- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görürlerse beni tezil olurum vi ara koyup kaldırırımclamas hele bi foto koyda 1 gun kaldiyi kaldir bi yuzunu gorek
Bekle bakalim yarin filan da gelmezse vardir blkiYa abartmıyorum son altı ayda bi kere bi gün geçti başka yok hep takip ediorum şaşırtıcı ama hiç belirti yok
ne rezili kiz rezillik ne yaptin tmm oyle yaparsin tatlianne oyle yapti aksamKız görürlerse beni tezil olurum vi ara koyup kaldırırım
Lafın gelişi yaa :)) dicekler işi gücü yok burda takılıyo ayrıca burda herşeyi konuşuyoz biz evet gördüm onun fotosunune rezili kiz rezillik ne yaptin tmm oyle yaparsin tatlianne oyle yapti aksam
Kız ekle bende görim seni kızlar görmüş bemde görim nur cemaliniLafın gelişi yaa :)) dicekler işi gücü yok burda takılıyo ayrıca burda herşeyi konuşuyoz biz evet gördüm onun fotosunu
evet valla herseyi konusuyoruz es dosta yakalanmasak bariLafın gelişi yaa :)) dicekler işi gücü yok burda takılıyo ayrıca burda herşeyi konuşuyoz biz evet gördüm onun fotosunu
Şimdi bu güzel topiğimde mutlu nesut yaşamak istiyorum müsaadenizle ( hainlere gelsin bu mesajım kim hainse)
bnde gormedim cezaliydim o araKız ekle bende görim seni kızlar görmüş bemde görim nur cemalini
TmmKız ekle bende görim seni kızlar görmüş bemde görim nur cemalini
Valla canım ben seni sevdim görmeden hemde Allah biliyyoo
Çokk şükürr canım sennn na yaptın sen söylweeEeekızlar ne var ne yok
Kendine gelKızzzzz