- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Fazlaysa olur tabiBirazini borek ici olarak dolaba atayim diye dusunuyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlaysa olur tabiBirazini borek ici olarak dolaba atayim diye dusunuyodum
Hadi ya tadı nasıl?Bende yiyemem dedim ama onu iyice yikiyosun etini ciksriyosun kucucuk kesiyorsun dilimliyorsun zeytinyagina buluyorsun hakiki olacak.. adetin bitince basliyorsun 5 gun boyunca 1 cay kasigi dolusu ac karna atiyorsun sabahlari..
Bisey yok tadinda hissetmiyorsun bile.. yumurtayi catlatmayi guzel gelistirmeyi sgliyor bir arkardasim 2nci ayi hamile kaldi..Hadi ya tadı nasıl?
Benimki pazarcı 9da gelecek ay hala yemek yapmadım ben :)))Canimmm eee senin kocis nerdeki gece gece burda takiliyon
Tamam acelesi yokGelirsin kuzm birazdan kendine bekle eccuk
Eşime söyliyim alsın bariBisey yok tadinda hissetmiyorsun bile.. yumurtayi catlatmayi guzel gelistirmeyi sgliyor bir arkardasim 2nci ayi hamile kaldi..
Fazlaysa olur tabi
Alabalik.. ben de 2 kere yaptim ama bizde esimdede bazi problemler vsr..Eşime söyliyim alsın bari
Biz de problem yok şükür ama olmuyor vaktini bekliyor demek kiAlabalik.. ben de 2 kere yaptim ama bizde esimdede bazi problemler vsr..
Kociş artist misin senBenimki pazarcı 9da gelecek ay hala yemek yapmadım ben :)))
Bizde morfoloji degeri biraz az.. yine bakicaz bakalim.istanbulda insallah bisey kalmamstr srunBiz de problem yok şükür ama olmuyor vaktini bekliyor demek ki
Yok yok kaçtım ben o gelmeden girerim yine belkimmmmm hadi hoşçakalınKociş artist misin sen
Naapsın burakamıyo kız bizi
Sekizde başlarsın artık
Kizlar bide alabalikla ilgili bi mucize daha anlatayım bennn korkudan kaynakli saraliga yakalanmistim mutfaga gidince bile surekli biri beni takip ediyor gibi hisediyordum neyse bi adama gittim bana dediki alabalalik al ve canli olani kovaya koy hiç gözünü ayirmadan izle balik olecek senin o korkuda onunla gidecek dedi size yemin ederim dendim ve şimdi o korkudan bende eser yok
İnsallah canım benim Allah büyük ❤Bizde morfoloji degeri biraz az.. yine bakicaz bakalim.istanbulda insallah bisey kalmamstr srun
Tmm hadi kolay gelsinYok yok kaçtım ben o gelmeden girerim yine belkimmmmm hadi hoşçakalın
Hadi kolay gelsin canimİnsallah canım benim Allah büyük ❤