Sanayide bi de motorun başını mı bekliycekYok yok hic yalniz degilsin. Dedigin gibi hele istanbul trafiginde bence cok anlamsiz. Heryer kamyon ve makas atan arabalar vs.
Benim yok ben istemem korkuyorum ciddi ciddi. Binemiyorum. Hamileyken kafami kes yine binmem. Servise birakicakmis ben de arabayla gidicem onden. Kendi isimi bitirince onu sanayiden alicam. Taksiyle donmesin die. (Yalan amac avm ye gitmek)
Yrn doktor kontrolu var. Azicik gerginim. İnsallah hersey yolundadir
Ayy maşallah eşin çok kafa dengi yaBiliyo musun paraşüt eğitimi varmış galiba thynin olabılır yada türk hava kurumunun tam bilmiyorum hangısı
Eşim istiyordu
8 atlayış eğitmen ile sonra kendın atlıyor muşsun galiba sayılarda yanlış olabılır
Sonra belge mi ne verıyorlarmış
Uçaklardan kendın atlayabılıyormuşsun o belge ile
Ben de her kuşu dürttün o kaldı demiştim ama istiyorsa yapacaktır
Ay ben koltuktan bile atlamamsevenlere de şaşırıyorum
Doğum dan sonra deneyebılırsın çok istiyorsan
Balım e nabızda raporla mı ne öyle bir bölüm var.Ferritin ne oluyor bakıyorum hemen, şeker yüklemesi perşembe günü aksilik çıkmazsa
Bence seker disinda cok kotu bisey yok. Seker de klasik diet verir benceTokluk için tekrar gitmem lazım kim gidecek onada kaç gündür pertim çıktı yoruldukça hasta oldum
Şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah
Sanayide bi de motorun başını mı bekliycek
İstinyepark da pek pahalı be
Ayy maşallah eşin çok kafa dengi ya
Karavana binip ülke ülke gezecek tip yani.
Benimki g*t*nü kaldırıp mutfaktan suyunu getirip içmeye üşenir.
Balım e nabızda raporla mı ne öyle bir bölüm var.
Ordan bütün tahlilleri tek sayfada a4 kağıdı gibi görebilirsin.
Tarih giriyorsun bir yerde hatta orda otomatik tarihler var ne zaman tahlil yaptırdı isen ona tıklayınca o tarihteki bütün tahlilller açılıyor.
Böyle tek tek uğraşma zor olur.
Anladım balımYok ya servisi oradaymis. Birakicak cikicak. Arabayi servise biraktik dun onu alicaz hatta sole once yazlıktan doktora gidicez kontrol var hersey yolundaysa insallah ordan arabayi almaya birakicam onu. Ben direk istinyeye gitcem o kv de gidip arabayi birakip motoru alip sanayiye gitcek birakicak. Bana konum aticak bende onu alicam. İstinyede bi magazada hastane cikisi var da bakarak almak istiyorum. Gorup begenirsemoyuzden stn gitmek istiodum isime geldi
Yaaa seninde gorus ginun ysrinAnladım balım
Hadi bakalım Karya hanımı gör gel
Bende gıcık ama tecrübeli doktorumu göreyimoğlumu bir de
Sanayide bi de motorun başını mı bekliycek
İstinyepark da pek pahalı be
Ayy maşallah eşin çok kafa dengi ya
Karavana binip ülke ülke gezecek tip yani.
Benimki g*t*nü kaldırıp mutfaktan suyunu getirip içmeye üşenir.
Balım e nabızda raporla mı ne öyle bir bölüm var.
Ordan bütün tahlilleri tek sayfada a4 kağıdı gibi görebilirsin.
Tarih giriyorsun bir yerde hatta orda otomatik tarihler var ne zaman tahlil yaptırdı isen ona tıklayınca o tarihteki bütün tahlilller açılıyor.
Böyle tek tek uğraşma zor olur.
Hiç çıktı almadım ki kızlar doktora götürmek için hep böyle baktım benBence seker disinda cok kotu bisey yok. Seker de klasik diet verir bence
Kolestrol bende de yuksek ama 20 senedir yuksek genetik mesela. Oyuzden dr takilmadi. Senin yanlis anlamadysam kotu bi degerin yok gbi. Pdf dosya seklinde cikiosa daha kolay okur sudemin dedigi gibi
Randevu almadım balım. Direk kontrol ya öyle gideceğim.Yaaa seninde gorus ginun ysrinbnm doktorum da hicik hic merak etme. Kocsm izin verse hemen degistiririm kacta senin randevu? Bnm 11:30
Hayır nutella ile çıkmaz karnının serti, suyun, hepsi bundan.Hiç çıktı almadım ki kızlar doktora götürmek için hep böyle baktım benbakarım ama pdf olarak
Şeker gebeliğin başında da 98 çıkmıştı benim sonra düşmüştü bu ara çok Nutella yedim ondan mı çıktı acaba inanmıyorum hala şeker olduğuna
Seninde özellikle kasıklarına doğru mu sertlik zaman zaman komple oluyor ölüyorum gerginlikten zaman zaman kasıklarım oluyor yine ölüyorum acıdanRandevu almadım balım. Direk kontrol ya öyle gideceğim.
