Bugün Ne Yaptım

Merhaba kızlar ben de çalışıyorum akşam altıya yirmi kala falan evde oluyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Hatta iftara zor yetiştiriyorum yemeği :-) Bir de oruçtan sanırım bende de aşırı uyku hali var 10 oldu mu uyku bastırıyo sonra sahura kalk uyku bölünüyo tabi ama şükür geçiyo zaman anlamadan

Merhaba kızlar ben de çalışıyorum akşam altıya yirmi kala falan evde oluyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Hatta iftara zor yetiştiriyorum yemeği :-) Bir de oruçtan sanırım bende de aşırı uyku hali var 10 oldu mu uyku bastırıyo sonra sahura kalk uyku bölünüyo tabi ama şükür geçiyo zaman anlamadan
Merhaba hoşgeldin :KK49: Ramazan’dan dolayı bende 5 te çıkıyorum işten bugün valla çok hızlı geçti saatler sendrom felan yoktu:KK53:

Çok sevindim sizi aramızda gördüğümüze :KK49:

Bende yaz için iki senedir bişey almıyorum hep aynı şeyler giy dur almak istiyorum mu evet ama fiyatlara bakıyorum vazgeçiyorum :skandal:

Ayy ne güzel topiğim canlanıyor başta hiç umutlu değildim 🥰😍

İyiki geldiniz :KK55::KK24:
Geldim tatlım buralardayim.. Ramazan da sersemliyorum ama hayattayım 😁 😉

Aman boşverin bugünde yapılmasın girin battaniyenin altında oturun :KK53: ev hanımı mısınız ☺️
Öğretmenim. 2 senedir ücretsiz izindeyim, oğlumu büyütüyorum 🥰 o yüzden battaniyenin altında sadece akşamları oturabiliyorum evdeki atom karınca uyuyunca 😂

Öğlene kadar bende uyukladım ama sonrasında biraz iyiydim 😂 iş yerinde uyumak kötü oluyor ya milletin gözüne batıyor iş yok ama olsun 😏

Rabbim acısını göstermesin inşallah 🙏 enerjiniz nasıl yetiyor ben çok korkuyorum herşeyden bebeğime yetemezsem iyi bir anne olamazsam vs diye
Her çocuk için en mükemmel anne kendi annesidir 😉 Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Annelik çok özel bir duygu. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🙏🏻

Her çocuk için en mükemmel anne kendi annesidir 😉 Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Annelik çok özel bir duygu. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🙏🏻
Aminn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Bu arada Ramazan boyunca sadece mutfağa girecekmiş gibi duruyor hiç iş yapamıyorum. Yemek hazırla mutfağı topla yat işe git eve gel yemek hazırla topla yat

Aminn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Bu arada Ramazan boyunca sadece mutfağa girecekmiş gibi duruyor hiç iş yapamıyorum. Yemek hazırla mutfağı topla yat işe git eve gel yemek hazırla topla yat
Ben de öyle zaten işten geliyorum ancak yemek hazırla topla çay iç haftasonuda bi süpürüp silme banyo wc yıkama toz alma gibi işleri yapıyorum ancak

Kız benim üst komşum çok titiz galiba ne zaman evde olsam dip köşe makina tutuyor. Benim evi görse aklını kaybeder sanırım :KK53::KK53:

Allahım şu üstümdeki ölü toprağını sen kaldır yarabbim 🙏

Yine çok maratonsuz birgünden selam kızlar :KK55: eve gel yemek yap dağınıklığını tıpla yemek ye mutfağı topla diye devam edecek:KK53:

Fazladan yaptığım makinaya renklileri attım bide erinmezsem eğer nevresim değişecek :temizlik:

X