Bugün ne yaptım?

Temizlik yaptım
İki makine çamaşır yıkadım
Mutfağı toplayıp sildim

Oğlumun kitaplığını düzenledim

Kargolarım geldi valizlerimi hazırlıyorum
Tatilden gelince anneme gideceğim oraya götüreceklerimi de hazırlıyorum
Kediciklere mama aldım çok özledim onları gidip tek tek öpeceğim😍😍
Görümcemin doğum günü ona kitap aldım ve albüm hazırladım

Oğlumu eşim bıraktı ben yırttım😂
Ben de yüz bakımı yaptım
Şimdi spor ve ardından biraz kitap okuyacağım

Sonra da kestane pişireceğim kendime😍

Benden bu kadar
Şimdiden iyi tatiller 💜😘

Mantıklı olan senin düşüncen yani lohusa insanı ne diye yorarlar 🤷‍♀️

Temizlik konusunda aynı fikirdeyim 😂 yemek yemeyi de yapmayı da seviyorum ama misafir söz konusu olunca geriliyorum ve hazırlık yapmak keyifli gelmiyor tabi gelene de bağlı

Sosyallik konusu biraz değişken, kiminle ve nerede olduğuma bağlı 😅
Ya dün eşim balık yaptı

Yanına salata fılan
Öyle keyifle yapıyor ki
Ya aç şu ocağın altını pişsin yiyelim artık diyorum🤦‍♀️
Oda diyor sen otur sandalyene al içeceğini keyfını çıkar

Ben hemrn olsun yıyelim mutfak toplasın oturayım istiyorum
Yemrk yapmak keyıf alınıyorsa çok çok güzel ☺️

Ben her işte öyle olabilirim belki de bilmiyorum
Hersey hemen olsun bitsin

Çok sevdiğim arkadaşlarım bile olsa bir süre sonra boğuluyorum o insandan😂😂

Sudemim hiiiç utanma, inanıki olay çocuk sayısında değil evde bebek olmasında. Bebek varsa işler ağır çekimde oluyor her şey bebeğe göre şekilleniyor. Sen çok çalışkansın maşallah başladın mı durmuyorsun. Ben de zorunda olmasam çok şeyi yapmam 😂
Sorma ya bebek durmadı ağır çekim ötesi oldu
Kv nin de bel ağrısı çıktı bir de kıpırdayamıyor bile. İşler hepten bana kaldı.
Maşallah ne çok şey yapıyorsun

Benim de kayınvalidem görümcem yapardı bana bebek görmeye gelenlere🙈

Ben hiç anlamazdım bu durumu hala daha anlamam🙈
Bebek görmeye gıderken ben bişeyler yaparım yada alırım anne uğraşmasın bir çay yada kahve içerim yeter diye

Yorma kendını 🙈

Ama tabi yaparken mutlu oluyorum bana iyi geliyor diyosan bol bol yap terapi gibi😍
Ayy ne mutluluğu çile oldu bugün resmen.
11den 5 e kadar bebek durmadı
Keki soslamam kaç saat sonraya kaldı
İçime sinmedi beğenmedim
Hayaller ve hayatlar oldu resmen
Bir daha tövbe ya gelen gelsin giden gitsin

İçime sinmedi beğenmedim
Bebiş neden durmadı gaz sancısı fılan mı var😔

Olduğu kadar ya
Kek her türlü yenir☺️
Ellerine sağlık

İçime sinmedi beğenmedim
Bizim memlekette yani en azından bizim yörede hiç öyle adetler yoktur 😂 ben her gelene tatlı ve kuru pasta ikram ettim 🙈 sadece okul arkadaşlarım geldiğinde onlar da bir kaç aylık olmuştu bebek geldiklerinde baya çeşit yapmıştım.

Bebiş neden durmadı gaz sancısı fılan mı var😔

Olduğu kadar ya
Kek her türlü yenir☺️
Ellerine sağlık
Bilmiyorum bugün daha rahattı mesela
Borsa gibi çocuklar inişli çıkışlı
Bizim memlekette yani en azından bizim yörede hiç öyle adetler yoktur 😂 ben her gelene tatlı ve kuru pasta ikram ettim 🙈 sadece okul arkadaşlarım geldiğinde onlar da bir kaç aylık olmuştu bebek geldiklerinde baya çeşit yapmıştım.
Ben abartmayı seviyorum ya.
Bir kere eşimin arkadaşına gittik elimizde çeyrek sallaya sallaya kadın fırından ekmek vari bişey almış onu koydu bir de kek yapmış ben onu çok ayıplamıştım 😛😂🤣

