Bugün ne yaptım?

Neler yaptım yazayım
Dün oğlum erken geldı
Onu göz doktoruna götürdüm
Lens reçetesi yazdırdım ve bi yer buldum sipariş ettim bugun elimize ulaştı🙈
Kayak yaparkrn gözlük zor oluyor buhar oluyor yaşıda büyüdü artıl takabılır inşallah 🙏

Yemek dün mercimek çorbası
İzmir köfte ve kıymalı karnıbahar vardı
Eşim dışarda yedi biz oğlumla yedik
Browni yaptım sonra

Bu sabahta oğlum sınava gitti eşim onu bıraktı
Arabama kar lastiği taktırdı
Teknenin dikilecekleri vardı getırdı onu diktik
Yemek eşim kendine et yapacak ben de kendım için yumurtalı ıspanak oğlum için de mantı
Dershaneden gelecek birazdan o gelince yeriz

Valizlerimi hazırlayacağım pazartesi yolculuk
Gelince de anneme gideceğim
Ona da vaktim az olacağından oraya götüreceklerımı de hazırlıyorum
Yoğun bir hafta beni bekliyor
Benden şimdilik bu kadar
Bir hafta yokum
Kendinize iyi bakı
Menüler efso
Herkese ayrı çeşit de zor olmalı
Keşke tek çeşit herkes yese

İyi yolculuklar
Özletme fazla

sudem34 sudem34 ah uyku meselesi kanayan yaram 🤦‍♀️ ben aşırı öfkeli oluyorum uykusuzken aşırı.
Umarım düzene girer kısa sürede bizim hala düzensiz ben artık sütten kesmeden düzelmeyeceğini kabul ettim.
ben de evde olunca ufak ufak detay şeylere giriyorum raf temizliği, tezgah düzenlemesi, dolaplar vs. Bu akşam tavuk döner yaptım lavaşla sos zarzavat vs de yaptım valla dönercilerinkinden güzel oldu 😋
Gündüz oğlumla poaça yaptık.
Tatil eşittir yemek oldu bizim için evde olunca😅

Sınıf beslenmesi oluyordu sırayla sonra okul kahvaltı vermeye başladı ama menünün zayıf olduğu günler için öğretmenimiz yine ekstra şeyler istiyor.

Eveeet sefiller muhteşem bir kitap gerçekten çok sevdim okudukça. Rus edebiyatı benim de favorim ama Fransız edebiyatı da güzelmiş 🤭
Fransız edebiyatından iki öneri yapabilir miyim; emile zola’nın meyhane ve flaubertin madam bovary. Ben çok severim de belki siz de seversiniz

Gelelim bana sabah 5 e kadar ayaktayız genelde kolik mı değil mı tam çözemedim

Bugün neler yaptım?
Kahvaltıya pişi yaptım.
Patates kızartması yaptım.

Akşama mercimek çorbası, pirinç pilavı , salata ayran yaptım. Annemde et haşlama yaptı yoğurt mayaladı. Yengem bulaşıkları yıkadı. Oğlum ve yeğenim bulaşık makinesi boşalttı. Abim alışveriş yaptı.

Şimdi nevaleyi doldurdum ye iç yan gel yat osman modu sadece yatamıyorum.

Annemler perşembe akşam 22.30 da geldi.
Günler su gibi geçiyor.
Yine mastit oldum dün gece. Her 15 günde tekrarlıyor nerdeyse.

Günaydın canlar 💜

Uyandık oturuyoruz.
Annem seda izliyor.
Ben bebek emziriyorum.
Abim arabayı tamire götürdü.
Yolda bana gelirken kaza yapmışlar. Verilmiş sadakaları varmış hafif tampon hasarı ile şükür atlatmışlar.
Abim ne kadar düşünceli bana süt olsun bebek içsin diye hurma kuru üzüm cevizli sucuk almış insan böyle jestlerle mutlu oluyor.
Açız bakalım kim kahvaltı hazırlayacak.
Çayı demledim dinleniyor.
Dünden yemekler kaldı.
Sabah patates kavurdum kol böreği yapmak için. Arıtıcıdan su doldurdum. Bebek uyurken bende uyurdum bu sefer süt sağmak için pek uyuyamadım.

Herkese merhaba🌸 Dilerim herkes iyidir, her şey yolundadır.

Ben buralara gelemiyorum çünkü evde çok hızlı akan bir hayat var. Çocuğu haftada 4 gün eğitime goturuyoruz, bazı sosyal becerilerinde yaşıtlarından geride kalmisti. İşi gücü bıraktık 7 24 cocuklayiz. Ekranı da tamamen kestik, böyle olunca sabahtan gece yatana kadar cocuklayim. Gece uykularım yine yok cunku hala emerek uyuyor ne yazık ki. Bu süreçte bana inanılmaz yapışık oldu, tuvalete kaçarak gidiyorum. Yine evden hiçbir yere tek cikamiyorum, oturup iki keyif yapamıyorum vs vs. Büyüdükçe kolaylaşmadi zorlaştı benim için. Yine de Allah bugunumuzu aratmasın ne diyeyim.

