Canım tarifin aynısını uyguladım sadece 2 katını yaptım daha kalın daha güzel oldu hatta geriye 4 dilim kaldı ikisini bize bıraktım ikisini annemlere verdim onlarda kalın bayağı çok seviyorum lazanyayı yaCanim o kadar kisiye nasil lazanya yaptin ben iki kisilik icin cok zorlandim
Canım tarifin aynısını uyguladım sadece 2 katını yaptım daha kalın daha güzel oldu hatta geriye 4 dilim kaldı ikisini bize bıraktım ikisini annemlere verdim onlarda kalın bayağı çok seviyorum lazanyayı ya
Canım genelde yarım paket lazanyaya göre malzeme hazırlıyordum şimdi yarımdan fazla gitti lazanya yaprakları kıyması 600 gram falandı iç harcını da fazla hazırladım beşamel sosunu da tariften 2 katı fazla yaptım ilave olarak ara bir yerine de kaşar rendeledim daha iyi oldu gibiTam anlamadim canim 5 kat degil de 2 kat mi yaptin?
Ya bi besamel sur bi kiyma sur ben buna useniyorum ben de cok seviyorum lazanyayi :) kolayima gelse hep yaparim da zor geliyor besamel ve kiymayi ayri hazirlamak bile zor geliyor :)
Afiyet olsunn etli patatesi nasıl yapıyosun canım patatesi kızartıp mı koyuyosun kızartmadan mı bi de salça koyuyomusun bazıları salçasız yapıyoMercimek çorbası
Etli patates yemeği
Sebzeli bulgur pilavı
Cacık
Afiyet olsun
Canım ben kızartmadan yapıyorum daha sağlıklı bana göreAfiyet olsunn etli patatesi nasıl yapıyosun canım patatesi kızartıp mı koyuyosun kızartmadan mı bi de salça koyuyomusun bazıları salçasız yapıyo
Ellerine sağlık canım ben patatesi ayrı biyerde kızartıp et piştikten sonra en son üstüne atıyorum bereber bi iki taşım kaynatıp kapatıyodum bu defa senin gibi denicemCanım ben kızartmadan yapıyorum daha sağlıklı bana göreönce etleri sıvıyağda pişiriyorum kendi suyuyla beraber pişmesini sağlıyorum sonra doğradığım soğan ve sarımsakları ekliyorum soteliyorum sonrasında doğradığım biberleri ve domatesleri ekliyorum bu mevsimde domates sıkıntı o sebeple salça da ilave ediyorum normalde de ediyorum ama kışın daha çok ekliyorum salça çünkü domateslerin ne suyu ne rengi var görüntü sadece bir kenarda küp küp doğradığım patatesleri de ilave ederek biraz karıştırıyorum üzerine geçecek kadar su ekliyorum baharatlar tuzunu ilave ederek kısık ateşte pişmeye bırakıyorum kaynayınca bu şekilde gayet güzel pişiyor benim sıkıntım et niyeyse etleri bir türlü tutturamıyorum
O şekilde de yapabilirsin tabi ki kuzum aslında öyle de çok lezzetli bir günde şöyle deneyeceğim yuvarlak halka şeklinde patatesleri kızartacağım üzerine hazırladığım kıymalı sosu dökeceğim en üste kaşar rendeleyeceğimEllerine sağlık canım ben patatesi ayrı biyerde kızartıp et piştikten sonra en son üstüne atıyorum bereber bi iki taşım kaynatıp kapatıyodum bu defa senin gibi denicem
Öyle de güzel olur zaten kaşarı neye koysak süper oluyoO şekilde de yapabilirsin tabi ki kuzum aslında öyle de çok lezzetli bir günde şöyle deneyeceğim yuvarlak halka şeklinde patatesleri kızartacağım üzerine hazırladığım kıymalı sosu dökeceğim en üste kaşar rendeleyeceğimKaloriden kaçmak için kızartmıyorum benim ki anne yemeği gibi bir şey
Sen düşünme şuan canımcım ben diyetteyim hedefime ulaşana kadar bende böyleÖyle de güzel olur zaten kaşarı neye koysak süper oluyoben bu durumumda kalori filan saldım gitti
Bi aralar 47den yukarı çıkmayan ben 67ye doğru yok aldım gidiyorumSen düşünme şuan canımcım ben diyetteyim hedefime ulaşana kadar bende böyle
Şuanda 20 kilo mu aldın canım olsun doğumdan sonra zaten 6-10 kilo arası gidiyor hemen sonrasında da emzirdikçe inşallah gidecek sen belli bir aya kadar diyet falan düşünme sakın belki de kalmaz bir şey yerleşen bir kilo değil çünkü hamilelik kilolarıBi aralar 47den yukarı çıkmayan ben 67ye doğru yok aldım gidiyorum
Yok şuanda deil zamanla yavaş yavaş aldım boyuma göre en az 55 olmam lazımmış zaten diyetisyen öyle demişti hamilelik başladığında 59dum dün bi baktım 64 olmuşumŞuanda 20 kilo mu aldın canım olsun doğumdan sonra zaten 6-10 kilo arası gidiyor hemen sonrasında da emzirdikçe inşallah gidecek sen belli bir aya kadar diyet falan düşünme sakın belki de kalmaz bir şey yerleşen bir kilo değil çünkü hamilelik kiloları
6 kilo alman normal canım son aylarına dikkat et ama hamileyken insan acıkır sürekli tahmin ediyorum ama protein ağırlıklı beslenmeye çalış 10 kiloyla tamamlarsan hamileliği çok şanslısınYok şuanda deil zamanla yavaş yavaş aldım boyuma göre en az 55 olmam lazımmış zaten diyetisyen öyle demişti hamilelik başladığında 59dum dün bi baktım 64 olmuşum
Evet 10 kiloyla kalsa iyi..çok iyi düşünmüşsün Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bebiş6 kilo alman normal canım son aylarına dikkat et ama hamileyken insan acıkır sürekli tahmin ediyorum ama protein ağırlıklı beslenmeye çalış 10 kiloyla tamamlarsan hamileliği çok şanslısınBende 53 kiloyum şuanda 7 kilo verdim ama 50 kiloya düşmek istiyorum sonra hamilelik düşünmek istiyorum biliyorum kendimi rahat 65 lere çıkarım çünkü en azından doğumdan sonra çok absürt kilom olmasın
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet 10 kiloyla kalsa iyi..çok iyi düşünmüşsün Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bebiş
AminnAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?