Bugün ne yaptım?

Sertlesmeyi anlatinca bana gaz o dedi. Ama ben ee aksam yemeginden aonra oluo genelde. Yemek porsiyonlarini azalttim rahat ettim
Gmaksam yemeklerinden sonra 20-30dk yuruyus yap dedi
Kasilmayi bilmiorum henuz galiba deneyimlemedim eger olduysa da cahilligimden anlamadim ayiramiyorum
Gaz sertleşmesi içten acı veriyor gaz acısı mideden gerilme üstlerden özellikle oluyor, sancı sertleşmesi kasıktan başlıyor top gibi ortada toplanıyor gibi oluyor karın dokununca taş gibi hissediliyor acayip bir taşlaşma hissi veriyor
Bende ilk yaşıyorum aslında öncekinde neler yaşadım hatırlamıyorum 😅

Gaz sertleşmesi içten acı veriyor gaz acısı mideden gerilme üstlerden özellikle oluyor, sancı sertleşmesi kasıktan başlıyor top gibi ortada toplanıyor gibi oluyor karın dokununca taş gibi hissediliyor acayip bir taşlaşma hissi veriyor

Yani benim annem suyunu anlamamis🤦🏽‍♀️ sancilar 1.5 dakikada bir olunca sancı oldugunu ananem solemis de anlamis hastaneye gitmisler🙈 aynisi olmaz banada insallah hic ayirtedebikicekmisim gibi gelmio. Ama sole diim davul gibi sisioeum. Agri sanci degil davul oluyorum basen yorulunca da davul oluyorum yatinca gecio. Nebilym🤦🏽‍♀️

Yani benim annem suyunu anlamamis🤦🏽‍♀️ sancilar 1.5 dakikada bir olunca sancı oldugunu ananem solemis de anlamis hastaneye gitmisler🙈 aynisi olmaz banada insallah hic ayirtedebikicekmisim gibi gelmio. Ama sole diim davul gibi sisioeum. Agri sanci degil davul oluyorum basen yorulunca da davul oluyorum yatinca gecio. Nebilym🤦🏽‍♀️
AA suyunu nasıl anlamamış kiii şelale gibi akıyor aslında bazıları işedim sanıyormuş öyle mi olmuş ki 🤣
Sancı ağrısını bende anlamamaktan korkuyorum suyla tecrübem var ama sancıdan yana yok 🤣

Günaydııııınnn 🥰
D d_g_g yavrum gece dörtte bende uyandım ayaktaydım sinirlerim bozuldu yattım kalktım nefes alamadım annemi uyandırdım yer değiştirdim vantilatörü açtım öyle uyuyabildim, acımamasına sevindim 🤗
sudem34 sudem34 gaviskon ağız mide kabusu gibi ama malesef iyi gelen tek şey... Ben Bi yudum içiyorum hiç ağzımda bekletmeden yutup üstüne su içiyorum
Bende mecbur kaldıkça içeceğim artık
Evet acaip bi tad var bnde anlamlandiramadim. Ama ise yariyo bnde. Yoksa cok kotu oluyorum. Bu da yeni basladi

Gunaydin balim. Uyandim ama aska dinlenmis degilim anlamadim. 3. Trimesteri sewmedim🙈
Aynen yeni başladı 3 gündür var bende de.
Hoş geldiniz yanıma yamacıma 🥺
Ya kızlar ben geçen akşam doktora karnımın sertleşmesini sordum bana endişeyle baktı kasılmalarla birlikte sertleşme oluyor demiştim ya sizede yalancı sancılar hani, sizde oluyor mu
Balım ben sancıyı anlayacak kapasitede değilim. Kızda doğum sancısını kusmasam hastaneye gidip anlamayacaktım. Kustum pizza dokundu sandım cahilliğe bak o zaman pizza da yiyormuşum şimdi sucuk bile daha dün ilk defa bir dilim yedim.
Neyse oğlanda azcık anladım.
Benim genel hali sert.
Bazen toplanma oluyor.
Yaa ben daha fena sanki ilk hamilelik dünyadan haberim yok.
Gamze sert ve gergin mi gaz olunca da?

Balım ben sancıyı anlayacak kapasitede değilim. Kızda doğum sancısını kusmasam hastaneye gidip anlamayacaktım. Kustum pizza dokundu sandım cahilliğe bak o zaman pizza da yiyormuşum şimdi sucuk bile daha dün ilk defa bir dilim yedim.
Benim genel hali sert.
Bazen toplanma oluyor.

Walla sert ve gergin oluyo davul gibi dusun ya. 8 aylik gibi oluo ama sonra normale donuyo kendi kendine

Benim genel hali sert.
Bazen toplanma oluyor.

