- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Ben de iyi noolsun aramıza nerden katılıyorsunCok sukur iyiyim canim sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyi noolsun aramıza nerden katılıyorsunCok sukur iyiyim canim sen?
Burdur sen canim?Ben de iyi noolsun aramıza nerden katılıyorsun
Ben yeni uyeyim teşekkür ederim ilginiz için fikir alışverişi yapmak deneyimlerimizi paylaşmak çok önemli aynı veya benzer süreçleri yaşayan arkadaşlarla paslaşıp dahada güçlenelim :)Bişey diil tesadüf buldum seni arama yerine hamile kalmak falan yazdım vi baktım konu açmışsın ama vi kişi bile yazmamış bana da öyle oluyodu sinir oluyodum ama bak azmettim ve geliştirdim kendimi
Ben geldimm laa koca geldii yazamıyom arada yazıyommBişey olmaz ya kafana göre takılll
Biİmkiler damlar birazdan
Meraba canım hoşgeldin sefa getirdinn:)) fırsat buldukça katılırım araniza bi arada teşekkür ederim davetin içinde ..
Kimseyi de tanımıorm öyle kafama göre konuşup giden bi tipim
Merhabalaaaar teşekkür ederim lavinyacm sende hoşgeldinMeraba canım hoşgeldin sefa getirdinn
Saol canımmm bizde buralarda geziniyozzzMerhabalaaaar teşekkür ederim lavinyacm sende hoşgeldin
Dedikodu varsa çekirdek alacağum çit şet pueh ...Saol canımmm bizde buralarda geziniyozzz
Allah seni kızzz ne güldümmmDedikodu varsa çekirdek alacağum çit şet pueh ...
Topice yazın kv kp derdi olan eşinin gay vs olduğunu düşünen ergen vakaları uzak dursun az nefes alalım
Ayyy canım yaaa üzüldümmKızlar abim ceza evine girmiş kavga ederken yaramış sabah erkenden ankara gidecem çok kötüydüm esim uysun mesaj atacam
kiz deli onu mu dedim isim cikti demissin ya onu sordumUlen manyaklar kaç kere dedim normal iş işte memur
Allah daim etsin bende gülüyorum ama burda çok gülemıyor insan sanki beddua yiyoruz oturun açarkenAllah seni kızzz ne güldümmm
Burdayim bagyan kosarak geldim datlum
Ayy canim ya uzulme her serde vardir bi hayir rabbim yardimcisi olsunKızlar abim ceza evine girmiş kavga ederken yaramış sabah erkenden ankara gidecem çok kötüydüm esim uysun mesaj atacam