Selam canlar 💜

Misafirler geldi.
KV buzluktan sardığı sarmayı çıkarıp pişirdi ama aceleci KV tuzlu yaprak sardığı için aşırı tuzluydu.
Ispanaklar hazırdı zaten yağlayıp fırına verdi onun da derecesini yüksek yapmış üstü yandı 🤣
Neyse benim pasta ve kurabiye iyi ki dünden yapmışım içini çekmiş iyice sosu vs bugün daha lezzetliydi.
Hatay kısırı da fena değildi. 😋
Üst komşu da ekler ile peynirli pide getirmiş. Baya ziyafet vardı yani.

Neyse gel gelelim bana
Kadın doğuma gittim. Genel durum iyi sıkıntı yok dedi.

Bebekte yumurtalıklarından biri şiş yarına çocuk cerrahi ve kardiyoloji randevuları aldım sabah onlara götüreceğim.

KV perşembe akşam gidiyor.
Perşembe kırkımız çıkıyor.

Tatilde ablam yeğenim de gelmeyi planlıyormuş.Yeğenim işten izin almış. Yurt içi yurt dışı baya bebek görmeye gelmek isteyen var.

Hayırlısı sağlık sıhhat olsun inşallah. 🧿🤲

Bilmiyorum bugün daha rahattı mesela
Borsa gibi çocuklar inişli çıkışlı

Ben abartmayı seviyorum ya.
Bir kere eşimin arkadaşına gittik elimizde çeyrek sallaya sallaya kadın fırından ekmek vari bişey almış onu koydu bir de kek yapmış ben onu çok ayıplamıştım 😛😂🤣
Çeyrek takana ben de güzel bişeyler yaparım ya😂😂
Doğum yapmama gerek yok burdan bütün akrabalarıma duyurumdur
Çeyrek getirdikleri sürece kek börek filan yapabılırım😂😂😂
Yoksaaaa yok🤷‍♀️

Selam canlar💜

Perşembe çocuk cerrahiye götürdüm su fıtığı dedi. 3 ay sonra kontrole gel dedi.
Kardiyoloji ye götürdüm kalbinde açıklık var dedi 6 ay sonra kontrole gel bakalım dedi.

Dua edin teyzeleri su fıtığının da açıklığın da kendiliğinden geçmesini kapanmasını bekleyeceğiz.

KV yi ortopediye götürdüm. Kol kırık dışında beli tutmuyor sancısı var ilaçlar vs fayda etmedi ama. Sıcak su torbası vs merhem şu bu.

Hepten kıpırdayamaz oldu. Eskiden oturduğu yerde bile en azından çocuğa bakıyordu.Hepten bana kaldı. Neyse banyosunu filan yaptırdım. Baya dua etti sevindi. Merhemini sürdüm masaj yaptım.

Selam canlar💜

Kardiyoloji ye götürdüm kalbinde açıklık var dedi 6 ay sonra kontrole gel bakalım dedi.

Dua edin teyzeleri su fıtığının da açıklığın da kendiliğinden geçmesini kapanmasını bekleyeceğiz.

KV yi ortopediye götürdüm. Kol kırık dışında beli tutmuyor sancısı var ilaçlar vs fayda etmedi ama. Sıcak su torbası vs merhem şu bu.

Hepten kıpırdayamaz oldu. Eskiden oturduğu yerde bile en azından çocuğa bakıyordu.Hepten bana kaldı. Neyse banyosunu filan yaptırdım. Baya dua etti sevindi. Merhemini sürdüm masaj yaptım.
Sudemim çok çok geçmiş oğluşuna inşallah kendiliğinden düzelir ve kendisini de seni de uğraştırmaz 🙏

Kv ne ayrıca geçmiş olsun, zamanlama kötü oldu ama inşallah bir an önce iyileşir🙏

Annem de fizik tedaviye başladı bu hafta ve henüz bir gelişme yok hala geceleri ağrıdan uyuyamıyor. O iyi olmayınca ben de iyi olamıyorum. İnş senin Kv de benim annem de bir an önce şifa bulurlar 🙏🥺

Selam canlar💜

Geçmiş olsun sudem hem oğluna hem kayınvalidene 😔

Sudemim çok çok geçmiş oğluşuna inşallah kendiliğinden düzelir ve kendisini de seni de uğraştırmaz 🙏

