Menüler efsoNeler yaptım yazayım
Dün oğlum erken geldı
Onu göz doktoruna götürdüm
Lens reçetesi yazdırdım ve bi yer buldum sipariş ettim bugun elimize ulaştı
Kayak yaparkrn gözlük zor oluyor buhar oluyor yaşıda büyüdü artıl takabılır inşallah
Yemek dün mercimek çorbası
İzmir köfte ve kıymalı karnıbahar vardı
Eşim dışarda yedi biz oğlumla yedik
Browni yaptım sonra
Bu sabahta oğlum sınava gitti eşim onu bıraktı
Arabama kar lastiği taktırdı
Teknenin dikilecekleri vardı getırdı onu diktik
Yemek eşim kendine et yapacak ben de kendım için yumurtalı ıspanak oğlum için de mantı
Dershaneden gelecek birazdan o gelince yeriz
Valizlerimi hazırlayacağım pazartesi yolculuk
Gelince de anneme gideceğim
Ona da vaktim az olacağından oraya götüreceklerımı de hazırlıyorum
Yoğun bir hafta beni bekliyor
Benden şimdilik bu kadar
Bir hafta yokum
Kendinize iyi bakı
Fransız edebiyatından iki öneri yapabilir miyim; emile zola’nın meyhane ve flaubertin madam bovary. Ben çok severim de belki siz de seversinizSınıf beslenmesi oluyordu sırayla sonra okul kahvaltı vermeye başladı ama menünün zayıf olduğu günler için öğretmenimiz yine ekstra şeyler istiyor.
Eveeet sefiller muhteşem bir kitap gerçekten çok sevdim okudukça. Rus edebiyatı benim de favorim ama Fransız edebiyatı da güzelmiş
Teşekkür ederim, listeme ekledimFransız edebiyatından iki öneri yapabilir miyim; emile zola’nın meyhane ve flaubertin madam bovary. Ben çok severim de belki siz de seversiniz
Allah yardımcımız olsun canımHerkese merhabaDilerim herkes iyidir, her şey yolundadır.
Ben buralara gelemiyorum çünkü evde çok hızlı akan bir hayat var. Çocuğu haftada 4 gün eğitime goturuyoruz, bazı sosyal becerilerinde yaşıtlarından geride kalmisti. İşi gücü bıraktık 7 24 cocuklayiz. Ekranı da tamamen kestik, böyle olunca sabahtan gece yatana kadar cocuklayim. Gece uykularım yine yok cunku hala emerek uyuyor ne yazık ki. Bu süreçte bana inanılmaz yapışık oldu, tuvalete kaçarak gidiyorum. Yine evden hiçbir yere tek cikamiyorum, oturup iki keyif yapamıyorum vs vs. Büyüdükçe kolaylaşmadi zorlaştı benim için. Yine de Allah bugunumuzu aratmasın ne diyeyim.
Sudemcim küçük prens nasıl, Sen nasılsın nasıl geciyor lohusaliginMikancigim ve sevgili Sarah sizler nasilsiniz
Yaşıtlarıyla oynayabileceği bir alan olsa onun için daha iyi olur yok mu öylr bir yer etraftaHerkese merhabaDilerim herkes iyidir, her şey yolundadır.
Ben buralara gelemiyorum çünkü evde çok hızlı akan bir hayat var. Çocuğu haftada 4 gün eğitime goturuyoruz, bazı sosyal becerilerinde yaşıtlarından geride kalmisti. İşi gücü bıraktık 7 24 cocuklayiz. Ekranı da tamamen kestik, böyle olunca sabahtan gece yatana kadar cocuklayim. Gece uykularım yine yok cunku hala emerek uyuyor ne yazık ki. Bu süreçte bana inanılmaz yapışık oldu, tuvalete kaçarak gidiyorum. Yine evden hiçbir yere tek cikamiyorum, oturup iki keyif yapamıyorum vs vs. Büyüdükçe kolaylaşmadi zorlaştı benim için. Yine de Allah bugunumuzu aratmasın ne diyeyim.
Sudemcim küçük prens nasıl, Sen nasılsın nasıl geciyor lohusaliginMikancigim ve sevgili Sarah sizler nasilsiniz
Hoş geldinGünaydın kızlar nasılsınız
Ben döndüm heryer heryerde
Ev nasıl toparlanacak bilmiyorum
İşim uzun
Oğlumun doğum günü için eşimin ailesini davet etmek istiyorum ama emin olamadım evin karışıklığı yüzünden
Gözümde yine arpacık çıktı
Oğlum hava değişiminden hasta oldu
Düzenim baya bozuldu
Yemek düzenim ev düzenim oğlumun çalışma düzeni
Kitapta okuyamadım
Hepsini düzeltmem lazım
Slm LizcimHerkese merhabaDilerim herkes iyidir, her şey yolundadır.
HoşgeldinYaşıtlarıyla oynayabileceği bir alan olsa onun için daha iyi olur yok mu öylr bir yer etrafta
Sen de biraz rahat ederdin eğer varsa
4 yaştan sonrası kolay bence
Daha yolun var
Ben iyiyim tatildeydım
Döndüm
Geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız
Ben döndüm heryer heryerde
Ev nasıl toparlanacak bilmiyorum
İşim uzun
Oğlumun doğum günü için eşimin ailesini davet etmek istiyorum ama emin olamadım evin karışıklığı yüzünden
Gözümde yine arpacık çıktı
Oğlum hava değişiminden hasta oldu
Düzenim baya bozuldu
Yemek düzenim ev düzenim oğlumun çalışma düzeni
Kitapta okuyamadım
Hepsini düzeltmem lazım
Bebek uyurken uyu diğer herşeyi bebek uyanıkken bir şekilde yaparsınHoş geldin
Biz gaz sebepli sabah 6 da uyudu
Şimdi de abimler kahvaltı hazırlamış sofra var ama uykum var
Hazır kahvaltı en sevdiğimHoş geldin
Biz gaz sebepli sabah 6 da uyudu
Şimdi de abimler kahvaltı hazırlamış sofra var ama uykum var
Tatil yorucu ama çok güzeldiHoşgeldinnasıl geçti tatil?
Bence de uyku sorunu çözüldü mü gerisi kolay
Tatil çamaşırlarıGeçmiş olsun
Boş ev neden dağılmış , eminim düzenlidir sana öyle geliyordur titiz ve düzenli bir insan olduğun için