5864 almisim baktim smdi. Trendyoldan aldim. Kupon kullanmayi ogrenicem insallahHangi renk aldın? 24 e satan kadından mı aldın?
Ayy ben misafirin olsam ne olsa yerim valla.
Canın ne yemek istiyorsa onu yap ya.
Çocukların sevdiği şeyler de olur.
Neye karar verdin verince bize de yaz?
Mercimek köftesi
Yoğurtlu bir salata
Sütlü bir tatlı olabilir trileçe gibi
İlk aklıma gelenleri yazdım
Beren Güney kim kıza kaldı sabret kaç gün kaldı senin? Ben dün e nabızdan baktım 115 gün yazıyor.
Hala deneyemedim.Dün de tavuk şiş almışlar baya bir aydır belki tavuk yemiyordum. Mecburen biraz ara verip yapıp yiycem.
Bende de gorunmuyorHer mesajımın altında şunlar var ya
Eki Görüntüle 3293573
Bunlar ne güzel yemekler keske benım olsaSelam kızlar ✌
Akşama neler yaptım.
Çorbam vardı ısıttım.
Yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım.
Kaşarlı mantar dolması yaptım.
Kavurma çıkardım ısıttım.
Çoban salata yaptım.
Karavan kiralıyor musunuzAy ortalikta yokum cnku bgn kampa geldik. Tup bebek su bu derken 1 senedir karavan kampi yapmamistik. Karar verdik ben iyice agirlasmasan gidelim bi yaz kampi yapalim die. Bakakim nasil gecicek.
Gunum yollarda fln gecti. İstanbuldan arabayla uzaklasmayi gozum yemedigi icin gokcetepe ye geldik. İlk defa geldik hatta bekledigimizden iyi cikti
Durumlar bu bnde
Ayy bir de uyuz kocama sor pilavı beğenmemiş sağlıklı olsun diye zeytinyağı tereyağı ile yaptım. Oğlan da dedi ben de yemem babam beğenmedi. Sonra ikisi de kuzu kuzu yedi valla.Bunlar ne güzel yemekler keske benım olsa
Ellerine sağlık
Ben çok severim yeşil mercimekli bulgur pilavınıAyy bir de uyuz kocama sor pilavı beğenmemiş sağlıklı olsun diye zeytinyağı tereyağı ile yaptım. Oğlan da dedi ben de yemem babam beğenmedi. Sonra ikisi de kuzu kuzu yedi valla.
Benimki iki gündür beni delirtiyor ya bir cinnet yakındır artıkBen çok severim yeşil mercimekli bulgur pilavını
Benim yaptığım yemek beğenilmeyince daha onlara o yemeği pişirmiyorum
Balık yapmıştım kurumuş fırında
Eşim balık şimdi öldü levrek can çekişiyor gibi bir sürü şey söyledi
O günden beri evde balık yapmıyorym zaten yapmazdım pek
Şimdi isterse kendı pişiriyor
Bazen beğenmezse bişey söyleyecek gıbı olursa oğlum baba bu yemek evde birdaha pişsin istiyorsan sus bence dıyor
O zaman sesi çıkmıyor haklısın oğlum diyor
Hafifletici sebeplerin de çokBenimki iki gündür beni delirtiyor ya bir cinnet yakındır artık
Yok bizim kendi karavanimiz ama kiralama da oluyormus aviste fln varmis. Valla ben cok buyuk on yargi ile geldik ama cok guzel bi yer. Biz cok begendik. Hep aile var. Karavan cadir bungalov otoagi tarzi buranin sabit cadiri herturlu kalinabiliyor. Deniz guzel gorunuyor. İnsallah guzel gecerKaravan kiralıyor musunuz
Nasıl geçiyor
Gökçetepeyi hep duyuyorum gitmek nasip olmadı
İyi tatiller diliyorum
Çekme karavan mı motokaravan mıYok bizim kendi karavanimiz ama kiralama da oluyormus aviste fln varmis. Valla ben cok buyuk on yargi ile geldik ama cok guzel bi yer. Biz cok begendik. Hep aile var. Karavan cadir bungalov otoagi tarzi buranin sabit cadiri herturlu kalinabiliyor. Deniz guzel gorunuyor. İnsallah guzel gecer
Ayy bende asiri cok istiyorum avrupayi karavanla gezmeyi. Esim manyakmisn okdr yol dioÇekme karavan mı motokaravan mı
Bizde de motokaravan var
Çok kullanamıyoruz ama
Nisan da selanik e gittik
Benim hayalim Avrupa gezmek onunla özellikle norveç
Bizim yerimize de eğlenin
Ben öpücük vericem olur muNe satıyon kız?
Neler yükledin?
Takibe para puan veriyorlar sende mi veriyon?
Çok iyi yapmışsınız zaten son zamanlar yazın tadını çıkarınAy ortalikta yokum cnku bgn kampa geldik. Tup bebek su bu derken 1 senedir karavan kampi yapmamistik. Karar verdik ben iyice agirlasmasan gidelim bi yaz kampi yapalim die. Bakakim nasil gecicek.
Gunum yollarda fln gecti. İstanbuldan arabayla uzaklasmayi gozum yemedigi icin gokcetepe ye geldik. İlk defa geldik hatta bekledigimizden iyi cikti
Durumlar bu bnde
Çekme karavan mı motokaravan mı
Bizde de motokaravan var
Çok kullanamıyoruz ama
Nisan da selanik e gittik
Benim hayalim Avrupa gezmek onunla özellikle norveç
Bizim yerimize de eğlenin
Benimde hayalimdi karavanla tur. Önce Türkiye turu sonra dünya turu, bu hayalleri kurarken oğlum 3-4 yaşlarındaydı ve dünya 2 bin lirayla dolaşıyordu karavanlar ucuzduAyy bende asiri cok istiyorum avrupayi karavanla gezmeyi. Esim manyakmisn okdr yol dioama asiri asiri guzel olur. Selanik de harika olmustur
Bizimki cekme offroad. Hunter ama tabi biz de kullanamioruz. Smdi bebisten sonra da onumuzdeki agustos eylulden once binemeyiz artk die acikcasi geldik
Günaydın canımGünaydın sudem
Nerelerdesın dünden beri
İyisin dimi
Ooo süper temizlik.Yine sıcak bir gün
Oğlum okula gitti
Kahvaltı yaptım
Annemle konuştum
Dünden kalan bir iki parça bişey var yemek onları yeriz bişey yapmayacam
Kıyafet ayıklama işine gireceğim
Şimdilik bu kadar
Aman kuzum iyi ol merak ettim yazmayıncaGünaydın canım
Dün biraz kendi kendime takıldım.
İyiyim inşallah
Sen nasılsın?
Arpacık geçti mi?
Çayı demledim.
Kahvaltı hazırlıycam.
Geceden et ve bezelye çıkardım.
Dünden mercimek çorbası var.
Sen neler yapcaksın bugün?
Misafirler ile nasıl geçti?
Anca fırsat buldum balımAman kuzum iyi ol merak ettim yazmayınca
Ben de iyiyim çok şükür
Gözüm iyi ama sanki alt tarafında morluk kaldı gibi sağ gözüme göre daha mor görünüyor göz altım
Misafirlerle iyi güzel geçti
Yazın mümkünse kimse gelmesın bana
Kıyafet ütüleme katlama dolap düzenleme işine girişeceğim bugun
Sen neler yapacaksın