- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Şnşallah ya iki günde bir yapmaya çalışBende yumrtlama donemındeymmm dua edınde olsun puf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şnşallah ya iki günde bir yapmaya çalışBende yumrtlama donemındeymmm dua edınde olsun puf
Yok adetim bitti hakkaten yarin bitiyor:) onu diyorum yaniHeyecanlı dostum :))
Canım net bitirmişti insan giremedim kusura bakma napionuz bakemT Tatlianne20 şaşırıyorum nerdesin yaaa
Wifiden girip çıktım oda geldim ama bende ozledimmT Tatlianne20 gelsen keşke yaa özledim seni eğleniyodum senle
HeeYok adetim bitti hakkaten yarin bitiyor:) onu diyorum yani
CAnım yA kavuştukWifiden girip çıktım oda geldim ama bende ozledimm
İnşallah canım benim Allah nasip etsin bu aydan ❤Bende yumrtlama donemındeymmm dua edınde olsun puf
Bi de havuç ye bol bol yıka ısır yeBende yumrtlama donemındeymmm dua edınde olsun puf
Hadi ya havuç bı de çiğ alabalık mi yazmıştın ilk defa duydum ikisini de yumurta yemek te çok faydalı yumurtanin döllenmesineBi de havuç ye bol bol yıka ısır ye
Çok yararlı
Hatta bi kadın hırs yapmış havuç tarlalarından yemiş yemiş hamile kalmış
Madem ıspanağı temizledin pişir çabuk pişiyor zatenSabahtan beri yatıyor oluşumu ıspanak temizleyip kek yaparak hallettim sanki ancak akşam Ispanak mı yapsam Yoksa makarna mı yapsam karar vermiş değilim Ne yapayım kızlar
İnşallah kızlarİnşallah canım benim Allah nasip etsin bu aydan ❤
Aaa ilk defa duydum yerım tabıBi de havuç ye bol bol yıka ısır ye
Çok yararlı
Hatta bi kadın hırs yapmış havuç tarlalarından yemiş yemiş hamile kalmış
Naptiniz bakalım günüm nasıl geçtiCAnım yA kavuştuk
Aynıyız biz de işte
Icine bulgur at sarimsak at sumak vs.. mis gibi tadi olur :)Sabahtan beri yatıyor oluşumu ıspanak temizleyip kek yaparak hallettim sanki ancak akşam Ispanak mı yapsam Yoksa makarna mı yapsam karar vermiş değilim Ne yapayım kızlar
Ben de bu ay yedim annem dediAaa ilk defa duydum yerım tabı
Tamam canm cok sağolBen de bu ay yedim annem dedi