Kulağa çok eğlenceli geliyorTatil yorucu ama çok güzeldi
Arkadaşlarla gitmiştik zaten
Kalabalıkta çok iyi oldu
Oğlumun da yaşıtları vardı
Kayak yapmaya bayıldı
Ben de kızakla bir iki kaydım
Bol bol yedim içtim sohbet ettim
Sonra anneme geçtim bir gün orda kaldım annemi babamı görmem çok iyi geldi
Sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
Anneden getirilen eşyaların dağınıklığını çok iyi bilirim Allah kolaylık versinTatil çamaşırları
Annemden getirdiklerim
Hepsı ortada
Eşim de iş yerinden ürünlerden getiriyor test için filan onlarda gözüme dağınık geliyor
Şifa bulsun inşallah annenKulağa çok eğlenceli geliyor
Biz evdeyiz annemin tedavisi devam ediyor. Bol bol dinlenip ev işi yapıyorum
Teşekkür ederim gerçekten mutfakta adım atmaya yer yokAnneden getirilen eşyaların dağınıklığını çok iyi bilirim Allah kolaylık versin
Sorma ya garibanın yüzü gülür mü gece elektrik gitti salonda annemler ile yattık yatak odası büyük epey elektrik gelene kadar yatak odası soğur dedikBebek uyurken uyu diğer herşeyi bebek uyanıkken bir şekilde yaparsın
Vereydın gazını çıkartsalardı sen de uyurdun fırsat bu fırsat diyeSorma ya garibanın yüzü gülür mü gece elektrik gitti salonda annemler ile yattık yatak odası büyük epey elektrik gelene kadar yatak odası soğur dedik
Sabah 4.30 da geldi elektrik.
Haliyle salonda yatınca herkes uykusunu aldı kahvaltılar yatak toplamalar bende uykusuz kaldım. 4 saat uykuyla duruyorum.
Benim arkadaşlarımdan biri beyaz saçlarını kullanıyor gözüm alıştığı için artık güzel bile geliyorDün bebeği anneme bırakıp markete gittim.
Bir böbreğimi bırakmadığım kaldı herşey fahiş fiyata.
Sonra eve geldim tekrar akşam bebeği bırakıp kuaföre kaçtım.
Kaş, bıyık, alın, çene, saç kesimi bir saatte gidip geldim.
Saçım çok kısa oldu ama uzun saç daha çok yakışıyor kesinlikle fakat biraz kolaylık olsun istedim. Sürekli tepemde toplu başımın üstüne ağırlık. Hem ara kesim attı hem kısacık yaptı başım boşaldı resmen. Boyalar da uçta olunca bir yıldır hem kesim hem boya yaptırmayınca hamilelikten ötürü. Şimdi kendi dip rengi ve beyazlar ile başbaşa saçım.Kuaföre de zam gelmiş tabi yüzde elliden fazla fiyat farkı çıktı öncekine göre.
Sonra efem bal kabağı tatlısı yaptım iki kez. Annem kabak getirmiş abimle doğradı ikisi.
Ispanaklı börek yaptım.
Annem kalmayı düşünüyor. Başta kalma git dedim sonra istersen kal dedim. Caymazsa kalacak arada bebeği tutar bir lavaboya bir duşa rahat girerim napayım. Bir markete bir pazara.
Herkes fosur fosur uyudu. Anasının avutamadığını nasıl avutalım diyolar.Vereydın gazını çıkartsalardı sen de uyurdun fırsat bu fırsat diye
Abim gelmişken alışveriş yapacak AVM AVM gezip eli boş geliyor. Eskiden doldururdu İstanbul'a gelince. Şimdi pahalı diye eli boş geliyor genelde. Ev kira değil aracı var. Tek çocuk devlet okulu. Üç maaş giriyor eve düşün. Annem +abim+yengem geliri yani.Benim arkadaşlarımdan biri beyaz saçlarını kullanıyor gözüm alıştığı için artık güzel bile geliyor
Yıkaması kurutması uzun saçın çok zor oluyor gerçekten
Ben de boya yaptırdım ve çok artmış geldi bana da
Gıda fiyatları kıyafet fiyatları herşey o kadar uçuk ki ne olacak bilmiyorum
Annen yardımcı oluyorsa kalsın tabi ne güzel olur sen de rahat edersın
Meme istemiyorsa seninle onların yapacağı arasında fark olmuyor kiHerkes fosur fosur uyudu. Anasının avutamadığını nasıl avutalım diyolar.
Yeğenimle oturduk geç saate kadar. Sırtıma ağrı girdi artık biraz ovaladı masaj yaptı.
Arada yengem geldi.
Asgari ücretli ve emekli sürünüyordur zatenAbim gelmişken alışveriş yapacak AVM AVM gezip eli boş geliyor. Eskiden doldururdu İstanbul'a gelince. Şimdi pahalı diye eli boş geliyor genelde. Ev kira değil aracı var. Tek çocuk devlet okulu. Üç maaş giriyor eve düşün. Annem +abim+yengem geliri yani.
Kız gelirleri iyi ona rağmen diyorum işte.Asgari ücretli ve emekli sürünüyordur zaten
Yazık ne diyelim ki
İnsallah herkes feraha ersin Allah yardımcıları olsun
Anladım kuzum ben de abinler için değilde hani onlar bile böyleyse diğerleri sürünüyordur anlamında yazdımKız gelirleri iyi ona rağmen diyorum işte.
Karı koca memur annem emekli.
Ülkenin geldiği nokta yani.
Dün üç poşete 1200 lira verdim tırı vırı aldıklarım. Temel gıda yok sayılır. Poşetler dolu bile değildi. Ve basit zincir market burnumun dibindeki.
AynenAnladım kuzum ben de abinler için değilde hani onlar bile böyleyse diğerleri sürünüyordur anlamında yazdım
Çok çok üzgünüm ama yapabılecek bişey yok
Keşke olsa
Yaşıtlarıyla oynayabileceği bir alan olsa onun için daha iyi olur yok mu öylr bir yer etrafta
Sen de biraz rahat ederdin eğer varsa
4 yaştan sonrası kolay bence
Daha yolun var
Ben iyiyim tatildeydım
Döndüm
Kardeş işi bizde başlamadan bitti maalesefSlm Lizcim
Bir kardeş tüm sorunları çözer diyormuşum
Şaka bir yana az önce anneme diyordum şimdi Defne yalnız olsa paçama yapışırdı ama abileri sayesinde bana sarmıyor diye
Kaç aylık oldu, emzirmeyi kesmedin mi ben 3 ay sonra kesmeyi düşünüyorum açıkçası 21 aylık olacak.
Kreşe gidiyor muydu? Başka çocuklarla düzenli olarak bir arada olmak iyi gelecektir.
Haklısın salgın çok fazla varŞuan çok salgın olduğu için kalabalık yerlere girmiyoruz. Bir tek eğitimleri var ona gidiyoruz haftada 4 kez. Valla su yas gelsin artık yaa. Çok yoruldum
Kardeş işi bizde başlamadan bitti maalesefbir daha bu yolları yuruyemem hala emiyor valla ne diyeyim bilemiyorum, 32 aylık çocuk psikiyatristi henüz kreşe hazır değil dedi