Oh ne iyi etmişsin uyumakla bugün ben uyuyamadım yoruldum da inşallah gece uyurum3 gündür sabah 7 de kalkıp uyumayınca dağıldım resmen.
Hastane de yordu tabi.
Öğleden sonra bir uyumuşum akşam 8 de kalktım.
Oğlum da uyumuş o hala uyuyor.
Okul herkesi yordu.
Şimdi çay keyfi.
Kaynar kaynar ağzım yandı..
KV sıcak seviyor tüpün altı açık kahvehane gibi. Çay kaynaya kaynaya kendinden geçiyor
Kusma vardı geçmediGeçmiş olsun kusma var mı nane limon yaptın mı hoş pek işe yaramıyor o ama neyse
Çok geçmiş olsunKusma vardı geçmedi
Hastane gittim iğne yaptılar bu bir salgın çoğu öyle olmuş
Bende vardı kız hastane doluduÇok geçmiş olsun
Nasıl kaptınız acaba
Sadece sizde mi yoksa başka aile üyelerinde var mı
Geceleri bende öyleyim bide erken yatmak mümkün değil uykumun geldiği saatte yatamıyorum saat 10 dan sonra uykum Bi kaçıyor tam kaçıyor, dün gece birdi kocam bey uykudan sürünüyor ben cin gibiydimGece hic deliksiz uyuyamiyorum. 1747383 kere uyandim. Sersem gibiym. Yemek yapmicam balik bisi yeriz dedi esim bey. Biber toplayip deepfreeze aticam bi de kek yapicam insallah aksamlari kemiriyo ne yesem die. Ama kahve icip yatmak disinda bisi yaptigimda yok
Yok balımGeceleri bende öyleyim bide erken yatmak mümkün değil uykumun geldiği saatte yatamıyorum saat 10 dan sonra uykum Bi kaçıyor tam kaçıyor, dün gece birdi kocam bey uykudan sürünüyor ben cin gibiydimonunla uğraştım çok güldüm yoruldum sonra küçük kedim baş ucuma geldi onu severken murıltısına uyudum sonra sağdan sola dönerken bile hep uyandım
Sizinde yatarken göbekleriniz acıyor mu uykudasudem34
İç iç iyi geliyor eğer o fayda etmezse gaviskon duble al o daha etkiliSelam ballar
Eve iyi giriştim eşya atıyorum sürekli acaip ferahlatıyor insanı.
Çekmece sifonyer kanepe altı balkon o kadar çok el atılacak yer varmış ki.
Kv sağolsun at kızım diyor atıyoruz.
Sabah kart borçlarını ödedim.
Kirayı ödedim.
İki fatura ve market kaldı.
Hesapta da kuş kadar para kaldı
İş asla bitmiyor.
Oğlana kitap almıştık.
Okul da ayrıyeten aldırıyor.
İnşallah çözebilir o kadar kitabı testi.
Yarma çorbası içiyorum iki gündür midem ağzıma geliyor
Bebek mideye mı baskı yapıyor yediklerim mı dokunuyor bilmiyorum.
D d_g_g S Seray94 gaviskon var geçen kv için açtım dışarda muhafaza ediyorum doğru mu?
Mutfakta buzdolabın üstünde duruyor.
Sorma yaİç iç iyi geliyor eğer o fayda etmezse gaviskon duble al o daha etkili
Oh hem maddi hem manevi kuş gibisin yani
Sorma ya. Bak saate 3:18 ayaktayim. Uyucam insallah bi ara. Nebicim hamileyim anlamiyorum ki millet tavuk gibi uyur. Kiz da uyumicak sonunda sixtk hepberaberGeceleri bende öyleyim bide erken yatmak mümkün değil uykumun geldiği saatte yatamıyorum saat 10 dan sonra uykum Bi kaçıyor tam kaçıyor, dün gece birdi kocam bey uykudan sürünüyor ben cin gibiydimonunla uğraştım çok güldüm yoruldum sonra küçük kedim baş ucuma geldi onu severken murıltısına uyudum sonra sağdan sola dönerken bile hep uyandım
Sizinde yatarken göbekleriniz acıyor mu uykudasudem34
Selam ballar
Eve iyi giriştim eşya atıyorum sürekli acaip ferahlatıyor insanı.
Çekmece sifonyer kanepe altı balkon o kadar çok el atılacak yer varmış ki.
Kv sağolsun at kızım diyor atıyoruz.
Sabah kart borçlarını ödedim.
Kirayı ödedim.
İki fatura ve market kaldı.
Hesapta da kuş kadar para kaldı
İş asla bitmiyor.
Oğlana kitap almıştık.
Okul da ayrıyeten aldırıyor.
İnşallah çözebilir o kadar kitabı testi.
Yarma çorbası içiyorum iki gündür midem ağzıma geliyor
Bebek mideye mı baskı yapıyor yediklerim mı dokunuyor bilmiyorum.
D d_g_g S Seray94 gaviskon var geçen kv için açtım dışarda muhafaza ediyorum doğru mu?
Mutfakta buzdolabın üstünde duruyor.
Ya tadı da hiç güzel değil mentollü naneli gibi bir şey.Aynen balim bende tezgah ustunde birakiyorum
Ya tadı da hiç güzel değil mentollü naneli gibi bir şey.
Düşündükçe midem kötü boğazım yemek borum tuhaf oluyor ya
Gunaydin balim. Uyandim ama aska dinlenmis degilim anlamadim. 3. Trimesteri sewmedimGünaydııııınnn
D d_g_g yavrum gece dörtte bende uyandım ayaktaydım sinirlerim bozuldu yattım kalktım nefes alamadım annemi uyandırdım yer değiştirdim vantilatörü açtım öyle uyuyabildim, acımamasına sevindim
sudem34 gaviskon ağız mide kabusu gibi ama malesef iyi gelen tek şey... Ben Bi yudum içiyorum hiç ağzımda bekletmeden yutup üstüne su içiyorum
Hoş geldiniz yanıma yamacımaEvet acaip bi tad var bnde anlamlandiramadim. Ama ise yariyo bnde. Yoksa cok kotu oluyorum. Bu da yeni basladi
Gunaydin balim. Uyandim ama aska dinlenmis degilim anlamadim. 3. Trimesteri sewmedim
Sertlesmeyi anlatinca bana gaz o dedi. Ama ben ee aksam yemeginden aonra oluo genelde. Yemek porsiyonlarini azalttim rahat ettimHoş geldiniz yanıma yamacıma
Ya kızlar ben geçen akşam doktora karnımın sertleşmesini sordum bana endişeyle baktı kasılmalarla birlikte sertleşme oluyor demiştim ya sizede yalancı sancılar hani, sizde oluyor mu