Hayır nutella ile çıkmaz karnının serti, suyun, hepsi bundan.
Diğer grupta şekerli yiyip şekeri çok düşük çıkanlar var
Çıktı almana gerek yok.
Pdf indirip hepsini aynı sayfada görürsün.
Telefonunda drive filan illa açacak bir uygulama vardır.
Benim karnımın her yanında sertlik var ama seninki farklı baskı gibi galiba benimki öyle değil.Seninde özellikle kasıklarına doğru mu sertlik zaman zaman komple oluyor ölüyorum gerginlikten zaman zaman kasıklarım oluyor yine ölüyorum acıdan
Biraz daha iyi yimOzgur87 balım iyileştin mi?
Yok bebek baskısı değil söylediğim şey derileriö çekiliyor sanki o sertlik olduğu zaman komple dışarıdanda elleyince sert olduğu anlaşılıyor özellikle ne yersem yiyim yedikten sonra oluyor kasık sertliğim yorulunca çok oluyor da komple gerginlik sertlik kahvaltıdan sonra başlıyorBenim karnımın her yanında sertlik var ama seninki farklı baskı gibi galiba benimki öyle değil.
Benim sancı eşiğim de yüksek ama kızda doğum sancısını anlamadım o derece manyak bir bünyem var.
Sanki karnım basket topu gibi hep gergin.
Nadiren yumuşak.
2 magnezyum alıyor musun?
Yemekten sonra 15 dk evde yürü.
Karbonhidrat kes.
Ben ekmeği Siyez bi de çeyreğe düşürdüm. İki parmak kadar yiyorum.Elmayı da sadece kahvaltıda çeyrek dilime.
Neyin var geçmiş olsunBiraz daha iyi yim
3 gündür hiç bir şey yiyemiyordum
Midemi üşütmüşümNeyin var geçmiş olsun
Geçmiş olsun kusma var mı nane limon yaptın mı hoş pek işe yaramıyor o ama neyseMidemi üşütmüşüm
Cnm
Afiyet olsun, sen iş başı yapmadın mııııGünaydın canlar
Oğlumu hazırladım, uğurladım.
Ona kırdığım cevizleri yedirmeye fırsat olmadı kendim yedim
Balkonda sessizce kahvaltımı yaptım.
Üşenmedim çay da demledim.
Şimdi çay keyfi birazdan hastaneye inşallah.
Balım bence pilav ekmek de fazla gelmiş olabilirYok bebek baskısı değil söylediğim şey derileriö çekiliyor sanki o sertlik olduğu zaman komple dışarıdanda elleyince sert olduğu anlaşılıyor özellikle ne yersem yiyim yedikten sonra oluyor kasık sertliğim yorulunca çok oluyor da komple gerginlik sertlik kahvaltıdan sonra başlıyor
Karbonhidrat sadece ekmek yiyorum hamur işi yok pilav arada bir makarna arada bir oda canım isteyince bi tam tabak bils değil
Şimdi tost ekmeğine labne sürdüm yedim iki dilim anneme kahvaltıya gidene kadar yani öğlene kadar birşey yemem ceviz alırım yanıma atarım ağzıma yolda
Aman aman tatlı da yemiyorum meyve de dün yeşil elma yiyim dedim aldım hala duruyor
Ben nereme diyet yapacağım ki zaten yasak olacakları yemiyorum sadece kahvaltı sonrası nutella ya sardım bu ara oda bitti zaten aldırmam daha varken dayanamayıp yiyorum
Bak sana dün yediklerimi sayayım kahvaltıda biberli lorlu yumurta yaptım süt salatalık yedim ekmek üç dilim anca yemişimdir akşama kadar şiştim midem ağzımda gezdim birşey yiyip içmedim akşama doğru tavuk haşladım suyuyla mercimek çorbası yaptım pilav yaptım tavuğuda zeytinyağında kızarttım haşlama kokusu gitsin diye
Çorba içmedim bir tane tavuk bir kepçe pilav yedim ekmeksiz
Ekmek sıcaktı yemekten önce biraz kemirdim marketten dönerken
Koca gün sadece bunları yedim düşün
Büyük oğlan sende mi?Koğuş yedide kalk dedik bugün küçük oğlan hariç hepimiz kalktık
Oğlana yumurta haşladım o arada biz kahve içtik kocam beyle
Sonra evi toplardık hepimiz
Kedilere mamalarını verdim
Herkes hazır olunca Sekizi çeyrek geçe aşağı indiler servisi beklemeye
Onlar gitti küçük oğlum uyandı onu geri yatırdım erken daha diye hemen uyumuş
Ablamla konuştum anneme gideceğiz evden çıkınca ararım dedi
Oğlanı kaldırmak hazırlanmak için telefon bekliyorum şuan
Balkonda oturuyorum sessiz sessiz
Yok yok benimkiyle eşimin küçüğü bende yavrumBalım bence pilav ekmek de fazla gelmiş olabilir
Büyük oğlan sende mi?