Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu neydi simdi sutmu on kilo mu viyyBirini eşim birini ben yicem
Zaten toplu yiyince anlamı yok
Sütü de içme içme bi günde on kilo iç ne saçma
Yani sonrada patlama olmasin diyosun. Sindire sindire olsun yani dimiiBirini eşim birini ben yicem
Zaten toplu yiyince anlamı yok
Sütü de içme içme bi günde on kilo iç ne saçma
InsaAllah canim insaAllah olucaksinda isiracaksinda hepsi olur Allahin izniyleYa hanimlar bende anne olmak istiyorumm
Allah büyük gelince ısırıcam onu beni deli ediyor simdiden
İnşallah canıgönğlden aminYa hanimlar bende anne olmak istiyorumm
Allah büyük gelince ısırıcam onu beni deli ediyor simdiden
Insallahhhhh aminnnnnnnn...InsaAllah canim insaAllah olucaksinda isiracaksinda hepsi olur Allahin izniyle
Neyi peki..İnşallah canıgönğlden amin
Bu arada bişey keşfettim yazıcam
aynenYani sonrada patlama olmasin diyosun. Sindire sindire olsun yani dimii
adet oluyomusun canim duzenli sekildeInsallahhhhh aminnnnnnnn...
Hastaligim yaklasiyor ama bu aydanda umutsuzum da neyse gezecem.biraz zaten gecer oyle boyle:)
Progeston aslinda iyi getiriyor hic kullandinmi o hapi adeti de duzenleyici etkisi varhemen nasil adet olunur bilen varmi kizlar
35 32 bazen 40 i buluyor bazen de erken olacagi tutuyor ama oluyorum cok sukur canimadet oluyomusun canim duzenli sekilde
Soğan kürü ile olunuyo biliorum amahemen nasil adet olunur bilen varmi kizlar
yok onu hic kullanmadim sanirim artik hergun agri cekmekten biktim bi adet olsan ojadar mutlu olcamki anlatamamProgeston aslinda iyi getiriyor hic kullandinmi o hapi adeti de duzenleyici etkisi var
Ben her sene sogan kurümü filan yaparim mesela.. periyotlariyla..Soğan kürü ile olunuyo biliorum ama
15 gunden birer hafta arayla 45 gun yaptim bi kac haftaxonce kestimSoğan kürü ile olunuyo biliorum ama
Hic vermedimi doktorun? Bak bitkisel zarari olmayan ilac ama yinede danisarak kullan cok etki ediyoryok onu hic kullanmadim sanirim artik hergun agri cekmekten biktim bi adet olsan ojadar mutlu olcamki anlatamam
yaa neguzel ya kendimi bildim bileli hic duzenli olmadim ilaclarla isde blki bastan beri uc ayda bir di artik 4 senedir filan senede iki defa anca yasli gibi hissediyorum kendimi35 32 bazen 40 i buluyor bazen de erken olacagi tutuyor ama oluyorum cok sukur canim
Hangi tarafinda yumurtladiysan xogunluk ole yapman lazm bide cinsiyette yapiyorlsr onuHani biz sırt üstü yatıoruz ya kalkmıyoruz on on beş dakika
Yeni bişey öğrendim ya sağa ya sola yatıp durucakmışız o zaman hamile olunuyormuş hafif kalça kaldırarak
Ben ilk kez yaptım bakalım olursa müjdemi isterim