Gordun dimi biri dun yuruyus yapinca seker dusuyor yazmisti. Onu da bi denesene. Ama yokus olmadan yavas yavas yarim saat gundeSelam ballar
7 de kalktım
Oğluma ceviz kırdım yedirdim.
Hazırlandı.
Kitap alacaktı parasını harçlığını verdim.
Biraz sohbet ettik.
Gönderdim.
Kendim kan ilacımı içtim .
2 bardak ılık su içtim.
3 ceviz yedim.
Sabah açlık sekerimi dengelemek için böyle planım var bakalım endokrin ne diyecek.
Kahvaltımı sağlıklı biçimde yaptım.
Bugün şekerim daha iyi gibi.
Öğlen ve akşam da daha çok çıkıyor.
Ben de severım kayınvalidemin yemeklerınıNormalde eli çok lezzetlidir herkes bayılır yemeklerine
Günaydın balım
Ben de kahvaltıya gıdecektım bugün kaldı başka sebeplerdenSelam ballar
7 de kalktım
Oğluma ceviz kırdım yedirdim.
Hazırlandı.
Kitap alacaktı parasını harçlığını verdim.
Biraz sohbet ettik.
Gönderdim.
Kendim kan ilacımı içtim .
2 bardak ılık su içtim.
3 ceviz yedim.
Sabah açlık sekerimi dengelemek için böyle planım var bakalım endokrin ne diyecek.
Kahvaltımı sağlıklı biçimde yaptım.
Bugün şekerim daha iyi gibi.
Öğlen ve akşam da daha çok çıkıyor.
Motor neGünaydın sabah şekerleri yarım saat falan oldu kalkalı
Sabah okul faslı oğlanı hazırla gönder sonra vurdum kafayı yattım
Tabi deliksiz uyumak ne mümkün kocam beyinde alarmları varmış Habire onlara uyandım
Sonra küçük oğlan geldi yanımıza girdi kocam bey sığamadı gitti ondan sonra rahat uyuduk oğlumla
12 ye geliyordu oğlum uyandırdı kalktım
Kocam beyi kaldırdım kahve içtik az önce çıktı evden motoru değiştirecek bakalım anlaşırlarsa
Bende şimdi evi toparlayıp kahvaltı edeceğim çok açım
Aynıyız bacım bizim oğlanda öyle ama bindikçe alıştım ben sanki yani uzun yol e5 te falan da binebiliyorum artıkMotor ne
Benım eşimin de var
Benım çok hoşuma gitmiyor tehlikeli diye ama o seviyor
Oğlumda çok seviyor beni motorla bırakın okula diyor sürekli
Bugün yoğun dışardaydım. Balım iş güç bitmiyor . Aktiftim baya.Gordun dimi biri dun yuruyus yapinca seker dusuyor yazmisti. Onu da bi denesene. Ama yokus olmadan yavas yavas yarim saat gunde
Balım insüline rağmen ufak çıkmalar da beni rahatsız ediyor.Ben de kahvaltıya gıdecektım bugün kaldı başka sebeplerden
Ben cevizi kırıp hava almayan kapta saklıyorum rahatlık oluyor sabahları
Çıktığın da ne gibi değişiklikler oluyor
Eşim de motor hastası yıllarca istedi ama annesi de bende izin vermedim. Bir akrabası kaza geçirmiş diye annesi korktu hakkımı helal etmem vs dedi.Aynıyız bacım bizim oğlanda öyle ama bindikçe alıştım ben sanki yani uzun yol e5 te falan da binebiliyorum artıkmotor scooter tarzıydı vitessiz şimdi vitesliye geçecek 150 lil Honda bakıyor anlaşabilirse bugün alacak
Şeker balım 90-95 de çıksa bana yüksek dedi endokrin.sudem34 bacım yüksek çıkmış sanki
Demir eksik kolesterol yüksek şeker de yükselmiş ama referansın altında ben anlamadım sınır değil mi
sudem34 bacım yüksek çıkmış sanki
Demir eksik kolesterol yüksek şeker de yükselmiş ama referansın altında ben anlamadım sınır değil mi
Bugün yoğun dışardaydım. Balım iş güç bitmiyor . Aktiftim baya.
Çğdemasya da demişti. Yemekten sonra 15 dk yürü şeker düşer diye.
Balım insüline rağmen ufak çıkmalar da beni rahatsız ediyor.
Yoksa bende değişiklik yok. Yaşam kalitem değişmedi. Çok yüksek çıkmıyor.
Eşim de motor hastası yıllarca istedi ama annesi de bende izin vermedim. Bir akrabası kaza geçirmiş diye annesi korktu hakkımı helal etmem vs dedi.
Şeker balım 90-95 de çıksa bana yüksek dedi endokrin.
Benim 92 yi bile yüksek buldu.
Tokluk şekerlerine ne zaman bakılacak?
