- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldumhosgeldin gardas topla hergun topla bitmez
tabi katıldım bile
Kız ben iyi diilim galiba bulamadım boşver bi saattir çok uykum var ama sizi bırakmak istemiyorumkiz vallahi ne isi diye nere gidiyon diye sordum valla hi miside dedim merak etmedinmi diye
Ben de pro istiyomKızlar 2 dağınık ...biri eş kişisi diğeri kızım onların arkalarini topluyorum sürekli.
hala var mı bilmem ben 30 lira vermiştim pro olmak için Öğrenci okuma kampanyasiydi sanırım.Ben de pro istiyom
Sudan zarsr gelmez yahu :)Amanin viiiy suyun bile fazlasi zarar baciiim
Ne belirtiler var canım.Bakalım bu sefer nolcak Benin de aynı
Daim olsun inşallahSesli güldüm
pro olunca noluyo bn biraz cahilim heralhala var mı bilmem ben 30 lira vermiştim pro olmak için Öğrenci okuma kampanyasiydi sanırım.
Bide onların istediği gbi yazmasan senden kötüsü yok hahahaha tehlıkelı varlgıız yemin ediyorumEvet sorma ya insanlık namına uzun uzun mesaj atıyoz fos insan karşılığını istiyo açıkçası bi kere Benin bi derdim vardı eski üyeliğimde inanır mısın her cevap verene tek tek yorum yazıyodum
cok cok fazla icince bobreklere zararmis ondan sey ettimSudan zarsr gelmez yahu :)
Estağf kuzu. Bir derdim var bölümünün genel özetini yaptım konuşmalarıAf buyur bacim ben anlamamak
de get bulsan nolur ne isin var nere gidiyon gibi sordum ya olsun bakam geldin bile gozumden kacmadi etiketlerkek allah cezani vermesin demissin bi ara kulagini cekicemKız ben iyi diilim galiba bulamadım boşver bi saattir çok uykum var ama sizi bırakmak istemiyorum
Hee tamam vallahi neler oluyomus ya turkiyede giii amanin herseyleri gormus bu kadinlar ya Allah koru yarabbi.Ama bazi yorumlar cok acimasizca oliyyEstağf kuzu. Bir derdim var bölümünün genel özetini yaptım konuşmaları
pro olunca ismin kırmızı oluyor sadece birde +18 kısmına msj yazabiliyirsun pek aktif değil oralar tabi ..Sonuç olarak bir öğrencinin okumasına azıcık da olsa katkı oldu .pro olunca noluyo bn biraz cahilim heral
Klavye başı ya kolay ahahaahHee tamam vallahi neler oluyomus ya turkiyede giii amanin herseyleri gormus bu kadinlar ya Allah koru yarabbi.Ama bazi yorumlar cok acimasizca oliyy
him anladim canim bilmiyodum sagolasinpro olunca ismin kırmızı oluyor sadece birde +18 kısmına msj yazabiliyirsun pek aktif değil oralar tabi ..Sonuç olarak bir öğrencinin okumasına azıcık da olsa katkı oldu .
evet hele fake konular fena oluyir kavga kiyametKlavye başı ya kolay ahahaah
Kirk yılın biri tam bi konuda heyecan merak uyandırıyor derken konu fake çıkıyor