- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uyuycam yorgunum öptüm iyiy geceleNeyse canım sana iyi geceler bende yatim sabah erken kalkımm
İyiki doğdun canım benimbugun neler yaptım
bugun tembel gunumdu gec kalktım sabah 8 gıbı normalde 6 da uyanırım
kızımla guzel bır kahvaltıdan sonra yuruyuse cıktık eve geldık temızlıge gırıstım
sonra kıtap okudum kızım dınledı henuz 2 yasında oda okuyor gıbı yapıyor parmagıyla cumle altından gecıyor mır mır mır fakat kıtabı ters tutuyor haberı yok
bugun benım dogum gunum esım suprız yapmıs eve hedıyeler geldı kapıyı acınca sok oldum
sonra ıste aksam yemegı sohbet muhabbet derken bızımkılerı uyuttum kahve ıcıyorum sımdı
bugun tembel gunumdu yanı daha dogrusu kendıme dınlenme gunu ılan ettım
1 ay sonra tasınıcam da... enerjı topluyorum
tesekkur ederımİyiki doğdun canım benim
Sağol dostum su biraz içtim ama olmadı bugün başlayalım ve namaz konusunda uyaralım demişsiniz ona da dikkat etmeye çalışalım namaz bi görev ama yapamıyoruz az da olsa destek olalım suyu da sayalımAfiyet olsun canımm suuu içmeye devam ben içiyorumm inşallah sizde içiyosunzdur
Sağol dostum yaa çeşit olsun diye yaptım çok basitooo clamasim yav karnim acikti o biberli olan ne domates mi icindekiler tam blli olmuyo tatliyida cok sever bnim dostum afiyet olsun
Sağol kız ben de sizi ayrı ayrı özledim vallaKızlar neler kaçırdım adam anca uyudu gördüm geldiğinizde bi diyemedim hoş geldin kappatm hemen adam gelince
Hoşgeldin prenses @Clamatis özledik kız seni
Ooo Harika benim Doğum günüm de 29 aralık neler almış eşin çok heyecanlı yaabugun neler yaptım
bugun tembel gunumdu gec kalktım sabah 8 gıbı normalde 6 da uyanırım
kızımla guzel bır kahvaltıdan sonra yuruyuse cıktık eve geldık temızlıge gırıstım
sonra kıtap okudum kızım dınledı henuz 2 yasında oda okuyor gıbı yapıyor parmagıyla cumle altından gecıyor mır mır mır fakat kıtabı ters tutuyor haberı yok
bugun benım dogum gunum esım suprız yapmıs eve hedıyeler geldı kapıyı acınca sok oldum
sonra ıste aksam yemegı sohbet muhabbet derken bızımkılerı uyuttum kahve ıcıyorum sımdı
bugun tembel gunumdu yanı daha dogrusu kendıme dınlenme gunu ılan ettım
1 ay sonra tasınıcam da... enerjı topluyorum