Şimdiden iyi tatillerTemizlik yaptım
İki makine çamaşır yıkadım
Mutfağı toplayıp sildim
Oğlumun kitaplığını düzenledim
Kargolarım geldi valizlerimi hazırlıyorum
Tatilden gelince anneme gideceğim oraya götüreceklerimi de hazırlıyorum
Kediciklere mama aldım çok özledim onları gidip tek tek öpeceğim
Görümcemin doğum günü ona kitap aldım ve albüm hazırladım
Oğlumu eşim bıraktı ben yırttım
Ben de yüz bakımı yaptım
Şimdi spor ve ardından biraz kitap okuyacağım
Sonra da kestane pişireceğim kendime
Benden bu kadar
Ya dün eşim balık yaptıMantıklı olan senin düşüncen yani lohusa insanı ne diye yorarlar
Temizlik konusunda aynı fikirdeyimyemek yemeyi de yapmayı da seviyorum ama misafir söz konusu olunca geriliyorum ve hazırlık yapmak keyifli gelmiyor tabi gelene de bağlı
Sosyallik konusu biraz değişken, kiminle ve nerede olduğuma bağlı
Teşekkür ederimŞimdiden iyi tatiller
Sorma ya bebek durmadı ağır çekim ötesi olduSudemim hiiiç utanma, inanıki olay çocuk sayısında değil evde bebek olmasında. Bebek varsa işler ağır çekimde oluyor her şey bebeğe göre şekilleniyor. Sen çok çalışkansın maşallah başladın mı durmuyorsun. Ben de zorunda olmasam çok şeyi yapmam
Ayy ne mutluluğu çile oldu bugün resmen.Maşallah ne çok şey yapıyorsun
Benim de kayınvalidem görümcem yapardı bana bebek görmeye gelenlere
Ben hiç anlamazdım bu durumu hala daha anlamam
Bebek görmeye gıderken ben bişeyler yaparım yada alırım anne uğraşmasın bir çay yada kahve içerim yeter diye
Yorma kendını
Ama tabi yaparken mutlu oluyorum bana iyi geliyor diyosan bol bol yap terapi gibi
Bebiş neden durmadı gaz sancısı fılan mı varSorma ya bebek durmadı ağır çekim ötesi oldu
Kv nin de bel ağrısı çıktı bir de kıpırdayamıyor bile. İşler hepten bana kaldı.
Ayy ne mutluluğu çile oldu bugün resmen.
11den 5 e kadar bebek durmadı
Keki soslamam kaç saat sonraya kaldı
İçime sinmedi beğenmedim
Hayaller ve hayatlar oldu resmen
Bir daha tövbe ya gelen gelsin giden gitsin
Bizim memlekette yani en azından bizim yörede hiç öyle adetler yokturSorma ya bebek durmadı ağır çekim ötesi oldu
Kv nin de bel ağrısı çıktı bir de kıpırdayamıyor bile. İşler hepten bana kaldı.
Ayy ne mutluluğu çile oldu bugün resmen.
11den 5 e kadar bebek durmadı
Keki soslamam kaç saat sonraya kaldı
İçime sinmedi beğenmedim
Hayaller ve hayatlar oldu resmen
Bir daha tövbe ya gelen gelsin giden gitsin
Bilmiyorum bugün daha rahattı meselaBebiş neden durmadı gaz sancısı fılan mı var
Olduğu kadar ya
Kek her türlü yenir
Ellerine sağlık
Ben abartmayı seviyorum ya.Bizim memlekette yani en azından bizim yörede hiç öyle adetler yokturben her gelene tatlı ve kuru pasta ikram ettim sadece okul arkadaşlarım geldiğinde onlar da bir kaç aylık olmuştu bebek geldiklerinde baya çeşit yapmıştım.
Çeyrek takana ben de güzel bişeyler yaparım yaBilmiyorum bugün daha rahattı mesela
Borsa gibi çocuklar inişli çıkışlı
Ben abartmayı seviyorum ya.
Bir kere eşimin arkadaşına gittik elimizde çeyrek sallaya sallaya kadın fırından ekmek vari bişey almış onu koydu bir de kek yapmış ben onu çok ayıplamıştım
Sudemim çok çok geçmiş oğluşuna inşallah kendiliğinden düzelir ve kendisini de seni de uğraştırmazSelam canlar
Perşembe çocuk cerrahiye götürdüm su fıtığı dedi. 3 ay sonra kontrole gel dedi.
