- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Döverşm seniNaptiniz bakalım günüm nasıl geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döverşm seniNaptiniz bakalım günüm nasıl geçti
Niye beeeDöverşm seni
Bişey diil ne demekTamam canm cok sağol
Niye beee
Tamam canm bende bakarm pazaraBişey diil ne demek
Tatlı havuçlardan ara
Ben aldım pazarda şeker havuç yazıodu ama noo
Ben de karar veremedim senin için ama ıspanak dahaiyiSabahtan beri yatıyor oluşumu ıspanak temizleyip kek yaparak hallettim sanki ancak akşam Ispanak mı yapsam Yoksa makarna mı yapsam karar vermiş değilim Ne yapayım kızlar
Kafayi bozdun ben yokken
Evet yumurta daHadi ya havuç bı de çiğ alabalık mi yazmıştın ilk defa duydum ikisini de yumurta yemek te çok faydalı yumurtanin döllenmesine
Madem ıspanağı temizledin pişir çabuk pişiyor zaten
Aynen kız hemen beni düzeltKafayi bozdun ben yokken
Arkadaslar alabaligi bi ebe önerdi.. ve denenmis seyler. Faydasi gorulmesd yazmam kisiye zamama gore degisir ayri ama oyle.Evet yumurta da
Alabalığı berceste yazdı
Doner cok normal canim:)Nevrim döndü ayol kim ne yazdı şaşırdım artık H M
Ya nasıl yenir ki çiğ çiğ ben yiyememArkadaslar alabaligi bi ebe önerdi.. ve denenmis seyler. Faydasi gorulmesd yazmam kisiye zamama gore degisir ayri ama oyle.
Gelirsin kuzm birazdan kendine bekle eccukAynen kız hemen beni düzelt
Ne balik beeee hiç zaman aşimina ugramiyor
Ben alabalığı hayatımda bi kere yedim burda mesire yeri tarzı bi yer var piknik alanı gibi orda yedik ama yok böyle bişey ben normalde balık senede bir anca yerim hamsi yerim arada gerçiHadi ya havuç bı de çiğ alabalık mi yazmıştın ilk defa duydum ikisini de yumurta yemek te çok faydalı yumurtanin döllenmesine
Canimmm eee senin kocis nerdeki gece gece burda takiliyon