- 29 Kasım 2017
- 130
- 80
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bol bol su içiyosunuz ben anlamadım[/QUOTE][QUOTE"miss_laviniiaa, post: 53996691, member: 863445"]Neden içmedin kızz içççççç ben bol bol içiyom deli gibii kendi kendime yarışta gibi
Neden bol bol su içiyosunuz ben anlamadım[/QUOTE][QUOTE"miss_laviniiaa, post: 53996691, member: 863445"]Neden içmedin kızz içççççç ben bol bol içiyom deli gibii kendi kendime yarışta gibi
Merhabaa@Clamatis küstünmü gııııı
Aaa inanamıyorum neden olmuş ki bi bilgin var mı basit birşeydir belki keşke öğrenebilsen içini rahatlatırdın ya inş önemli bişey yoktur ( üzüldüm yaa çok üzücü allahımKızlar abim ceza evine girmiş kavga ederken yaramış sabah erkenden ankara gidecem çok kötüydüm esim uysun mesaj atacam
Bana dio len çekil aradanMerhabaa
Bakalım bu sefer nolcak Benin de aynıGeçmez canım günü gününe gelir
Evet sorma ya insanlık namına uzun uzun mesaj atıyoz fos insan karşılığını istiyo açıkçası bi kere Benin bi derdim vardı eski üyeliğimde inanır mısın her cevap verene tek tek yorum yazıyodumBidr asıp kesenler yok mu ama sadece bu forumda o hali gösteren
Lan bana bunu nasıl yapar ben gününü göstermez miyim yakmaz mıyım diye naralar ..
O sırada alkış tutan hareket misali: boşaaaağğğnnn
Bosanmazsa forum üyeligi bidaha kabul etmeyecek gibi tepkıler
Ve kapanış olarak kızlaaaar eşim sesleniyor der ve konu kapanır
Deli olduğum anlardan biri
Ulen işim çıktı diyince mesleki iş mi olıyo illakiz deli onu mu dedim isim cikti demissin ya onu sordum
ÇNakkaleBurdur sen canim?
Sesli güldümKonularla alakalı olmayan şekilde buradada birileri gelip boşan yazmıyor değil mi
İçim şiştide herkes birbirine boşan
Amanin viiiy suyun bile fazlasi zarar baciiimBen aksine çok içiom guruk guruk yapıyo midem :)
Memnun oldum daha once karistirmistim topigini gizlize itiraf... ee daha daha nasilsin?ÇNakkale