Bugün ne yaptım?

Kayinvalidem çocuk biraz zayıflamış mi diye sormuştur.

Ben:

Screenshot_2022-03-15-22-55-53-06_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Selamlar ✋
Bugün sabah kahvaltımı yaptım.
Etrafı toparladım.
Sabah bir sancı oldu sağ kasığımda bir süre geçmedi. Ben de hastaneye gittim hem tahlil sonuçlarını göstermeye hem de minik gülüşümü görmeye biraz paniklemiştim ama gülümsedi ekrandan iyiyim der gibi parmağını emiyordu. 🥰😊
Sonra kütüphaneye gittim kitaplarımı değiştirdim 2 kitap aldım. Doğan Cüceloğlu ve Hakan Günday'ın.
Okuldan sonra alışverişe gittim bir pijama takımı aldım lcw den. Doğumdan sonra da giyerim diye rahat bişey.
Öyle işte. İsim konusunda 3 seçenek var ama daha var zaman bakalım😊

Selamlar ✋
Bugün sabah kahvaltımı yaptım.
Etrafı toparladım.
Sabah bir sancı oldu sağ kasığımda bir süre geçmedi. Ben de hastaneye gittim hem tahlil sonuçlarını göstermeye hem de minik gülüşümü görmeye biraz paniklemiştim ama gülümsedi ekrandan iyiyim der gibi parmağını emiyordu. 🥰😊
Sonra kütüphaneye gittim kitaplarımı değiştirdim 2 kitap aldım. Doğan Cüceloğlu ve Hakan Günday'ın.
Okuldan sonra alışverişe gittim bir pijama takımı aldım lcw den. Doğumdan sonra da giyerim diye rahat bişey.
Öyle işte. İsim konusunda 3 seçenek var ama daha var zaman bakalım😊
Geçmiş olsun 🌺
Neler aldin kitap isimleri yani?
Bu ara cevremde iki kisi hakan gunday okuyor merak ettim açıkçası.
Guzel günlerde giyin.
Ilk ban mi?

Açıklama olmasi gerekmiyor mu? Sosyal aglarda aktif degilim başka o sebeple ban konusunda cok bilgili degilim.
Anlamadim,sormadim da.
Banlamasi problem degil de soyle ay yuzlu bir surat banlanmamali.
Yeni profil resmim tam olmadi mi ? :)
Mantolu da yine resim degismis.Ciglik tablosunu kendince yorumlamis :)
Lizz'de degismis..
Tuhaf bir bicimde resimlere bakinca boyle bir fikir uyaniyor benim kafamda kisiliklerle alakli..
Bihter resmi gorunce tedirgin oluyorum misal :)
Birinde Sahika var,kadin direkt ayni :)

X