- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
- Konu Sahibi hayalethesap
Hamilelik ile çalışma zamanını bilinçli mi tercih edeceksiniz yaş kaç acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insaAllah şu anksiyete belai gider geri gelmez ben de ayni dertten muzdaribim hayat olmus zaten yuksek gerilim hatti gerci normal. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeeeHey maşallah. ben saat on ikide koala modunda takılmaya başlıyorum direk ne tarafa uyusam diye bakıyor gözlerim, sadece mutfak ve banyoya takıntılıyım. Bu iki yer temiz ve düzenli değilse uykum kaçıyor, oraları halletmeden asla uyumam ama geri kalan şeyleri gözüm kesmiyor ertesi güne bırakıyorum valla
hoş bulduk gerçekten motive olması açısından da güzel bir konu olmuş
amin inşallah bebişler çok bekletmez bizi.
Biz de henüz doktora falan gitmedik bu testleri kendi isteğimizle yaptıracağız. Bir tanesi SMA artık çok arttığı için mutlaka taşıyıcı olup olmadığımıza baktırmak istiyoruz. Artık sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş. Önce eşim kan verecek sonucu temiz çıkarsa benim vermeme gerek kalmayacak tek tarafın negatif olması yetiyormuş sanırım. Ama sonucu almak için iki ay falan bekleyenler var bakalım onun sonucunu görmeden denemelere başlamak istemiyoruz.
Bir de yaşımız yirmili yaşlar olmadığı için artık gebelik planlaması öncesi doktorla konuşup yol haritası belirlemek istiyoruz. Folik asit, balık yağı falan gibi takviyelere hamilelik planlamadan 2-3 ay önce başlamak gerek diyorlar onları falan da soracağım doktora bakalım.
Ben de bir dönem panik atak ve kaygı bozukluğu tedavisi gördüm. Başka fizyolojik bir hastalığım vardı evden çıkmama bile engel olan, o dönem yakalanmıştım kaygı bozukluğuna da. Fakat normal ilaçlarımla birlikte bir de o ilaçlar beni çok uyuşturuyordu. Sonra yoga yapmaya, şifa çalışmalarına falan katılmaya başladım. Nefes terapisi öğrendim. Birkaç yılımı aldı ama çok şükür kurtuldum. İnşallah bebek de sana şans getirir, güç verir ve sorunsuz ilerler her şey senin adına da.
Harikasınız ya bu şekilde planlı programlı çalışmak o kadar çok istiyorumki her gün akşam ne pişirsem diye düşünüyorum bu şekilde planlı olursam bende anca düşündüğüm gibi bir rahat hamilelik dönemi geçireceğim sanırım..Çok uzun süredir evden çalışıyorum ben, ilk başlarda zorladı düzen tutturmak ama sonra alıştım. Yine de çok dikkatli olmak gerekiyor ipin ucu kaçarsa bu sefer ofisin işlerini yetiştirmek için sabahlamam bile gerekebiliyor ve tüm dengem şaşıyor.
Yatma kalkma saatleri konusunda nasılsa evdeyim diye salmadan aynı ofise gider gelir gibi disiplini sağlamak benim için çalışan tek yöntem, aksi takdirde toparlayamıyorum kafamı.
Herkes için böyle olacak değil tabii ama benim için programlı olmak önemli. Küçük bir defterim var, günlük haftalık önemli işlerimi not alıyorum. Öncelikli işlerimi tamamlamaya ağırlık veriyorum. Her gün ev işleri için de günlük yoğunluğuma göre belirli bir vakit ayırıyorum.
Benim mottom "mümkünse planla"dır her zaman. :) Mesela bugün pazara çıktım ama çıkmadan on dakikamı ayırıp tüm haftanın yemek listesini oluşturdum. Alışverişimi buna göre yaptım. Şimdi bir dahaki çarşambaya kadar ne yemek yapacağım ya da dolapta eksik var markete gitmeliyim gibi sürprizler olmayacak, olacaksa da minimum olacak gibi.
Basın sektöründe yönetici pozisyonunda çalışıyorum, sürekli deadlinelar, her şey benim elimden geçiyor, talepkar ve aşırı yoğun bir işim var maalesef.
Ayy inşallah ya rabbim kurtarsın bu bataklıktanAy insaAllah şu anksiyete belai gider geri gelmez ben de ayni dertten muzdaribim hayat olmus zaten yuksek gerilim hatti gerci normal. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeee
Çokta yormayın kendinizi Ramazan Ramazan yavaş yavaş yaparsınız evdeymişsiniz mademMutfaği yüzeysel temizledim.
Robot evi süpürdü ben de sildim.
Yıkamadan gelen halıları serdim, yedekleri kaldırdım.
Daha yapacak çok işim var ama enerjim bitmiş. Dinleniyorum şu an.
Yemek yapıcam ve yetişirse 2 koltuk silmem gerek, katlanacak çamaşırlar var.
Ayy inşallah dilerim bebişler hepimize şans ve sağlık getirsin
Sma yı duyduğuma sevindim bende tercih ederim büyük ihtimalle çünkü riski en aza indirmek önemli olan sonra takdir ilahı
Benimde tam anlamıyla sıkıntım bu aslında anksiyete ve kaygı bozukluğum
Ay insaAllah şu anksiyete belai gider geri gelmez ben de ayni dertten muzdaribim hayat olmus zaten yuksek gerilim hatti gerci normal. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeee
Harikasınız ya bu şekilde planlı programlı çalışmak o kadar çok istiyorumki her gün akşam ne pişirsem diye düşünüyorum bu şekilde planlı olursam bende anca düşündüğüm gibi bir rahat hamilelik dönemi geçireceğim sanırım..