Her hamilelik ilk gibi o zaman 🤣
Az önce aynaya baktım gaz şişkinliği var yemekten beri gerginim yürürken karnımı açtım aynaya baktım sekiz değil dokuz aylık gibi doğurdum doğuracağım sanki  D d_g_g

Evet olabilir fazla su da yapio olabilir mantikli
Ay yine uyuyamadim. Bide eeflu oldu suan. İlax icip yatican
Yaa sorma ben hep sabah 7 de 8 de ayaktayım
Pertim çıkıyor
Şimdi de futbol var sabah 9 grubuna almış hoca
Oğlum da isyanda
Bir hafta sonu bari uyku uyuyum diyor
Dedim bu ay da git de ekim de ara verelim biraz

Yaa sorma ben hep sabah 7 de 8 de ayaktayım
Pertim çıkıyor
Şimdi de futbol var sabah 9 grubuna almış hoca
Oğlum da isyanda
Bir hafta sonu bari uyku uyuyum diyor
Dedim bu ay da git de ekim de ara verelim biraz
Günaydın canım
Bizim de dershane sabahın körü🤦‍♀️
Tek iyi yanı trafık olmaması😬

Günaydın canım
Bizim de dershane sabahın körü🤦‍♀️
Tek iyi yanı trafık olmaması😬
Sen mi götürüyorsun?
Saat kaçta gidiyor?
Bu yaşta isyanda ya
Sabah nasıl sinirli bir gün bari uyuyayım bu nasıl hafta sonu diyor 😂
Haklı çocuk
Dedim futbol hocana söyle
Yazın iyiydi ders 11 deydi
Kışın 9 a almışlar
Eee 8 de kalk giyin
Kahvaltı yap zor tabi 😂

Sen mi götürüyorsun?
Saat kaçta gidiyor?
Bu yaşta isyanda ya
Sabah nasıl sinirli bir gün bari uyuyayım bu nasıl hafta sonu diyor 😂
Haklı çocuk
Dedim futbol hocana söyle
Yazın iyiydi ders 11 deydi
Kışın 9 a almışlar
Eee 8 de kalk giyin
Kahvaltı yap zor tabi 😂
Evet canım ben bırakıyorum
8:30 da ders başlıyor
Bizde 7 de uyanıyoruz😬
Gercekten bu nasıl hafta sonu
Çok haklı isyan

Kızlar aranızda kahve makinası kullanan var mı philips model öneriniz var mı
S sarahconnor senden öyle bir izlenim aldım var mı:KK66::KK66:
Var canım hem siemens hem de philips 😂😂
Siemens evde kullanılıyorum çünkü o philipse göre daha kolay kullanımı ve temizliği

Evdeki bu canım ben çok memnunum
Heryer mis gibi kahve kokuyor

Philips modelini hatırlamıyorum ama onun süt haznesı yanında
Kullandıktan sonra köpürtme yapan borularının içinden tekrar su geçirmek zorundasın
Yoksa tıkanıyor
Siemenste öyle bişey yok
Onda da cal clean diye bişey var
Hazneye su dolduruyorsyn tümden temizlik yapıyor kendı
Tepsı dolunca uyarı verıyor diyelim ki 3 kere kahve yaptın dur şu tepsısını boşaltayım uyarı vermesin desen bile işe yaramıyor
O kendı hesaplıyor sayısı var o sayıda tepsi şçin her türlü uyaru veriyor
Temizlemezsen kahve yapmıyor😂😂
Aklına takılan başka bişey olursa seve seve🙈

Var canım hem siemens hem de philips 😂😂
Siemens evde kullanılıyorum çünkü o philipse göre daha kolay kullanımı ve temizliği

Evdeki bu canım ben çok memnunum
Heryer mis gibi kahve kokuyor

Philips modelini hatırlamıyorum ama onun süt haznesı yanında
Kullandıktan sonra köpürtme yapan borularının içinden tekrar su geçirmek zorundasın
Yoksa tıkanıyor
Siemenste öyle bişey yok
Onda da cal clean diye bişey var
Hazneye su dolduruyorsyn tümden temizlik yapıyor kendı
Tepsı dolunca uyarı verıyor diyelim ki 3 kere kahve yaptın dur şu tepsısını boşaltayım uyarı vermesin desen bile işe yaramıyor
O kendı hesaplıyor sayısı var o sayıda tepsi şçin her türlü uyaru veriyor
Temizlemezsen kahve yapmıyor😂😂
Aklına takılan başka bişey olursa seve seve🙈
Sağol canım gayet açıklayıcı olmuş simens hiç düşünmedim ona da bakayım 🫶🫶🫶

Kızlar aranızda kahve makinası kullanan var mı philips model öneriniz var mı
S sarahconnor senden öyle bir izlenim aldım var mı:KK66::KK66:

Kuzum bende evde delonghi yazlikta philiphs kullaniyorum. Bikere aliym ama kahve gibi kahve yapsin diosan kesinlikle tam otomatik delonghi tavsiye ederim biraz pahali ama evladiyelik
Philiphs dersen gayet ortalamanin uzerinde secenekleri de fena degil

Kuzum bende evde delonghi yazlikta philiphs kullaniyorum. Bikere aliym ama kahve gibi kahve yapsin diosan kesinlikle tam otomatik delonghi tavsiye ederim biraz pahali ama evladiyelik
Philiphs dersen gayet ortalamanin uzerinde secenekleri de fena degil
Delongilere baktım canım 30 binden başlıyor açıkcası o kadar para vermem😅😅😅

X