Nasilsin kuzu sen. Birak is yapmayi.Fazla eşyalardan kurtulmak güzel bir hedef
Ben bugün siyah bir bisiklet yaka sıfır kol atlet eledim. 30.gün her gün bir parça elesem müthiş olur.
İyiyim şükürNasilsin kuzu sen. Birak is yapmayi.
Aslında pek yazmıyoruz bu ara herkes yoğun.sudem34 ben geçmişi okuyamadım çok birikmiş. Hayırdır bir durum mu var, uzanıyorum randevu aldım vs demişsin ?
Dikkat et kendine, tatil de bitiyor zaten dinlenerek geçir son günleri. Uğraşma işle güçle.. geçmiş olsunAslında pek yazmıyoruz bu ara herkes yoğun.
Cano uzun süre ayakta gezip susuz kalınca bebek huysuzlandı bende panikledim ağladım filan da geçti şükür.
İyiyim şükür
İptal ettim randevuyu
Kan ilacımı içtim kahvaltıyı bekliyorum.
Çayı koydum, yumurtayı koydum makineye.
Gunaydin balim. Etmeseydin de bi gorunseydin keske ya. Ama iyilestigine sevindimSelam canlar
Bugün bebek battaniyesine başlamayı düşünüyorum.
Yemeğim filan yok eşimle ayarlıycaz bir şeyler.
6 ip aldım.Gunaydin balim. Etmeseydin de bi gorunseydin keske ya. Ama iyilestigine sevindim
Bende cok yorulmusum bas agrisiyla uyandim. Bgn hicbisey yapmicam dinlenicem. Aksam eve ugradik iplerim gelmis. Ben de baslicam battaniyeye
Sen kaç ip aldın?Gunaydin balim. Etmeseydin de bi gorunseydin keske ya. Ama iyilestigine sevindim
Bende cok yorulmusum bas agrisiyla uyandim. Bgn hicbisey yapmicam dinlenicem. Aksam eve ugradik iplerim gelmis. Ben de baslicam battaniyeye
Ya 5 aldim. 50ilmek okudum bende. Eztra bi tane daha alirim yetmezse6 ip aldım.
90*90 için 6 ip demiş ama 54 ilmekten başlıyor
Yani ben de 50ilmek okudum. Ondan 50 yapicam. 5tane ip aldim eksik gelirse alirim 6. Yi. İnsallah yapabilirim. Oturup baslicam ama bnmde kafa karisik. sen basladin miSen kaç ip aldın?
Kaça kaç yapıcan?
Benim kafam karışık
Yok balımYani ben de 50ilmek okudum. Ondan 50 yapicam. 5tane ip aldim eksik gelirse alirim 6. Yi. İnsallah yapabilirim. Oturup baslicam ama bnmde kafa karisik. sen basladin mi
Naber canım nasılsınİyiyim şükür
İptal ettim randevuyu
Kan ilacımı içtim kahvaltıyı bekliyorum.
Çayı koydum, yumurtayı koydum makineye.
Becerikli anne maşallah6 ip aldım.
90*90 için 6 ip demiş ama 54 ilmekten başlıyor
İyi canım yeni bir kabak lifi gibi bir şey vardı çekmeceyi kurcalarken buldum. Çıkardım selülit vs ovmalık tam arkadan tutma el geçirme yeri filan da var. Oğlum oynarken bir tarafını koparmış. Onu diktim. Ablam merak etmiş aramış ona döndüm sohbet ettik.Naber canım nasılsın
Gezmeye çıkınca kolay kolay eve giremiyoz. Artık çok çıkmıycam.Niye ayakta kalıyosun sudem dikkat etsene biraz kendini bebeğine
Kapsamında mı yok.Bu hastanelerden özel sağlık sigortalarından nefret
Ya bu kadar olur mu bıktım hepsınden
Oğlumu ortopedi ve diyetisyenr götürdüm
Neymiş diyetisyeni karşılamıyormuş
Ortopedi röntgen istedi neymiş onu da karşılamıyormuş
Neyi karşılıyor neyi neyi dedim
Diyetisyen kan tahlili istedi onu da karşılamıyormuş
Soygunculuk bu yapılan
Ayy daha başlayamadım heves ettim iki çeşit iki ayrı renk ip aldım ama video izleyip öğrenmem karar vermem lazım. Kaç ilmekten başlandığına.Becerikli anne maşallah