- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Nabtin tamamladnmi.goster bakimmvalla kuzum bn disardan yemek getirttim yetti gari dedimve talihsizlik yasadim biraz pandispanya kekimde onu tamamlicam olucakmi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nabtin tamamladnmi.goster bakimmvalla kuzum bn disardan yemek getirttim yetti gari dedimve talihsizlik yasadim biraz pandispanya kekimde onu tamamlicam olucakmi bakalim
Olmaz insallah annesi.. bir rahatsizliginmi oldu canimAmin canm bugün çok korktum ya sanki ona bsyk ldu diye daha 15 ğün var doktora gitmemize inşallah bsy yok
ya atmaya calistim gitmiyi resim toparlamaya calistim cikti biseyle ortayaNabtin tamamladnmi.goster bakimm
Elmayı bilmem ama ayvayı yedim benaa etme eyleme muzcu clamatis elma en basta olmasi lazim cok saglikli biliyosun
Potasyumdan cok zengin kadinsin senElmayı bilmem ama ayvayı yedim ben
Cikmistirrr yaparsin senya atmaya calistim gitmiyi resim toparlamaya calistim cikti biseyle ortaya
hahaha afiyet olsunElmayı bilmem ama ayvayı yedim ben
hayir adamin geliri muza yetmicek ondan korktum bi an muz pahalandi gunde 3 muzPotasyumdan cok zengin kadinsin sen
Seni alan vitaminsiz kalmaz potasyum aşkinaaa heheee
Sağol kızPotasyumdan cok zengin kadinsin sen
Seni alan vitaminsiz kalmaz potasyum aşkinaaa heheee
hahaha afiyet olsun
Agrım var bide çok çok kötü bi kabusun etkisindeyim canım içim hiç rahat değilOlmaz insallah annesi.. bir rahatsizliginmi oldu canim
İnşallah 10 haftalık canımŞnşallah sorun yoktur kaç aylık
Ya Yok haftada bir alıoz iki günde yiyozhayir adamin geliri muza yetmicek ondan korktum bi an muz pahalandi gunde 3 muz
Allah bağışlasınİnşallah 10 haftalık canım
heee iyi bari tmm devam et ama birer gun ye bari ikitaneyiYa Yok haftada bir alıoz iki günde yiyoz
Ama bu sefer iki tane kaldı onu da yarın
Haha class bide cocugunu da alistirirsan adamin ocagina muz agaci dikersiniz vallahayir adamin geliri muza yetmicek ondan korktum bi an muz pahalandi gunde 3 muz
Gebelikte agrilar normaldir ama gebelik sureci illa rahat gecicek diye birsey yok.. zamanla duzelir insallah kotü düsünmeee uzmee prensesi demek geldi icimdenAgrım var bide çok çok kötü bi kabusun etkisindeyim canım içim hiç rahat değil
eyvahlar olaHaha class bide cocugunu da alistirirsan adamin ocagina muz agaci dikersiniz valla
Birini eşim birini ben yicemheee iyi bari tmm devam et ama birer gun ye bari ikitaneyi
bisey olmaz Allahin izniyle bi kontrole git icin rahat etsinAgrım var bide çok çok kötü bi kabusun etkisindeyim canım içim hiç rahat değil