- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Maşallah canımmmBurda daha yakın kuzm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımmmBurda daha yakın kuzm
Evet canımmmmoooh afiyet olsun .tuttumu kurabiyen genelde zor olur un kurabiyesi
hele tarifi ver bakalim misim benim tariflerin arasinda varmi bakimEvet canımmmm
tatli niye kaldirdin fotoyuYaa cnm çektiği bisilerrr
he dogru dion bn hic cesaret edemedim taniyan olmami doludurArada tanıyan gelir görür
Valla canım nette buldum ama kaydetmeyi unuttum nasıl bulurum bilmiyorumhele tarifi ver bakalim misim benim tariflerin arasinda varmi bakim
Yaa canım foto atcam nasıl atabilirimhele tarifi ver bakalim misim benim tariflerin arasinda varmi bakim
he canim tmm skınti yokValla canım nette buldum ama kaydetmeyi unuttum nasıl bulurum bilmiyorum
cevaplaya basiyoruz ya dosya yukleye bas ordan cikicak galeriYaa canım foto atcam nasıl atabilirim
Canım yükleyemedim Youtube dan bera tatlı dünyasından almışımmcevaplaya basiyoruz ya dosya yukleye bas ordan cikicak galeri
Aaaayyyy hoşgeldinnnnKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oooooo kimler gelmis hosgeldin clamasÇok şükür cezam kalktı tüm mesajlarınızı okudum çok çok şükür kavuşturana