Sudemcim küçük prens nasıl, Sen nasılsın nasıl geciyor lohusaligin🤍 Mikancigim ve sevgili Sarah sizler nasilsiniz💖

Çocuk büyüdükçe sosyal hayatın artacak, özgürce kaliteli ve nitelikli zaman gecirebileceksin demislerdir.

Çocuk büyüdükçe ben:

Screenshot_2024-01-26-09-00-41-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Ben buralara gelemiyorum çünkü evde çok hızlı akan bir hayat var. Çocuğu haftada 4 gün eğitime goturuyoruz, bazı sosyal becerilerinde yaşıtlarından geride kalmisti. İşi gücü bıraktık 7 24 cocuklayiz. Ekranı da tamamen kestik, böyle olunca sabahtan gece yatana kadar cocuklayim. Gece uykularım yine yok cunku hala emerek uyuyor ne yazık ki. Bu süreçte bana inanılmaz yapışık oldu, tuvalete kaçarak gidiyorum. Yine evden hiçbir yere tek cikamiyorum, oturup iki keyif yapamıyorum vs vs. Büyüdükçe kolaylaşmadi zorlaştı benim için. Yine de Allah bugunumuzu aratmasın ne diyeyim.

Sudemcim küçük prens nasıl, Sen nasılsın nasıl geciyor lohusaligin🤍 Mikancigim ve sevgili Sarah sizler nasilsiniz💖
Allah yardımcımız olsun canım
Geçen gece uykusuzluk ve yorgunluktan öyle sinirlendim ki anlatamam

Gaz problemimiz var onla uğraşıyoruz.
Bende iyi olmaya çalışıyorum

Yaşıtlarıyla oynayabileceği bir alan olsa onun için daha iyi olur yok mu öylr bir yer etrafta

Sen de biraz rahat ederdin eğer varsa☺️

4 yaştan sonrası kolay bence🙈
Daha yolun var 😂

Ben iyiyim tatildeydım
Döndüm☺️

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben döndüm heryer heryerde😬

Ev nasıl toparlanacak bilmiyorum
İşim uzun
Oğlumun doğum günü için eşimin ailesini davet etmek istiyorum ama emin olamadım evin karışıklığı yüzünden 🤦‍♀️

Gözümde yine arpacık çıktı
Oğlum hava değişiminden hasta oldu
Düzenim baya bozuldu
Yemek düzenim ev düzenim oğlumun çalışma düzeni
Kitapta okuyamadım
Hepsini düzeltmem lazım

İşim uzun
Oğlumun doğum günü için eşimin ailesini davet etmek istiyorum ama emin olamadım evin karışıklığı yüzünden 🤦‍♀️

Düzenim baya bozuldu
Kitapta okuyamadım
Hepsini düzeltmem lazım
Hoş geldin
Biz gaz sebepli sabah 6 da uyudu
Şimdi de abimler kahvaltı hazırlamış sofra var ama uykum var

Slm Lizcim 🌼

Bir kardeş tüm sorunları çözer diyormuşum 🙈😂😂😂

Şaka bir yana az önce anneme diyordum şimdi Defne yalnız olsa paçama yapışırdı ama abileri sayesinde bana sarmıyor diye 🤭😅

Kaç aylık oldu, emzirmeyi kesmedin mi ben 3 ay sonra kesmeyi düşünüyorum açıkçası 21 aylık olacak.

Kreşe gidiyor muydu? Başka çocuklarla düzenli olarak bir arada olmak iyi gelecektir.

İşim uzun

Düzenim baya bozuldu
Kitapta okuyamadım
Hepsini düzeltmem lazım
Geçmiş olsun
Boş ev neden dağılmış , eminim düzenlidir sana öyle geliyordur titiz ve düzenli bir insan olduğun için 🥰

Hoşgeldin 🤗 nasıl geçti tatil?

Bence de uyku sorunu çözüldü mü gerisi kolay 🤭
Tatil yorucu ama çok güzeldi
Arkadaşlarla gitmiştik zaten
Kalabalıkta çok iyi oldu

Oğlumun da yaşıtları vardı
Kayak yapmaya bayıldı ☺️
Ben de kızakla bir iki kaydım😂😂

Bol bol yedim içtim sohbet ettim
Sonra anneme geçtim bir gün orda kaldım annemi babamı görmem çok iyi geldi

Sen nasılsın tatil nasıl gidiyor

X