15 aydir var bebis dusuncem ama gelen giden henuz yokAminnn inşallah.
Gerçekten her şeyin şifası olduğuna inanan biriyim ben ve bazen umulmadık vesileler gönderiyor Allah şifayı nasip edeceği kuluna, umarım bir an önce o vesile gelir. Zaman zaman hala beni de yokluyor ama hemen düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Bu dünya gelip geçici bir yer, bir sonu var. Bugün yaşadığım korkular kaygılar her şey bitip gitmeye mahkum. 100 sene sonra ne ben ne de beni kaygılandıran şeyler burada olacak. O yüzden sakin ol, teslim ol ana diyorum. Bunu hatırlamak aklımda tutmaya çalışmak bana çok yardımcı oldu o zor dönemlerimde.
Ay valla o kadar haklısın ki resmen gerilim hattında yaşıyoruz doğru Aminnnn inşallah sizin var mı bebiş düşüncesi yakınlarda?
Yaparsınız eminim bir kere işleri nasıl kolaylaştırdığını görünce insan vazgeçemiyor. Ben de gerginim bebekle nasıl olacak diye ne kadar programlı da olsam işin benden talep ettiği zaman belli, oysa ben tüm ilgimi ve zamanımı bebeğime vermek istiyorum en azından 3-4 yaşına gelene kadar.
Bakalım zaman ne gösterecek. :)
Bilincindeyim ama kaygılarım ağır basıyor benim sanırım o yıpratıyor birazda ama bakalım inşallah Haziran sonrası herşey belli olacak ona göre ilaç tedavisi vs alacağım tabi ben düşünüyorum ama bebek gelecek miAminnn inşallah.
Gerçekten her şeyin şifası olduğuna inanan biriyim ben ve bazen umulmadık vesileler gönderiyor Allah şifayı nasip edeceği kuluna, umarım bir an önce o vesile gelir. Zaman zaman hala beni de yokluyor ama hemen düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Bu dünya gelip geçici bir yer, bir sonu var. Bugün yaşadığım korkular kaygılar her şey bitip gitmeye mahkum. 100 sene sonra ne ben ne de beni kaygılandıran şeyler burada olacak. O yüzden sakin ol, teslim ol ana diyorum. Bunu hatırlamak aklımda tutmaya çalışmak bana çok yardımcı oldu o zor dönemlerimde.
İnşallah tez zamanda rabbim o güzel haberi verir sizede15 aydir var bebis dusuncem ama gelen giden henuz yok
Oruç tutmuyorum ama reglim başlıyor sanirim. O sebepten halsizdim.Ayy inşallah ya rabbim kurtarsın bu bataklıktan
Çokta yormayın kendinizi Ramazan Ramazan yavaş yavaş yaparsınız evdeymişsiniz madem
15 aydir var bebis dusuncem ama gelen giden henuz yok
Bilincindeyim ama kaygılarım ağır basıyor benim sanırım o yıpratıyor birazda ama bakalım inşallah Haziran sonrası herşey belli olacak ona göre ilaç tedavisi vs alacağım tabi ben düşünüyorum ama bebek gelecek mi
İnşallah tez zamanda rabbim o güzel haberi verir sizede
Oruç tutmuyorum ama reglim başlıyor sanirim. O sebepten halsizdim.
Hadi inşallah o günleri de paylaşırız burdanHayırlı zamanı bekliyor bence minik :) özel olarak bir şey yapıyor musun peki yumurtlama takibi falan? Ben ilk etapta birkaç ay akışına bırakalım olursa olur kafasındaydım ama yumurtlama takibi yapayım en azından şansı artırmak için diyorum
gelir inşallah ya, insan nedense sanki korunmayı bırakınca hemen olurmuş gibi düşünüyor ama tabii ki işin o kısmı da var. :)
Hayırlısı, umarım müjdeleri alırız.
Ben 27Hadi inşallah o günleri de paylaşırız burdan
Yaşlar kaç kızçeler ben 28
Aa yakınmışızBen 27
Bende ruhen 70-80 aslındaBen 33 ama 18
Benim de öyleydi. Oğlum doğunca en iyi arkadaşım oldu Onunla büyüyorum Hiçbir şeyi takmıyorum artık.Aa yakınmışız
Bende ruhen 70-80 aslında
Hadi inşallah o günleri de paylaşırız burdan
Yaşlar kaç kızçeler ben 28
Benim de öyleydi. Oğlum doğunca en iyi arkadaşım oldu Onunla büyüyorum Hiçbir şeyi takmıyorum artık.
Amin amin inşallah Şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinben de 33 yaşındayım
ne güzel yaaa en büyük hayalim, darısı başımaaaaa
Yaptim canim aylarca yaptim ama artik biraktim takip etmeyi esimde de bende de sikinti yok ama ramazandan sonra artik rahim filmi cektirerek basliyorum surece bakalim nolacakHayırlı zamanı bekliyor bence minik :) özel olarak bir şey yapıyor musun peki yumurtlama takibi falan? Ben ilk etapta birkaç ay akışına bırakalım olursa olur kafasındaydım ama yumurtlama takibi yapayım en azından şansı artırmak için diyorum
gelir inşallah ya, insan nedense sanki korunmayı bırakınca hemen olurmuş gibi düşünüyor ama tabii ki işin o kısmı da var. :)
Hayırlısı, umarım müjdeleri alırız.