Kv ne ayrıca geçmiş olsun, zamanlama kötü oldu ama inşallah bir an önce iyileşir🙏

Annem de fizik tedaviye başladı bu hafta ve henüz bir gelişme yok hala geceleri ağrıdan uyuyamıyor. O iyi olmayınca ben de iyi olamıyorum. İnş senin Kv de benim annem de bir an önce şifa bulurlar 🙏🥺
Size de çok geçmiş olsun mikancım
Yeni başlamış tedavi devam ettikçe azalacaktır inşallah 🙏

Neyi var annenin?
KV perşembe gece gitti
İki gündür yalnızım
Geçmiş olsun sudem hem oğluna hem kayınvalidene 😔
Sağol ya valla aylardır garibanın yüzü gülür mü mod on

Selam canlar💜

Emzirme sağma süt yetmesi uyuma dinlenme konularında kafayı yememe ramak kaldı.
Neyse bugün sadece emzirmeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim. 🤲

Sabah sallama bergamot çayı yaptım.
Kv varken demlik demlik çay içiyorduk ama benim kansızlık var bebeği de etkilemesin diye azaltsam mı diye düşünüyorum.
Aslında çay çok severim ama demleyip içmek için vakit de lazım. Yanında biri de.

Şehriye çorbası yaptım.
İçtik az önce.

Dün kV yoktu. Normalde o olunca üç öğün yemek yerdik. Dün yemek yapmakla uğraşmadım köfte söyledim yedik.

Gece bebek durmadı sabah 5 e kadar uykusuz mahvoldum. Acaip öfke yaptı bende bebek bakımı ciddi sağlam psikoloji istiyor gerçekten.

Biberona ve mamaya alıştırmak iştemiyorum kolayıma geliyor ama sonuçları zor olur diye korkuyorum.

Selam canlar💜

Emzirme sağma süt yetmesi uyuma dinlenme konularında kafayı yememe ramak kaldı.
Neyse bugün sadece emzirmeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim. 🤲

Sabah sallama bergamot çayı yaptım.
Kv varken demlik demlik çay içiyorduk ama benim kansızlık var bebeği de etkilemesin diye azaltsam mı diye düşünüyorum.
Aslında çay çok severim ama demleyip içmek için vakit de lazım. Yanında biri de.

Şehriye çorbası yaptım.
İçtik az önce.

Dün kV yoktu. Normalde o olunca üç öğün yemek yerdik. Dün yemek yapmakla uğraşmadım köfte söyledim yedik.

Gece bebek durmadı sabah 5 e kadar uykusuz mahvoldum. Acaip öfke yaptı bende bebek bakımı ciddi sağlam psikoloji istiyor gerçekten.

Biberona ve mamaya alıştırmak iştemiyorum kolayıma geliyor ama sonuçları zor olur diye korkuyorum.
Çay azaltabılırsın canım hem bebek için hem kendin için
Ben de sadece sabahları içiyorum akşamları bıraktım
Zor oluyor gece uykusuzluk ama alışıyor insan yavaş yavaş
Sinir de yapar baş ağrısı da😔

Biberon ve mama kolaylık gercekten hele ki dısarı da🙈
Arkadaş fıldır fıldır gezerdı ben emzirme yüzünden gezemezdım😬

Neler yaptım yazayım
Dün oğlum erken geldı
Onu göz doktoruna götürdüm
Lens reçetesi yazdırdım ve bi yer buldum sipariş ettim bugun elimize ulaştı🙈
Kayak yaparkrn gözlük zor oluyor buhar oluyor yaşıda büyüdü artıl takabılır inşallah 🙏

Yemek dün mercimek çorbası
İzmir köfte ve kıymalı karnıbahar vardı
Eşim dışarda yedi biz oğlumla yedik
Browni yaptım sonra

Bu sabahta oğlum sınava gitti eşim onu bıraktı
Arabama kar lastiği taktırdı
Teknenin dikilecekleri vardı getırdı onu diktik
Yemek eşim kendine et yapacak ben de kendım için yumurtalı ıspanak oğlum için de mantı
Dershaneden gelecek birazdan o gelince yeriz

Valizlerimi hazırlayacağım pazartesi yolculuk
Gelince de anneme gideceğim
Ona da vaktim az olacağından oraya götüreceklerımı de hazırlıyorum
Yoğun bir hafta beni bekliyor
Benden şimdilik bu kadar
Bir hafta yokum
Kendinize iyi bakın

X