- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.972
Ahh su netflix hamileligime denk gelmeseydi hepsini silip supurmustumEn son üniversitede korku filmi izlemiştim galiba dizi desen cık yani.
Filmler konusunda Lizz iyi aslında Netflix e hakim epey belki o yardımcı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh su netflix hamileligime denk gelmeseydi hepsini silip supurmustumEn son üniversitede korku filmi izlemiştim galiba dizi desen cık yani.
Filmler konusunda Lizz iyi aslında Netflix e hakim epey belki o yardımcı olur.
Şimdi şöyle ki, korku dizisi geçmişim pek yok, çünkü Netflixte sıra ona gelene kadar bebek geldi
Ben kitabini okumustum,Bret eLLis' yazmisti galiba..Şimdi şöyle ki, korku dizisi geçmişim pek yok, çünkü Netflixte sıra ona gelene kadar bebek geldi
Ama eğer izlemediyseniz bir solukta bir sezon bitireceginiz gerilimli, mistik, heyecanlı bir dizi var, stranger things. Mutlaka izleyin çok çok sürükleyici. Haa bir de netflixde yok ama internetten de izlerim derseniz çoğu kişi bilmez ama benim bayılarak ve ard arda izledigim bir dizi vardı, bates motel. Atmosferi konusu oyunculukları şahane.. hitchcock un ünlü sapik filminin diziye uyarlanmış versiyonu.
Bunun yanı sıra birkaç kaliteli gerilim filmi onerebilirim. Get out/kapan , sessiz bir yer, orphan/evdeki düşman..şimdilik aklıma bunlar geldi.
Evet, bu çocuk norman bates. Sapiktakı adamin ergenligi ve o kişiye dönüşümünü ele aliyor dizi, diğer yan karakterlerle. Valla ben izlediğimde bekardim ve vaktim çok boldu her gün en büyük motivasyonum en buyuk mutluluk kaynağım bu diziyi izlemekti yemin ediyorum o karanlık atmosfer, o ıssız otel, kasabadaki hayat, anne oğulun mücadelesi.. başroldeki kadın oyuncu zaten korku seansı filmlerinden hatirladigimiz Vera farmiga, muhtesem ötesi.. bu dizi nasıl kıyıda kosede bilmiyorum. Netflix falan satın alsa acaip izlenirdi.Ben kitabini okumustum,Bret eLLis' yazmisti galiba..
Patrick Bateman.Bu onun cocuklugunu mu anlatiyor acaba..
Bates Motel denince.. :) Haberim bile yoktu bak :) Bakiyorum Lizzy,hatta basladim..
Eki Görüntüle 3025993
Çok üzüldüm ya neler yaşamışsınızBende de ateş olmadı. Koku ve tat kaybı olmadı. Eklem ağrısı olmadi. Ama testim pozitif çıktı ki çıkmaması imkansız, bütün ev covid olmuştuk çok yorgunluk halsizlik boğaz ağrısı biraz da öksürük vardı. Üzerine de bolca kaygı. Bir de aynı anda minnosum idrar yolu enfeksiyonu oldu hastanede yattı. Hem çocuğumuz hasta hem hepimiz hasta o kadar zordu ki.. bir gram uykuya muhtactim..neyse Allah bir daha yaşatmasın.
Goz için gittik..zamanında gitmeyip erteledigim için bu noktaya geldi. Bende blefarit var, yani kirpik dibi iltihabı. Nerdeyse birkaç ayda bir arpacık çıkıyor. Bağışıklığım çok düştüğü için sürekli tekrar ediyor ama bu artık arpacik değil doku iltihabı olmus ve doktor temizlememiz lazım dedi göz kapaklarinin altını. İhmalimin bedelini ödüyorum.
Günaydın canım kuru öksürük sadece ve boğaz acısıBugun daha iyiyim sesim bozulduSarma son bir sarımlik kaldı onu da sarsam sezonu kapatıyorum
Bal zencefil yap çok iyi geliyor.
Flixotide puf var mı evde oda iyi gelebilir belki.Kortizon içerdiği için.
Koyu yeşil balgam çıkıyor galiba.
İçin rahat etmezse git tabi.
Multivitamin al.
Güzel günlere birlikte ulaşalım inşallah
Tatil planı çok güzel olmuş.
Oğlunun yemek kursu planı ne durumda?
Nisan ara tatilinde mi bu organizasyon olacak.
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Nişan ne zaman
Ne emoji koyacağımi şaşırdımSabah sporumu yaptım
Kahvaltımı da yaptım
Okula uğrayacam oğlum için bırakmam gereken bişey var
Sonra dişçiye gidecem
Yemeği dısardan yıyeceğim belki yemem dişim yüzünden
İğneye bağımlı olacam az kaldı korkuyordum
hoşuma gitmeye başladı
Yemek kursu SayYouLoveMe dan sonra oğlun bir de sen bence güzel olurGünaydın canım kuru öksürük sadece ve boğaz acısıBugun daha iyiyim sesim bozuldu
Vitamin içerim aslında
Nisan da kurs biraz zor olacak gidip gelmek ama değişik güzel olacak oğlum için
Eşim beraber katılın sende katıl dedi ama ben yaza belki giderim
Nişana gideceğimiz yer annemlere yakın
Kayınvalidem de annemlere gıtmek istemiş
Ben de annem ayakta kalsın yorulsun istemiyorum acıkcası
Bi yer ayarladım annemlere de yakın
Annem babam da havuza girer dinlenir yemek işiyle uğraşmazlar hemde görüşmüş olurlar dedim
Film önerileri etiketini senin için açmıştım yanılmamisim google utansınŞimdi şöyle ki, korku dizisi geçmişim pek yok, çünkü Netflixte sıra ona gelene kadar bebek geldi
Ama eğer izlemediyseniz bir solukta bir sezon bitireceginiz gerilimli, mistik, heyecanlı bir dizi var, stranger things. Mutlaka izleyin çok çok sürükleyici. Haa bir de netflixde yok ama internetten de izlerim derseniz çoğu kişi bilmez ama benim bayılarak ve ard arda izledigim bir dizi vardı, bates motel. Atmosferi konusu oyunculukları şahane.. hitchcock un ünlü sapik filminin diziye uyarlanmış versiyonu.
Bunun yanı sıra birkaç kaliteli gerilim filmi onerebilirim. Get out/kapan , sessiz bir yer, orphan/evdeki düşman..şimdilik aklıma bunlar geldi.
Teşekkür ederim. Bazen geldi mi ustuste geliyor. En kötüsü bu olsun diyorum artık..Çok üzüldüm ya neler yaşamışsınız
Arpacık bende de çok olurdu küçükken sonra düzeldı ama sizin ki baya ilerlemiş
Daha da kötü olmadan iyi olursunuz insallah
Kek eksik bir tekBen de günler sonra yazayım, bugün neler yaptım
Sabah baby sincapin kahvaltısını hazırlayıp yedirdim.
Yatakodasinin ve salonun bazı kısımlarının ( bazı yalnız) tozunu aldım.
Duşa girer gibi yaptım, 28 saniyede çıktım.
Netflixdeki filmlere göz attim, iç geçirip kapattım.
Akşama da pilav yapicam.
Müthiş ötesi verimli bir gun