Kardiyoloji ye götürdüm kalbinde açıklık var dedi 6 ay sonra kontrole gel bakalım dedi.
Dua edin teyzeleri su fıtığının da açıklığın da kendiliğinden geçmesini kapanmasını bekleyeceğiz.
KV yi ortopediye götürdüm. Kol kırık dışında beli tutmuyor sancısı var ilaçlar vs fayda etmedi ama. Sıcak su torbası vs merhem şu bu.
Hepten kıpırdayamaz oldu. Eskiden oturduğu yerde bile en azından çocuğa bakıyordu.Hepten bana kaldı. Neyse banyosunu filan yaptırdım. Baya dua etti sevindi. Merhemini sürdüm masaj yaptım.
Geçmiş olsun sudem hem oğluna hem kayınvalideneSelam canlar
Perşembe çocuk cerrahiye götürdüm su fıtığı dedi. 3 ay sonra kontrole gel dedi.
Kardiyoloji ye götürdüm kalbinde açıklık var dedi 6 ay sonra kontrole gel bakalım dedi.
Dua edin teyzeleri su fıtığının da açıklığın da kendiliğinden geçmesini kapanmasını bekleyeceğiz.
KV yi ortopediye götürdüm. Kol kırık dışında beli tutmuyor sancısı var ilaçlar vs fayda etmedi ama. Sıcak su torbası vs merhem şu bu.
Hepten kıpırdayamaz oldu. Eskiden oturduğu yerde bile en azından çocuğa bakıyordu.Hepten bana kaldı. Neyse banyosunu filan yaptırdım. Baya dua etti sevindi. Merhemini sürdüm masaj yaptım.
Size de çok geçmiş olsun mikancımSudemim çok çok geçmiş oğluşuna inşallah kendiliğinden düzelir ve kendisini de seni de uğraştırmaz
Kv ne ayrıca geçmiş olsun, zamanlama kötü oldu ama inşallah bir an önce iyileşir
Annem de fizik tedaviye başladı bu hafta ve henüz bir gelişme yok hala geceleri ağrıdan uyuyamıyor. O iyi olmayınca ben de iyi olamıyorum. İnş senin Kv de benim annem de bir an önce şifa bulurlar
Teşekkür ederim, inşallah öyle olurSize de çok geçmiş olsun mikancım
Yeni başlamış tedavi devam ettikçe azalacaktır inşallah
Neyi var annenin?Sudemim çok çok geçmiş oğluşuna inşallah kendiliğinden düzelir ve kendisini de seni de uğraştırmaz
Kv ne ayrıca geçmiş olsun, zamanlama kötü oldu ama inşallah bir an önce iyileşir
Annem de fizik tedaviye başladı bu hafta ve henüz bir gelişme yok hala geceleri ağrıdan uyuyamıyor. O iyi olmayınca ben de iyi olamıyorum. İnş senin Kv de benim annem de bir an önce şifa bulurlar
Sağol ya valla aylardır garibanın yüzü gülür mü mod onGeçmiş olsun sudem hem oğluna hem kayınvalidene
Omzunda kas yırtılması var canımNeyi var annenin?
KV perşembe gece gitti
İki gündür yalnızım
Sağol ya valla aylardır garibanın yüzü gülür mü mod on
Gündüz çok iyiydi de gece mahfettiOmzunda kas yırtılması var canım
Nasıl yalnız olmak ?
Çay azaltabılırsın canım hem bebek için hem kendin içinSelam canlar
Emzirme sağma süt yetmesi uyuma dinlenme konularında kafayı yememe ramak kaldı.
Neyse bugün sadece emzirmeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim.
Sabah sallama bergamot çayı yaptım.
Kv varken demlik demlik çay içiyorduk ama benim kansızlık var bebeği de etkilemesin diye azaltsam mı diye düşünüyorum.
Aslında çay çok severim ama demleyip içmek için vakit de lazım. Yanında biri de.
Şehriye çorbası yaptım.
İçtik az önce.
Dün kV yoktu. Normalde o olunca üç öğün yemek yerdik. Dün yemek yapmakla uğraşmadım köfte söyledim yedik.
Gece bebek durmadı sabah 5 e kadar uykusuz mahvoldum. Acaip öfke yaptı bende bebek bakımı ciddi sağlam psikoloji istiyor gerçekten.
Biberona ve mamaya alıştırmak iştemiyorum kolayıma geliyor ama sonuçları zor olur diye korkuyorum.