- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
clamas canim benim bak kuzum mesleki isi sormadim giii ne isin var hayirdir dedim yani nere gidiyon babinda.Aşikmisin yavrumUlen işim çıktı diyince mesleki iş mi olıyo illa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clamas canim benim bak kuzum mesleki isi sormadim giii ne isin var hayirdir dedim yani nere gidiyon babinda.Aşikmisin yavrumUlen işim çıktı diyince mesleki iş mi olıyo illa
Memnun oldum daha once karistirmistim topigini gizlize itiraf... ee daha daha nasilsin?
Af buyur bacim ben anlamamakBidr asıp kesenler yok mu ama sadece bu forumda o hali gösteren
Lan bana bunu nasıl yapar ben gününü göstermez miyim yakmaz mıyım diye naralar ..
O sırada alkış tutan hareket misali: boşaaaağğğnnn
Bosanmazsa forum üyeligi bidaha kabul etmeyecek gibi tepkıler
Ve kapanış olarak kızlaaaar eşim sesleniyor der ve konu kapanır
Deli olduğum anlardan biri
Şimdi görürsün alıntıyı bulcamclamas canim benim bak kuzum mesleki isi sormadim giii ne isin var hayirdir dedim yani nere gidiyon babinda.Aşikmisin yavrum
sayın @Clamatis buyrun benim
Nasıl yani tornavidaKavga etmişler bizmkide tornavidayi takmış galiba direk atmışlar içeri
Seniiii gidiiiiMemnun oldum daha once karistirmistim topigini gizlize itiraf... ee daha daha nasilsin?
Seni de bi aktif görüyorum aramıza katılmak ister misinsayın @Clamatis buyrun benim
Karsindakine tornavida saplamisNasıl yani tornavida
Yook canim donmedim dahaaa vaaar.. uyucam smdi sabah erken kalkis var optummKızlar sinirleniyorum ama nerdesiniz
T Tatlianne20 nen var kuzum @berceste_ gellllll buraya H M gslmsdin mi tatilden N nur mawish alşah cezanı vermesin @miss_laviniiaa offff ismini sayamadığım var mı
Aaa bi anlik sinirle olan seyler ya tuhKavga etmişler bizmkide tornavidayi takmış galiba direk atmışlar içeri
tabi katıldım bileSeni de bi aktif görüyorum aramıza katılmak ister misin
kiz vallahi ne isi diye nere gidiyon diye sordum valla hi miside dedim merak etmedinmi diyeŞimdi görürsün alıntıyı bulcam
hosgeldin gardas topla hergun topla bitmezDün evi topladım bugün yine ev topladım yarın yine ev topların kesin
caniim gelmis ve gidiyo gitmeeeYook canim donmedim dahaaa vaaar.. uyucam smdi sabah erken kalkis var optumm