- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Evet ama ucunucuna yetiştirdim bugünbi kalksak zaten hersey tamamdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama ucunucuna yetiştirdim bugünbi kalksak zaten hersey tamamdir
ama yetismis sonucta dimi amaEvet ama ucunucuna yetiştirdim bugün
Aynenama yetismis sonucta dimi ama
ya o degilde ispanak yikamasi ne gicik bisey ya camuru bitmiyoBir buçuk saatte ıspanak ve patates salatası yapabildim bi de duşa girdim yalnız harıl harıl çalıştım vi buçuk saat boyunca ortaya çıkan iki ürün Eki Görüntüle 2074379
ne yapcaktin muhallebili filanmiAynen
Ama şu sütü açmışken tatlı yapöaktım ama zaman kalmadı
Yarın yaparım
Sorma ya sıcak suda bile beklettimya o degilde ispanak yikamasi ne gicik bisey ya camuru bitmiyo
muz canavari kilo yapmasin haBir buçuk MuZ yedim yine
Sabah da iyiydi al sana üç buçuk
ne yapcaktin muhallebili filanmi
bnde bekletiyorum legenin dibi camur doluyo o yuzden disardan ispanakli bisey yemiyorum salatada yemem bide disardaSorma ya sıcak suda bile beklettim
Yemek yemekten iyidirmuz canavari kilo yapmasin ha
bnde gecen gun yaptim bizim muhallebiyi suslemisler adida magnolia olmus ya ne guldum ondan yaptim cok pratik
Üstüne bastın ayağını kaldır
İrmikli kakaolu basit bi tatlı var lezzetli ya o ya da puding
Aynen doğru diosunbnde bekletiyorum legenin dibi camur doluyo o yuzden disardan ispanakli bisey yemiyorum salatada yemem bide disarda
bnde elma cok severim eskiden gunde bes on elma yerdimYemek yemekten iyidir
Heee evetbnde gecen gun yaptim bizim muhallebiyi suslemisler adida magnolia olmus ya ne guldum ondan yaptim cok pratik
Ayyyy ben elma en son tercihim hatta sevmem pekbnde elma cok severim eskiden gunde bes on elma yerdim
aa etme eyleme muzcu clamatis elma en basta olmasi lazim cok saglikli biliyosunAyyyy ben elma en son tercihim hatta sevmem pek
Salata sora sulansin suyunu iceriz sorasalatayida koy canim bnde koycamda hersey esim herseyi yemiyo ve cok zorlaniyorum
he degisiklik olur bunun ozelligi bu dersin oyle diyola ya yemekteyizdeSalata sora sulansin suyunu iceriz sora