- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Kızarak demiyorum kız dominant teyze gibi biraz Meltem gibi işteAdami tehditlemi dize getiriyorsun
Valla degerini bilsin aradada gonlunu yapzin yeter.. degerini bildigini hissetmedikten sora hepsi bosss..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızarak demiyorum kız dominant teyze gibi biraz Meltem gibi işteAdami tehditlemi dize getiriyorsun
Valla degerini bilsin aradada gonlunu yapzin yeter.. degerini bildigini hissetmedikten sora hepsi bosss..
Ben yapsa yzatmıcam ama o da yokYooo degil ama bazen oyle yapmasida ise yaramiyor biz ne istiyoruz bilmemki
Hediye meselesi icten gelmiyorsa kendini kandirirsin hicc ugrasma :)Kızarak demiyorum kız dominant teyze gibi biraz Meltem gibi işte
Yapar yapar bekle bi..Ben yapsa yzatmıcam ama o da yok
Değer sadece lafla olmaz Benim içinAdami tehditlemi dize getiriyorsun
İçten gelir yaaHediye meselesi icten gelmiyorsa kendini kandirirsin hicc ugrasma :)
Haha keramet hediyede degil kalbte kalbteee :)İçten gelir yaa
Hediyede keramet vardır
Yaa kalbi aşk dolu olan hediyeyi seve seve alır kiHaha keramet hediyede degil kalbte kalbteee :)
Aynen valla ben de ilk kez hemen oliyim diorumBenm hastaligimin gelmesine 25 gun var beklesem agac olur kururum..
O yuzden salla gitsin. Zaten bu ayi pessss geciyorummm
Zaten zamanliysa hemen olursun. Neyi stres yapiyosun.. guzel dusun guzeeslAynen valla ben de ilk kez hemen oliyim diorum
Boşverrrrr salla
Evet şehriye çok yakisiyorBende kullanmam pek ama yarisini kiriyorum bazen. Bende genellikle oyle yaoarim. Kullanmasanda olur icine de arpa sehriye at
Yok yok hiç kullanmam zatenkullanmayin kizlar kanser yapiyomus doktorun bitanesi kizmis hazir corba hazir meyve sulari bide bulyonlar birinci siradaymis kanserde soyliyim dedim
Canım belki olur bu sefer ben de gusül alıyorum bugün yeni ay basliyor hadi bismillah :)Dört gün kaldı hastalığıma o da beni geriyo sinirliyim
Hadi hayirli ugurlu olsunCanım belki olur bu sefer ben de gusül alıyorum bugün yeni ay basliyor hadi bismillah :)
Bende yarin yeni aya basliyorum ama tatile basliyorum tabiCanım belki olur bu sefer ben de gusül alıyorum bugün yeni ay basliyor hadi bismillah :)
Hadi hayirli ugurlu olsun
Amin canım benim Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah sana da hayırlı olsunBende yarin yeni aya basliyorum ama tatile basliyorum tabi
Alırrr alırrr merakk etmeNapıyım korkuyorum hediye almazsa die
Heyecanlı dostum :))Bende yarin yeni aya basliyorum ama tatile basliyorum tabi