- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Kendine gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine gel
Ben aynı sırtım ağrıyo dört beşgündürÇokk şükürr canım sennn na yaptın sen söylwee
Çok komiğim işte ben buyum Parisli havalı kötü kız
Rabbim şifa versin canım beninBen aynı sırtım ağrıyo dört beşgündür
Banyoya girdim çıktım sabah zor olur Zaten sırtım ağrıyo ama şuan iyiyim şükür
Baksanıza çok mutluyuz die hava atıyoz sanıp banlanmayız dimi
Amannn sen kimseye bakma bizler seviyoruz seni arada çekemeyen albette olacakÇok komiğim işte ben buyum Parisli havalı kötü kız
Amin cümlemize :)))R
Rabbim şifa versin canım benin
MuZ devamclamas o degilde cezaliyken neler yaptinsen onude hele hamur isi yaptinmi muz yedinmi
Afiyet olsun canımm suuu içmeye devam ben içiyorumm inşallah sizde içiyosunzdur
ooo clamasim yav karnim acikti o biberli olan ne domates mi icindekiler tam blli olmuyo tatliyida cok sever bnim dostum afiyet olsun
iyi geceler...Gunaydiiiin nasilsa simdi gormicen sabah gorursunKıZlar iyi geceler yarın iş var gözlerim gidio yarın akşam sizdeyim öptüm
Canımm ya habwri yokmuu benimkinin de yokkKızlar neler kaçırdım adam anca uyudu gördüm geldiğinizde bi diyemedim hoş geldin kappatm hemen adam gelince
Hoşgeldin prenses @Clamatis özledik kız seni
Yok kuzm buralara baktığımı biliyor da üye olduğunu bilmio ozelimi paylasiom kızar kadın kadına ama anlarsin ufak sirCanımm ya habwri yokmuu benimkinin de yokk
Aynen canım benimde üyeliğimi bilmiyooo aynı durumdayız çaktırmaYok kuzm buralara baktığımı biliyor da üye olduğunu bilmio ozelimi paylasiom kızar kadın kadına ama anlarsin ufak sir
Bizde gece kuşuu olıyoruz gerçi benimki ayakta daha yatmadııBakiodim kafanı bulandurma derdi kürtaj olurken araştırmalardan dusmedi oda farktsebkadinlar kulübüne bakiom derim okuyp bulandirmak der kapat şunu