Bugün ne yaptım?

Keira- Keira- şeker yüklemesi sonuçların nasıl çıktı?
28.haftada misin?
Hem 50 mg hem 100 mg mi glikoz yüklediler?
27 haftalığım 😊Açlık ölçümüm 84 çıktı.
Sonra 75 mg glikoz içeren içecek içtim. 1 saat sonra 110 çıktı. 2 saat sonra 105 çıktı.
Yeni bir yere yerleşip böyle keşfetmek istiyorum ben de ama komfor alanından çıkmak yürek ister. Hangi şehre yerleştiniz ve hiç tanıdık yok mu? Şehre nasıl karar verdiniz?
Biz çok tekdüze yaşamaya başlamıştık. Eşim diyor eve dönerken trafikte gittiğim şerit bile değişmemeye başlamıştı. Bu dönüm noktası oldu eşim içinde. Konfor alanından çıkmak ciddi bir karar oldu bizim içinde. 10 senedir aynı şehirdeydik. Şimdi tüm düzenimiz değişti. Araba kullanmıyoruz çoğu yere yürüyerek gitmeye çalışıyoruz. Küçük bir ilden merkezi bir yerde ev seçtik. Güney doğudan batı karadenize geçtik. Şehre karar verirken ilk isteğimiz sakin olması, yeşil olması ve binalaşmanın az olmasıydı. Burada benim hiç tanıdığım yok.Geçen Gölcük Tabiat Parkı'na gittik. Havalar düzelsin şehrin heryerine ulaşmaya çalışacağız. Tanımaya çalışacağız. 😊

Kesinlikle ya
Ama sanırım arkama bakmadan tek taşınacağım şehir Çanakkale😍🥰😍🥰😍🥰
Bir imkan yurt disina cikma ihtimalim var..
Cikma derken tatil gibi bir taraflarimi yaylalandirmak suretiyle gezmek icin gittigimi dusunmeyin :KK70:
Ev kirasina zor yetisiyoruz..Tatil bizim icin hayal,hemde yurt disinda pehh..
Şirketin bir plani var 2023 yazi icin bakalim..Secerlerse durmam.Genelde bekar goturuyorlar ama o zamana biri cikar karsima fikrim degisebilir.Bilemedim simdi :)

27 haftalığım 😊Açlık ölçümüm 84 çıktı.
Sonra 75 mg glikoz içeren içecek içtim. 1 saat sonra 110 çıktı. 2 saat sonra 105 çıktı.

Biz çok tekdüze yaşamaya başlamıştık. Eşim diyor eve dönerken trafikte gittiğim şerit bile değişmemeye başlamıştı. Bu dönüm noktası oldu eşim içinde. Konfor alanından çıkmak ciddi bir karar oldu bizim içinde. 10 senedir aynı şehirdeydik. Şimdi tüm düzenimiz değişti. Araba kullanmıyoruz çoğu yere yürüyerek gitmeye çalışıyoruz. Küçük bir ilden merkezi bir yerde ev seçtik. Güney doğudan batı karadenize geçtik. Şehre karar verirken ilk isteğimiz sakin olması, yeşil olması ve binalaşmanın az olmasıydı. Burada benim hiç tanıdığım yok.Geçen Gölcük Tabiat Parkı'na gittik. Havalar düzelsin şehrin heryerine ulaşmaya çalışacağız. Tanımaya çalışacağız. 😊
Umarım çok güzel anılar biriktirirsiniz🙏

Ben de evlenip bambaşka bir yere taşındım ama o zaman toydum bulunduğum yere alışmamak için her şeyi yaptım değişime çok direndim. Oysa küçük şirin doğası ve denizi olan yaşanılası bir ilçe. olgunlaştıkça bakış açım değişti, çok güzel bir çevrem oldu. Memlekette olmadığım için mahalle baskısı yok, özgürüm bir çok açıdan. Sadece bazen ile taşınsak nasıl olur diyorum. Üniversite dışında büyük şehirde yaşamadım. Çocuklar küçükken burası iyi ama büyüdüklerinde daha çok imkana sahip büyük bir şehir nasıl olur diye düşünüyorum bazen.

