Bugün ne yaptım?

Oh ne iyi etmişsin uyumakla bugün ben uyuyamadım yoruldum da inşallah gece uyurum
Afiyet olsun

Günaydın canlar

Oğlumu uğurladım.
Cevizleri yemedi yine. Bana kaldı. Kan ilacı içip bir 20 dk sonra ben yedim artık.
Balkon kapısını bütün camları açtım ev havalanıyor.
Şimdi geri yatıcam inşallah uyur, dinlenirim.

Gün planım notlarıma bakıp evle ilgili yapılması gerekenler, market vs belki aradan çıkar.
Umarım verimli bir gün olur.
Katlanması gereken renkliler var.
Ev temiz kv sağolsun dün ben hastanedeyken düzenlemiş.
Dikilecek bir kaç parça eşya var.

Günaydın kızlar
Nasılsınız

Aksam kahve içince gece çok iyi uyuyamıyorum
Saat 7 de zor uyandım
Oğluma bol peynirli yeşillikli domates ve zeytınli omlet yaptım
O okula gitti
Tibeti yapmaya başladım artık
Sabah tıbet aksam ebru şallı

Sonra kitabımdan okudum yarım saat kadar
Şimdi kahvaltı hazırlayacam
Bilgisayarda iş yerinin yapılacak işleri var onu yapacağım
After life izlerim
Yemek karar vermedım bana menü önerebılırsınız

Gece hic deliksiz uyuyamiyorum. 1747383 kere uyandim. Sersem gibiym. Yemek yapmicam balik bisi yeriz dedi esim bey. Biber toplayip deepfreeze aticam bi de kek yapicam insallah aksamlari kemiriyo ne yesem die. Ama kahve icip yatmak disinda bisi yaptigimda yok

Günaydııııınnn sabah şekerleri
Dün hastaydım bütün gün yattım uyudum uyandım kalkamadım...
Bugün iyiyim şükürler olsun sabah oğlumu gönderdik kocam beyle kahve içtik onuda işe uğurladım, o giderken küçük oğlum kalktı onunla seviştik biraz şimdi o tv izliyor bende soğuk kahve yaptım balkona geldim
Günün planı
Çamaşır katlamak, çamaşır asmak bulaşık makinesini boşaltmak evi süpürmek mutfak halısını yıkamak
Sonra hazırlanmak ve anneye gitmek
İnşallah yapabilirim
Ben ilk üç aylık döneme geri dönmüş gibiyim ya ne iş yapasım var ne kalkasım var yerimden herşey ağır geliyor iğrenç geliyor hemen hasta olup yatağa düşüyorum niye acaba

Geceleri bende öyleyim bide erken yatmak mümkün değil uykumun geldiği saatte yatamıyorum saat 10 dan sonra uykum Bi kaçıyor tam kaçıyor, dün gece birdi kocam bey uykudan sürünüyor ben cin gibiydim onunla uğraştım çok güldüm yoruldum sonra küçük kedim baş ucuma geldi onu severken murıltısına uyudum sonra sağdan sola dönerken bile hep uyandım
Sizinde yatarken göbekleriniz acıyor mu uykuda sudem34

Yok balım
Benim sol omzum ağrıyor sürekli üstüne yatmaktan.

Selam ballar

Eve iyi giriştim eşya atıyorum sürekli acaip ferahlatıyor insanı.
Çekmece sifonyer kanepe altı balkon o kadar çok el atılacak yer varmış ki.
Kv sağolsun at kızım diyor atıyoruz.

Sabah kart borçlarını ödedim.
Kirayı ödedim.
İki fatura ve market kaldı.
Hesapta da kuş kadar para kaldı
İş asla bitmiyor.
Oğlana kitap almıştık.
Okul da ayrıyeten aldırıyor.
İnşallah çözebilir o kadar kitabı testi.

Yarma çorbası içiyorum iki gündür midem ağzıma geliyor
Bebek mideye mı baskı yapıyor yediklerim mı dokunuyor bilmiyorum.

D d_g_g S Seray94 gaviskon var geçen kv için açtım dışarda muhafaza ediyorum doğru mu?
Mutfakta buzdolabın üstünde duruyor.

İç iç iyi geliyor eğer o fayda etmezse gaviskon duble al o daha etkili
Oh hem maddi hem manevi kuş gibisin yani

Sorma ya. Bak saate 3:18 ayaktayim. Uyucam insallah bi ara. Nebicim hamileyim anlamiyorum ki millet tavuk gibi uyur. Kiz da uyumicak sonunda sixtk hepberaber
Yok acimo buarada

Aynen balim bende tezgah ustunde birakiyorum

Günaydııııınnn
D d_g_g yavrum gece dörtte bende uyandım ayaktaydım sinirlerim bozuldu yattım kalktım nefes alamadım annemi uyandırdım yer değiştirdim vantilatörü açtım öyle uyuyabildim, acımamasına sevindim
sudem34 gaviskon ağız mide kabusu gibi ama malesef iyi gelen tek şey... Ben Bi yudum içiyorum hiç ağzımda bekletmeden yutup üstüne su içiyorum

Ya tadı da hiç güzel değil mentollü naneli gibi bir şey.
Düşündükçe midem kötü boğazım yemek borum tuhaf oluyor ya

Evet acaip bi tad var bnde anlamlandiramadim. Ama ise yariyo bnde. Yoksa cok kotu oluyorum. Bu da yeni basladi

Gunaydin balim. Uyandim ama aska dinlenmis degilim anlamadim. 3. Trimesteri sewmedim

Evet acaip bi tad var bnde anlamlandiramadim. Ama ise yariyo bnde. Yoksa cok kotu oluyorum. Bu da yeni basladi

Gunaydin balim. Uyandim ama aska dinlenmis degilim anlamadim. 3. Trimesteri sewmedim
Hoş geldiniz yanıma yamacıma
Ya kızlar ben geçen akşam doktora karnımın sertleşmesini sordum bana endişeyle baktı kasılmalarla birlikte sertleşme oluyor demiştim ya sizede yalancı sancılar hani, sizde oluyor mu

Sertlesmeyi anlatinca bana gaz o dedi. Ama ben ee aksam yemeginden aonra oluo genelde. Yemek porsiyonlarini azalttim rahat ettim
Gmaksam yemeklerinden sonra 20-30dk yuruyus yap dedi
Kasilmayi bilmiorum henuz galiba deneyimlemedim eger olduysa da cahilligimden anlamadim ayiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…