- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Bide helvam vardi bak un helvasi.
Siz nabtiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide helvam vardi bak un helvasi.
Ben herseyimi haşlar buzluguma koyarimIyi akşamlar kızlar hergün hergün yemek düşünmek zor gerçekten.
Buzluktan yeşil fasulye ve pirinç pilavı yaptım bugün
Ve günboyu temizlik yaptım.
Rabbim herkesin gönlundekini nasip etsin inşaallah :)
valla kuzum bn disardan yemek getirttim yetti gari dedimve talihsizlik yasadim biraz pandispanya kekimde onu tamamlicam olucakmi bakalimBide helvam vardi bak un helvasi.
Siz nabtiniz
salatayida koy canim bnde koycamda hersey esim herseyi yemiyo ve cok zorlaniyorumBen herseyimi haşlar buzluguma koyarim
Mesela biberlerimi dogradim buzluga attim lazim olan yemekte hemen 1 poset cikartiyorum
Nohut hasladim koydum
Kuru fasulye hasladim koydum
Kofte koydum
Yesil mercimek hasladim koydum
Patlican koydum
Donates koydum.
Borek koydum
Manti koydum benim icin cok pratik oluyor sarma vsvsv
Zorluk cekmiyorum pek o yuzden
Bitek salata yapmak cok cesitli yaparim severim yeriz ama dogra dogra bitmiyo
Iyi aksamlar .Amiiin insaAllah .Gercekten kadinlar sirf bu yemek yuzunden bile yaslaniyoIyi akşamlar kızlar hergün hergün yemek düşünmek zor gerçekten.
Buzluktan yeşil fasulye ve pirinç pilavı yaptım bugün
Ve günboyu temizlik yaptım.
Rabbim herkesin gönlundekini nasip etsin inşaallah :)
Çok alemsin deli yaapasta yapmaya gitistim yemek yapmiyacam ya off hergun ne pisirsem diye diye yaslandim kocisi aradim yemek yapmiycam bisey al gel dedim
Ay allah yaaKahvaltıdan sonra hemen kek çırptım
Pişirdim Bi guzel yedim
Kekin enerjisiyle
İki posta çamasır astım
Ütüyü bitirdm
Nevresimleride değiştirdim
Şimdi de yorgunluğumu atmak için çay demledim ama kalkıp koyacak enerjim kalmadı
Amin canm bugün çok korktum ya sanki ona bsyk ldu diye daha 15 ğün var doktora gitmemize inşallah bsy yokSende yeni hamişsin he canim allah sonuna kadar gotursun insallah
aynen valla oyleyim esiveriyo cilginimÇok alemsin deli yaa
Spor hayatımO nedir
Surat ifadesi mi
Şnşallah sorun yoktur kaç aylıkAmin canm bugün çok korktum ya sanki ona bsyk ldu diye daha 15 ğün var doktora gitmemize inşallah bsy yok
Ben de öyleyim aramızda kalsınaynen valla oyleyim esiveriyo cilginim
Yerimden kalkamıyorum kiSpor hayatım
Hem zor hem de çok etkili bir spor
Selülit sikilasma toparlama hemen hemen vucuttaki tüm kasları calistirmaya yarayan bir spor
Tavsiye ederim; )
Yorganida attık mi üstüne senin tamamdırYerimden kalkamıyorum ki
yasasin cilginlik .Deli gibi yasamak ruhumuzda varBen de öyleyim aramızda kalsın
Normal olduğum anlar az
bi kalksak zaten hersey tamamdirYerimden kalkamıyorum ki
Yorganida attık mi üstüne senin tamamdır