Umarım çok güzel anılar biriktirirsiniz🙏

Ben de evlenip bambaşka bir yere taşındım ama o zaman toydum bulunduğum yere alışmamak için her şeyi yaptım değişime çok direndim. Oysa küçük şirin doğası ve denizi olan yaşanılası bir ilçe. olgunlaştıkça bakış açım değişti, çok güzel bir çevrem oldu. Memlekette olmadığım için mahalle baskısı yok, özgürüm bir çok açıdan. Sadece bazen ile taşınsak nasıl olur diyorum. Üniversite dışında büyük şehirde yaşamadım. Çocuklar küçükken burası iyi ama büyüdüklerinde daha çok imkana sahip büyük bir şehir nasıl olur diye düşünüyorum bazen.
Bizim önceliklerimiz arasında büyük şehirlere yakın olması da vardı. Eğitim açısından ileride kızım ve oğlum için çevre illeri kazanırlarsa hafta sonu gelebilsinler diye. İnşallah kalıcı oluruz burada. Her taraflı düşünüyor insan. Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için inşallah.

Bizim önceliklerimiz arasında büyük şehirlere yakın olması da vardı. Eğitim açısından ileride kızım ve oğlum için çevre illeri kazanırlarsa hafta sonu gelebilsinler diye. İnşallah kalıcı oluruz burada. Her taraflı düşünüyor insan. Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için inşallah.
Amin inşallah 🙏☺️

‘Aşık olma içgüdüsel fenomeninin işlevlerinden birinin, evlenen çiftlerin ne kadar riskli bir işe giriştiklerini görmemeleri için, onlara sihirli bir “her şeye kadirlik” pelerini sağlamak olduğunu belirtmiştim.’

Şu cümle bdv deki bir çok sorunun sebebi gibi değil mi 🤣🤣🤣

Çok seviyorum denizini doğasını insanını :KK200:
İnsanı cana yakın gerçekten iki arkadaşım da öyle 😌
‘Aşık olma içgüdüsel fenomeninin işlevlerinden birinin, evlenen çiftlerin ne kadar riskli bir işe giriştiklerini görmemeleri için, onlara sihirli bir “her şeye kadirlik” pelerini sağlamak olduğunu belirtmiştim.’

Şu cümle bdv deki bir çok sorunun sebebi gibi değil mi 🤣🤣🤣
:KK70:
"Az seçilen yol" mu ?

Hakikaten ağir ama her cümle oturup düşünmelik.

Yani öyle oturayım bir çırpida okuyayım denecek kitap değil.

Günde bir kaç sayfa ancak okunur.

Kesinlikle çapraz okuma kitabı 👻
Öyle gerçekten ancak 3-5 sayfa okuyabiliyorum. Her cümlesi altı çizilesi ☺️

Bilmiyorum ateş filan yok ama🤷‍♀️

Göz için gittiniz mi doktora tekrar geçmiş olsun☹️
Bende de ateş olmadı. Koku ve tat kaybı olmadı. Eklem ağrısı olmadi. Ama testim pozitif çıktı ki çıkmaması imkansız, bütün ev covid olmuştuk:KK43: çok yorgunluk halsizlik boğaz ağrısı biraz da öksürük vardı. Üzerine de bolca kaygı. Bir de aynı anda minnosum idrar yolu enfeksiyonu oldu hastanede yattı. Hem çocuğumuz hasta hem hepimiz hasta o kadar zordu ki.. bir gram uykuya muhtactim..neyse Allah bir daha yaşatmasın.

Goz için gittik..zamanında gitmeyip erteledigim için bu noktaya geldi. Bende blefarit var, yani kirpik dibi iltihabı. Nerdeyse birkaç ayda bir arpacık çıkıyor. Bağışıklığım çok düştüğü için sürekli tekrar ediyor ama bu artık arpacik değil doku iltihabı olmus ve doktor temizlememiz lazım dedi göz kapaklarinin altını. İhmalimin bedelini ödüyorum.

X