- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
-
- Konu Sahibi hayalethesap
Biraz da benim üstüme enerji atan olsaAaa bende kisliklari kaldırdım
Dört makine dolusu çamaşır vardı yeni yikanmis, onlari katladim dizdim.
Banyoyu yıkadım duşakabini ovaladim camlar su lekesi içinde kireç bağlamış gibi kalıyor yapmasam
Çamaşır yıkandı yeniden, onları astım.
Yarında onlar kaldırılır ama sonra dışarda olacağım
Önce hastane, sonra arkadaş buluşması
Bide kitap okudum, dil çalıştım bugun
Bugün kışlıkları kaldırma günüymüş demekAaa bende kisliklari kaldırdım
Dört makine dolusu çamaşır vardı yeni yikanmis, onlari katladim dizdim.
Banyoyu yıkadım duşakabini ovaladim camlar su lekesi içinde kireç bağlamış gibi kalıyor yapmasam
Çamaşır yıkandı yeniden, onları astım.
Yarında onlar kaldırılır ama sonra dışarda olacağım
Önce hastane, sonra arkadaş buluşması
Bide kitap okudum, dil çalıştım bugun
Bu fazlalıklara insanlar da dahil olmalı benceBugün kışlıkları kaldırma günüymüş demekbende
Verielcekler ayrılacaklar vs bi boşaltım daha yapacağım sonrası oh mis.
Derin bir rahatlama! Fazlalık hiç bir şey istemiyorum artık evde bir çöp bile
Bende sevdiğimden mi yoksa depresyonun etkisi mi bilmiyorumAh bu erkekler
Ben de uykuyu pek sevmem ama uyumayınca da pişman oluyorum
HoşgeldinizAh bayılırım motivasyon topiklerinetakipteyim!
Öncelikle hoşgeldinizKişliklari kaldirdim valizlere koydum vazgeçtiklerimi ayırdım . Olası soğuklar için eşim ve kendim için birer hırka koydum. Yaza hazırım
Bana bir tır dolusu enerji lazımBiraz da benim üstüme enerji atan olsa
Bak bende de öyleBugün kışlıkları kaldırma günüymüş demekbende
Verielcekler ayrılacaklar vs bi boşaltım daha yapacağım sonrası oh mis.
Derin bir rahatlama! Fazlalık hiç bir şey istemiyorum artık evde bir çöp bile
Yalnız canımı kurabiye cektirdinBiraz da benim üstüme enerji atan olsa
Ama yağmur geldi yaBak bende de öyle
Evde fazla olan herşeyi atasim geliyor
Bazen eskiyen havluları acil durumlarda yeri bişey dökülünce sileriz diye saklarlar ya
Kesip kesip
Dün elime öyle bir havlu geçti
Attım geri vazgeçtim geri attım geri vazgeçtimfazlalık geliyor gözüme, sonra diyorum bitane bari bulunsun artık evimde acil durum için emici bez olarak.oylelikle kaldı en son bende.
Ve bende bikac parça kazak çıkardım ne işi var evimde bunların diye
En acısı da şu ' ben bunu niye almışım la '
Ne yağmuruAma yağmur geldi ya
Cevizli, tahinli kurabiye olabilirYalnız canımı kurabiye cektirdinyapsam mı bugün, neli yapsam
GünaydınUyumadığım bir gecenin ardından günaydın kızçeler
Ben bir çok fazlalık kıyafeti dolap uygulamasında sattım kızlar sizde fazlalıklarınıza bir fırsat verin isterseniz
Satılması bazen zaman alıyor ama bayağı tercih edeni varGünaydınben de o şekilde değerlendiriyorum kullanmadığım her şeyi.
Katılıyorum.Satılması bazen zaman alıyor ama bayağı tercih edeni varBide komisyonu az olsa
Evet, o kadar çok bunu niye almışım var ki evimde giysi olarak her kış çıkıp 3 ay boyunca dolapta giyilmeyi bekliyor sonra yaz geliyor geri hurçlara konulup diğer mevsim çıkartılmayı bekliyor bu bir kısır döngü.Bak bende de öyle
Evde fazla olan herşeyi atasim geliyor
Bazen eskiyen havluları acil durumlarda yeri bişey dökülünce sileriz diye saklarlar ya
Kesip kesip
Dün elime öyle bir havlu geçti
Attım geri vazgeçtim geri attım geri vazgeçtimfazlalık geliyor gözüme, sonra diyorum bitane bari bulunsun artık evimde acil durum için emici bez olarak.oylelikle kaldı en son bende.
Ve bende bikac parça kazak çıkardım ne işi var evimde bunların diye
En acısı da şu ' ben bunu niye almışım la '
Hoş buldumBende sevdiğimden mi yoksa depresyonun etkisi mi bilmiyorum
Hoşgeldiniz
Öncelikle hoşgeldinizvalla ne güzel olmuş ama kar gelecek diyorlar
Bana bir tır dolusu enerji lazım
Bebek olunca minimal diye bişey yok biliyosun demiEvet, o kadar çok bunu niye almışım var ki evimde giysi olarak her kış çıkıp 3 ay boyunca dolapta giyilmeyi bekliyor sonra yaz geliyor geri hurçlara konulup diğer mevsim çıkartılmayı bekliyor bu bir kısır döngü.
Bide şeyler var düğün olmuş dernek olmuş alınmış 1 kez giyilmiş öylece duruyor 3 yıldır duran var 5 yıldır duran var hepsini eleyeceğim.
Minimal bir yaşam istiyorum sanırım.
MerhabaAktif bir sayfam olmadığı için uğramamıştım buralara merhahalar
Çok sevindim sizi aramızda gördüğümüzeHoş buldumburaları şenlendirelim tam mevsimi!
Bende yaz için iki senedir bişey almıyorum hep aynı şeyler giy dur almak istiyorum mu evet ama fiyatlara bakıyorum vazgeçiyorumBenim de giyecek hiçbir şeyim yok. Önümüzdeki sene çalışmaya başlayacağım, 2 senedir kıyafet almadım. Ve her şey çok pahalı artık
Ayy ne güzel topiğim canlanıyor başta hiç umutlu değildimMerhaba