zaten istesemde foto atamiyon bn olmuyo hata veriyo .Ama siz atabiliyonuz bi koyun foto hadi nur cemalinizi gorem
![]()
Karistirmadim kiiz kendisi dedi bu ne ya bildirim gelip duruyo yok asilama yok pcos bu ne dedi ha bire otuyo tel dediAdam haklı da oha yani onun e postayı ne diye karıstırdın![]()
![]()
Tanidinmi bak bakimVaaay atarlanma istanbullu guzel
ya zaten istesemde foto atamiyon bn olmuyo hata veriyo .Ama siz atabiliyonuz bi koyun foto hadi nur cemalinizi gorem
![]()
Takiliyom kuzumYokk kiiiz atarlanmadim ole huylarim yoktur![]()
Hee senin ole bildirimler gidiyoorr benm e postama sessiz gelir ya ole otmezKaristirmadim kiiz kendisi dedi bu ne ya bildirim gelip duruyo yok asilama yok pcos bu ne dedi ha bire otuyo tel dediki karistiramam telini pek vermez .Verse karistiririm ama
![]()
Maşallah çok güzelsin canım benimTanidinmi bak bakim![]()
Aaaa pek bi guzellesmissin bizim alt mahalleden sin tanidim yaTanidinmi bak bakim![]()
Sen nerede oturuyosun canımTanidinmi bak bakim![]()
MasaAllah subahanAllah rabbim ne guzel yaratmis gamzende var gslibaTanidinmi bak bakim![]()
Sen mi tanidiksin yoksamSen nerede oturuyosun canım
Estagfirullah canim.var var gamzelerde var :)MasaAllah subahanAllah rabbim ne guzel yaratmis gamzende var gsliba![]()
Banada sessiz geliyo esim oyle dedi yada bni kandirdi cakal sma iyi oldu dedigi amaniiiin herseyle yaziyon ya gorseydiHee senin ole bildirimler gidiyoorr benm e postama sessiz gelir ya ole otmez![]()
Tsk ederm canm yok ya cirkin biseyim ben :)Maşallah çok güzelsin canım benim
ooo neguzel evladininda olur gamzeleri bnim esimdede var kizimdada var cok severim gamze .MasaAllahEstagfirullah canim.var var gamzelerde var :)
Buyur canimKızlar
Insallah canim annesine gamzeler saçar yavrum da insallahhhhhhhhhooo neguzel evladininda olur gamzeleri bnim esimdede var kizimdada var cok severim gamze .MasaAllah