- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Merhaba canımMerhabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımMerhabaa
gitti gitti uyudu bile .Bn ne is dedim ya onu ne is yapiyon anlamis aşik bu kizGıı nerye
Kavga olursa haberleşelim ahahhahaevet hele fake konular fena oluyir kavga kiyamet
Bencede iş onun aklını almışşgitti gitti uyudu bile .Bn ne is dedim ya onu ne is yapiyon anlamis aşik bu kiz
Kavga olursa haberleşelim ahahhaha
evet evet cok heycanli oluyo ama bn yazmiyorum o tur yerlere okuyorum sadeceKavga olursa haberleşelim ahahhaha
bide kizmis normal is memur isde diyeBencede iş onun aklını almışş
mis bnde koyamadim foto denedimde foto buyuk dio nasi ayarliyim kucuk foto yahu
iyidir canim sen iyimisin birazNapiyoniz kızlar
Yok agliyom içimden uyuyamam böyleiyidir canim sen iyimisin biraz
Ahahahaha arada kaynamiim dıosun yanievet evet cok heycanli oluyo ama bn yazmiyorum o tur yerlere okuyorum sadece
he valla tehlikeli oralar .Demin bi konu okudum kapatilmis begenmemek icin kendimi zor tuttumAhahahaha arada kaynamiim dıosun yani
biraz uyumaya calissan kaldiramazsin kafani yarinYok agliyom içimden uyuyamam böyle
ya bende tam yazacak oluyorum konu kapanıyor çok kötü bi durum ahahahahahe valla tehlikeli oralar .Demin bi konu okudum kapatilmis begenmemek icin kendimi zor tuttum
Uyku gelmiyor düşünmektenbiraz uyumaya calissan kaldiramazsin kafani yarin
yaz yazda grilesya bende tam yazacak oluyorum konu kapanıyor çok kötü bi durum ahahahaha
yarinmi gitcektin canimUyku gelmiyor düşünmekten
8.30 otobüs aldı bileti bizimki banayarinmi gitcektin canim