- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Adet oldunmu kuzumKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldunmu kuzumKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bi dakAdet oldunmu kuzum
Hoşbulduk oley yaaaaaaAaaayyyy hoşgeldinnnn
Canım benimm yyaaa özledikk seni ho geldinnnBu mesajı saat 22:27 de yazıyorum ve cezamın kalkmasına çok az kaldı arkadaşlar saat 23:00-24:00 arası kalkması gerek sanırım :)) 323 ncü sayfadayım ve bütün mesajları okudum devamlı beni sormuşsunuz çok sağolun (şimdi ise dün hazırladığım mesajı atıcam)
Bi gün geçti ama hamile diilim çünkü iki gündür test yapıyorum yok hatta bugün erken gebelik testi aldım negatifAdet oldunmu kuzum
Alemsin gaciBu mesajı saat 22:27 de yazıyorum ve cezamın kalkmasına çok az kaldı arkadaşlar saat 23:00-24:00 arası kalkması gerek sanırım :)) 323 ncü sayfadayım ve bütün mesajları okudum devamlı beni sormuşsunuz çok sağolun (şimdi ise dün hazırladığım mesajı atıcam)
Adet oldunmu kızBi dak
Hışbuldukkkk ben de sizleri çok özledim ne zor cezalı kalmak yaaaAyyy
Canım benimm yyaaa özledikk seni ho geldinnn
Aaa ciddimisin kiz hemen cikmaz zatiBi gün geçti ama hamile diilim çünkü iki gündür test yapıyorum yok hatta bugün erken gebelik testi aldım negatif
Alemsin gaci
Canım bi kaç gün beklw inşallah hamilesindirr yaaaaBi gün geçti ama hamile diilim çünkü iki gündür test yapıyorum yok hatta bugün erken gebelik testi aldım negatif
Üç gün kala çıkanlar bile var bnm geçti nie yokAaa ciddimisin kiz hemen cikmaz zati
Eğer öyle olursa var yaa .. ama yok üşüttüm die gecikti merde bende o şansCanım bi kaç gün beklw inşallah hamilesindirr yaaaa
kuzum senin bi gun bile gecikmiyo ya duzenli ya adetlerin olabilir yani gebelikÜç gün kala çıkanlar bile var bnm geçti nie yok
Şimdi okumadım ki cezalıyken takip ettimmesajlari nasil okudun clamas cok yorulmadinmi
sus deli deme oyle rabbimin verecegi varsa verirEğer öyle olursa var yaa .. ama yok üşüttüm die gecikti merde bende o şans
heee temem cınım bnde nasil okudunki dediydimŞimdi okumadım ki cezalıyken takip ettim
Ya abartmıyorum son altı ayda bi kere bi gün geçti başka yok hep takip ediorum şaşırtıcı ama hiç belirti yokkuzum senin bi gun bile gecikmiyo ya duzenli ya adetlerin olabilir yani gebelik