Oo sen baya alışmışsınAynıyız bacım bizim oğlanda öyle ama bindikçe alıştım ben sanki yani uzun yol e5 te falan da binebiliyorum artıkmotor scooter tarzıydı vitessiz şimdi vitesliye geçecek 150 lil Honda bakıyor anlaşabilirse bugün alacak
Yalnız olmadığıma sevindimBende hic sevmem motor. Aram da yok. Korkuyorum acik havadan bana gore degil. Bizde touring motor var 2 kere filan bindim heralde. Benden once almis ole kv garajinda duruyo. Hatta yrn bakima goturucekmis bnde o vesileyle istinyeparka gitcemsonrada sanayiden kocam beyi toplicam
Söz dinlemiş ne güzel benım kayınvalidemde çok ısrar ettı ama hiç kimsryi dinlemedıBugün yoğun dışardaydım. Balım iş güç bitmiyor . Aktiftim baya.
Eşim de motor hastası yıllarca istedi ama annesi de bende izin vermedim. Bir akrabası kaza geçirmiş diye annesi korktu hakkımı helal etmem vs dedi.
Motor ehliyetin var mı?Bende hic sevmem motor. Aram da yok. Korkuyorum acik havadan bana gore degil. Bizde touring motor var 2 kere filan bindim heralde. Benden once almis ole kv garajinda duruyo. Hatta yrn bakima goturucekmis bnde o vesileyle istinyeparka gitcemsonrada sanayiden kocam beyi toplicam
Bugün karşıda işim vardı psikopat gibiler ya nakas ata ata trafikte gerçekten. Kendi canlarıns hiç acımıyorlar. Kaza olsa Allâh korusun en çok onlar zarar görür.Oo sen baya alışmışsın
Ben Yunan da bindim arkasına hatta kendım de bindim kaza fılan yaptım gecen sene
Ama o kiralıktı
Eşimin motoruna binmedım hiç kaç kere ısrar etti
İstanbulda çok ürkütücü geliyor bana
İnsallah kazasız belasız kullanırsınız
Yaa ben tam macera insanıyım.Yalnız olmadığıma sevindim
Binmiyorum dediğimde uzaylı gibi bakıyorlar ama gercekten hiç benlik değil
Yoktu yüklemede balım.Söz dinlemiş ne güzel benım kayınvalidemde çok ısrar ettı ama hiç kimsryi dinlemedı
Bu şeker oğlunda da varmıydı
Yalnız olmadığıma sevindim
Binmiyorum dediğimde uzaylı gibi bakıyorlar ama gercekten hiç benlik değil
Motor ehliyetin var mı?
Tam bana göre aslında
Bugün karşıda işim vardı psikopat gibiler ya nakas ata ata trafikte gerçekten. Kendi canlarıns hiç acımıyorlar. Kaza olsa Allâh korusun en çok onlar zarar görür.
Yaa ben tam macera insanıyım.
Yamaç paraşütü filan hayalim.
Kamıkaziden filan korkmam.
Eşim de 5 boyutlu sinemaya giremez tırsar
Yoktu yüklemede balım.
Ama doktor tedbir amaçlı var gibi tansiyon şeker ölçümü
Diyet
Her iki günde bir muayene filan yaptı.
Biliyo musun paraşüt eğitimi varmış galiba thynin olabılır yada türk hava kurumunun tam bilmiyorum hangısıMotor ehliyetin var mı?
Tam bana göre aslında
Bugün karşıda işim vardı psikopat gibiler ya nakas ata ata trafikte gerçekten. Kendi canlarıns hiç acımıyorlar. Kaza olsa Allâh korusun en çok onlar zarar görür.
Yaa ben tam macera insanıyım.
Yamaç paraşütü filan hayalim.
Kamıkaziden filan korkmam.
Eşim de 5 boyutlu sinemaya giremez tırsar
Yoktu yüklemede balım.
Ama doktor tedbir amaçlı var gibi tansiyon şeker ölçümü
Diyet
Her iki günde bir muayene filan yaptı.
Ferritin ne oluyor bakıyorum hemen, şeker yüklemesi perşembe günü aksilik çıkmazsa gideceğimSenin seker yuklemen noldu? Sclik sekerin yuksek. Kolestrol en onemsizi orada. Demir de ferritini goremedim ferritin en onemlisi. Ne yazio deger
Ferritin ne oluyor bakıyorum hemen, şeker yüklemesi perşembe günü aksilik çıkmazsaSenin seker yuklemen noldu? Sclik sekerin yuksek. Kolestrol en onemsizi orada. Demir de ferritini goremedim ferritin en onemlisi. Ne yazio deger
Tokluk için tekrar gitmem lazım kim gidecek onada kaç gündür pertim çıktı yoruldukça hasta oldumBugün yoğun dışardaydım. Balım iş güç bitmiyor . Aktiftim baya.