- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
sinirlendi kaciiiiiiiinUlen uyumam lazım hadi gidin yatın yerlerinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirlendi kaciiiiiiiinUlen uyumam lazım hadi gidin yatın yerlerinize
Zaten bi kere odaya amirimiz girdi ben de herkesin içimde Mahmut hoca dedim herkes koptu şaban gibi oldum dedimŞaban gibi eyvahlar olsun bn kimdim hz şaban filan dio ya
Ne dedydinki zatenbn hatirlamiyyymEneee gitmemiş mavisim ben demedim sen de duymadin Tm mi
Olsun ben para için diilkac film cektin kiiiz severim dion .Konuk oyuncu para kazanmaz giii
Tmm isde sende potansiyel var onemli kisilere filanda oynak basi deme deZaten bi kere odaya amirimiz girdi ben de herkesin içimde Mahmut hoca dedim herkes koptu şaban gibi oldum dedim
sanat icin.......kiz bide sanat icin soyunanlar var ha adinida sanat goydularOlsun ben para için diil
Sanat için .......
Bennde demiştmKızlar ben dün kim kankam olur dediğimde miss mi cevap vermişti Nergis mor mu
Miss le Nergis moru karıştırıyorum
Bi de berceste ile Nur mawiş i
İlk diyen kimdiBennde demiştm
Şakasına dedim len zaten ben de aynı şeyden bahsettimsanat icin.......kiz bide sanat icin soyunanlar var ha adinida sanat goydular
netcen giiiiii hayir olaİlk diyen kimdi
biliyom kizzz tabisiiiŞakasına dedim len zaten ben de aynı şeyden bahsettim
Ona göre düşünücem senin var da bnm nie olmasın kankinetcen giiiiii hayir ola
Onu bilmiyom muhabbeti gördüm yazdıımm ama beni unutmaa dögerimmmİlk diyen kimdi
Onu bilmiyom muhabbeti gördüm yazdıımm ama beni unutmaa dögerimmm
kiiiz deli hani soz vermistin satmam sizi diye ebooooov uclu kanks tik hani bulama kanki emiOna göre düşünücem senin var da bnm nie olmasın kanki
kiiiz deli hani soz vermistin satmam sizi diye ebooooov uclu kanks tik hani bulama kanki emi
Hayır ben sözümü yemem kızkiiiz deli hani soz vermistin satmam sizi diye ebooooov uclu kanks tik hani bulama kanki emi
İçinde ukte kalmis hacim bunun @nur mawishHayır ben sözümü yemem kız
İkinizin ölümüne kanka olduğunuz belli
Ben nezaketen demişimdir üç kişi kanka olmaz
Okulda da iki arkadaşım vardıyurtdışına gitti kız kankasıyla yine haberleşti ben hiç arşlarında olamadım o yüzden şimdi de çabalamıyorum konuya bak