Bugün Ne Yaptım

Biraz da benim üstüme enerji atan olsa

Bugün kışlıkları kaldırma günüymüş demek bende
Verielcekler ayrılacaklar vs bi boşaltım daha yapacağım sonrası oh mis.

Derin bir rahatlama! Fazlalık hiç bir şey istemiyorum artık evde bir çöp bile

Bu fazlalıklara insanlar da dahil olmalı bence

Ah bu erkekler

Ben de uykuyu pek sevmem ama uyumayınca da pişman oluyorum
Bende sevdiğimden mi yoksa depresyonun etkisi mi bilmiyorum

Ah bayılırım motivasyon topiklerine takipteyim!
Hoşgeldiniz
Kişliklari kaldirdim valizlere koydum vazgeçtiklerimi ayırdım . Olası soğuklar için eşim ve kendim için birer hırka koydum. Yaza hazırım
Öncelikle hoşgeldiniz valla ne güzel olmuş ama kar gelecek diyorlar

Biraz da benim üstüme enerji atan olsa
Bana bir tır dolusu enerji lazım

Bak bende de öyle
Evde fazla olan herşeyi atasim geliyor
Bazen eskiyen havluları acil durumlarda yeri bişey dökülünce sileriz diye saklarlar ya
Kesip kesip

Dün elime öyle bir havlu geçti
Attım geri vazgeçtim geri attım geri vazgeçtim fazlalık geliyor gözüme, sonra diyorum bitane bari bulunsun artık evimde acil durum için emici bez olarak.oylelikle kaldı en son bende.

Ve bende bikac parça kazak çıkardım ne işi var evimde bunların diye

En acısı da şu ' ben bunu niye almışım la '

Ama yağmur geldi ya

Uyumadığım bir gecenin ardından günaydın kızçeler

Ben bir çok fazlalık kıyafeti dolap uygulamasında sattım kızlar sizde fazlalıklarınıza bir fırsat verin isterseniz

Uyumadığım bir gecenin ardından günaydın kızçeler

Ben bir çok fazlalık kıyafeti dolap uygulamasında sattım kızlar sizde fazlalıklarınıza bir fırsat verin isterseniz
Günaydın ben de o şekilde değerlendiriyorum kullanmadığım her şeyi.

Evet, o kadar çok bunu niye almışım var ki evimde giysi olarak her kış çıkıp 3 ay boyunca dolapta giyilmeyi bekliyor sonra yaz geliyor geri hurçlara konulup diğer mevsim çıkartılmayı bekliyor bu bir kısır döngü.
Bide şeyler var düğün olmuş dernek olmuş alınmış 1 kez giyilmiş öylece duruyor 3 yıldır duran var 5 yıldır duran var hepsini eleyeceğim.
Minimal bir yaşam istiyorum sanırım.

Benim de giyecek hiçbir şeyim yok. Önümüzdeki sene çalışmaya başlayacağım, 2 senedir kıyafet almadım. Ve her şey çok pahalı artık

Bebek olunca minimal diye bişey yok biliyosun demi
Her yer oyuncak
Attığın adım oyuncağa takılacak

Hoş buldum buraları şenlendirelim tam mevsimi!
Çok sevindim sizi aramızda gördüğümüze
Benim de giyecek hiçbir şeyim yok. Önümüzdeki sene çalışmaya başlayacağım, 2 senedir kıyafet almadım. Ve her şey çok pahalı artık
Bende yaz için iki senedir bişey almıyorum hep aynı şeyler giy dur almak istiyorum mu evet ama fiyatlara bakıyorum vazgeçiyorum
Ayy ne güzel topiğim canlanıyor başta hiç umutlu değildim

İyiki geldiniz

Ee kız benim halen uykum gelmedi ya Oysa geçen hafta daha uyarı almıştım şirkette uyuyorum diye sabahlar olmasın madem bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…