- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
- Konu Sahibi hayalethesap
İyi diyeyim iyi olurum inşallah Ben de bugün ailemle dışarıda vakit geçirdim, iyi geldi birazÇok daha kötü günlerim oldu bugünüme şükür siz nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyeyim iyi olurum inşallah Ben de bugün ailemle dışarıda vakit geçirdim, iyi geldi birazÇok daha kötü günlerim oldu bugünüme şükür siz nasılsınız
Daha çok başında ve bilinçli değilsiniz umarım uzun sürmez ama bununla yaşamaya alışmak zorundasınızUmarım. Geçmeyecek gibi geliyor hep çünkü içindeyim
Ne güzel hava kapalıydı burdaİyi diyeyim iyi olurum inşallah Ben de bugün ailemle dışarıda vakit geçirdim, iyi geldi biraz
CanımMerhabaaa
Umarım uğraşmadan hayırlı bir zaman da gebelik olur
Bende bugün nesvresimleri çıkardım yatağı süpürüp havalandırdım yatak odasını ve günlük oturduğumuz odayı süpürdüm mutfağı domestosladım günü sonlandırdım
Ve halen uyaniksinAmann yarın iş var
Özele gelsene kediliiim önceki mesajları silmiştim tekrar da yazamadım
İlaç kullanmıyor musunuz ?Umarım. Geçmeyecek gibi geliyor hep çünkü içindeyim
Burada da öyle ama nefes almak gerekiyor bazenNe güzel hava kapalıydı burda
Valla uyku gelmiyor birgün öncede böyle oldu bugün akşama kadar yattım yarın iş var napacam bilmiyorumVe halen uyaniksin
Eşim gececiydi geldi uyuduBurada da öyle ama nefes almak gerekiyor bazen
Troid ilacı ve dideral kullanıyorum sadece. Emziriyorum aynı zamanda hipertiroidi çıktı bide çarpıntım ondanİlaç kullanmıyor musunuz ?
Şimdi bugün uyumazsan yarın da seni buralarda goremeyecez işten gelip kendini uykuya atacaksinValla uyku gelmiyor birgün öncede böyle oldu bugün akşama kadar yattım yarın iş var napacam bilmiyorum
Atmam diyecem ama kendime hiç güvenmiyorum gün içinde beni yalnız bırakmayın yeterŞimdi bugün uyumazsan yarın da seni buralarda goremeyecez işten gelip kendini uykuya atacaksin
Cok geçmiş olsunTroid ilacı ve dideral kullanıyorum sadece. Emziriyorum aynı zamanda hipertiroidi çıktı bide çarpıntım ondan
Bende şuan Allah'ım nasıl uyucam diye kivraniyorum sabah ( ki sabah dediğim öğlen aslında da ) alerjim için doktor randevum var, kalkamicam diye korkuyorum, uykum yokAtmam diyecem ama kendime hiç güvenmiyorum gün içinde beni yalnız bırakmayın yeter
Ah bu erkeklerEşim gececiydi geldi uyudu
Teşekkür ederim...Cok geçmiş olsun
Aaa bende kisliklari kaldırdımKişliklari kaldirdim valizlere koydum vazgeçtiklerimi ayırdım . Olası soğuklar için eşim ve kendim için birer hırka koydum. Yaza hazırım
Doğru daha kötüsünü de gördüm, zaman diyelimDaha çok başında ve bilinçli değilsiniz umarım uzun sürmez ama bununla yaşamaya alışmak zorundasınız
Ne güzel hava kapalıydı burda