Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet yapıyor ondan
İyidir Defne..Biz defne koyacağız kısmetse
Ben zaten öğlen yedim benim ustume yemen icim bugun yemen lazim
Seninde
O kadar nasihat verdin iki hece diye Keira- mapusta isim dusunmustur
Geçmiş olsunSelamlar
Bugün sabah kahvaltımı yaptım.
Etrafı toparladım.
Sabah bir sancı oldu sağ kasığımda bir süre geçmedi. Ben de hastaneye gittim hem tahlil sonuçlarını göstermeye hem de minik gülüşümü görmeye biraz paniklemiştim ama gülümsedi ekrandan iyiyim der gibi parmağını emiyordu.
Sonra kütüphaneye gittim kitaplarımı değiştirdim 2 kitap aldım. Doğan Cüceloğlu ve Hakan Günday'ın.
Okuldan sonra alışverişe gittim bir pijama takımı aldım lcw den. Doğumdan sonra da giyerim diye rahat bişey.
Öyle işte. İsim konusunda 3 seçenek var ama daha var zaman bakalım
Ilk ban mi?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Neler aldin kitap isimleri yani?
Bu ara cevremde iki kisi hakan gunday okuyor merak ettim açıkçası.
Guzel günlerde giyin.
Ilk ban mi?
Rekor bende o zaman 12 yılda bir ban o da kural ihlali bilmiyordum gaza geldim ss at dediler attıydim megerse yasakmışTeşekkür ederim
"Mış gibi yaşamlar" ve "Kinyas ve Kayra" kitaplarını aldım.
Yok üçüncü ban sanıırm.
Yazdiklarini anlamayinca banliyorlar,ben de banlandim da neden oldugunu anlayamadim :)Teşekkür ederim
Yok üçüncü ban sanıırm.
Tebrik ederimRekor bende o zaman 12 yılda bir ban o da kural ihlali bilmiyordum gaza geldim ss at dediler attıydim megerse yasakmış
Edit olmadığı için miYazdiklarini anlamayinca banliyorlar,ben de banlandim da neden oldugunu anlayamadim :)
Polemik konusuna giriyormuş. Halbuki gayet sakin yazıp karşıdaki çıldırınca kurunun yanında yaş da yanar misali hop polemiklere geliniyorYazdiklarini anlamayinca banliyorlar,ben de banlandim da neden oldugunu anliyamadim :)
Cok pis gaza gelirimTebrik ederim
Anlamadim ki.Edit olmadığı için mi
Anlamsız kadından ban yemiştin sanıyorumAnlamadim ki.
Yok ondan degil :)Anlamsız kadından ban yemiştin sanıyorum
Açıklama olmasi gerekmiyor mu? Sosyal aglarda aktif degilim başka o sebeple ban konusunda cok bilgili degilim.Yok ondan degil :)
Ne oldugu belli degil bana.
Anlamadim,sormadim da.Açıklama olmasi gerekmiyor mu? Sosyal aglarda aktif degilim başka o sebeple ban konusunda cok bilgili degilim.
Geçmiş olsun Kinyas Kayrayla kavga ettk iki gün önce bizTeşekkür ederim
Yok üçüncü ban sanıırm.