Bugün Ne Yaptım

Yok. Öyle olduğum zamanlarda ölçtüm, yine aynı çıktı. Bakalım bu hafta belli olacak sebebi. Siz nasılsınız? 😊
Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benim 😊

Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benim 😊
Ben de hiç böyle Ramazan geçirmemiştim. Hiç zorlanmamıştım onca sene. Allah bugünlerimizi aratmasın yine de, çok şükür her güne.

Hepsi çıkmadı benim ama çıkanlardan 3 aylık şeker sonucum yüksek. Beklediğim bir şeydi. Şu baş dönmemin sebebi oysa inşallah bir çare buluruz.
Diyetle felan çözersin gibi inşallah başka bişey çıkmaz ☺️

3 aylık şeker sonucuna nasıl bakılıyor acaba 🤔benimde şeker hastası ihtimalim çok yüksek aşırı düşüyor bide genetik benim ki 🤷🏻‍♀️ şükür Ramazan’da iyiyim ama rabbim gücünü veriyor.

3 aylık şeker yüksek.. d vitamini B12 ve demir aşırı düşük.. kan değerim düşük.. şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş. 😞 Diyet yapacagim 3 ay sonra tekrar kontrole gitcem 🤲
Vitaminlerinizin düşük olmasına üzüldüm ama takviye ile toplarsınız diye düşünüyorum

Diyetle felan çözersin gibi inşallah başka bişey çıkmaz ☺️

3 aylık şeker sonucuna nasıl bakılıyor acaba 🤔benimde şeker hastası ihtimalim çok yüksek aşırı düşüyor bide genetik benim ki 🤷🏻‍♀️ şükür Ramazan’da iyiyim ama rabbim gücünü veriyor.

Vitaminlerinizin düşük olmasına üzüldüm ama takviye ile toplarsınız diye düşünüyorum
Saol canimm inşallah 🤲 tam kan tahlili yaptırınca çıkıo galiba. Aç karnina

X