Annem bendeydi üç gündür, dün ablam kızlarıda bıraktı onlarda kaldı bizde iki gündür ev cümbüştü
dün akşama kadar hiç birine kızmadım sakinlerdi saat dokuzdan sonra bana bi geldiler hey heyler, iki küçük uyumakta direndi gündüz temizlik yapmıştım yoruldum akşam acıktım eşimi beklerken iyice başıma vurdu herhalde açlık o saatten sonra sakinleşmek mümkün olmadı bana gece 11 e kadar evde terör estirdim
Kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça delirdim şaka gibi, 11 buçukta duşa girdim belki iyi gelir diye çıktım sonra balkonda oturdum, çocuklar hala uyumamıştı 12de küçük oğlanı tekrar yatırdım bu sefer sakince anlaştık Bi daha ses etmedi uyudu
ablamın küçük kızı annemle uyudu kaldı iki büyük, bide kocam bey çocuk vardı tabi
saat 12 buçukta büyük çocukları yatırdım kıkır kıkırlar kocam bey baktı bunlar uyumuyor monopolly oynayalım dedi, benim çok ağrım vardı oturamadığım için oynayamadım yanlarına uzandım izledim çok komiklerdi
saat iki gibi bir mide yanması tuttu beni ölüyorum acıdan, biraz kaşar ekmek yedim daha çok yandım ilaçları içtim yatağıma yattım, her dalmak üzere olurken birşeye uyandım kalktım delirdim gece... Gelde sakinleş işte
bugünde ablam geldi kahvaltıya, ablamı gören çocuklar daha çok şımardı ses gürültü allahım
ablama dedim sen gelme çocukları bırak bana seni gören Bi hallere giriyor
Neyse kahvaltı çay faslı hazırlanıp gittiler... Büyük oğlumla evi toparladık masanın altını süpürdü masayı sildi bende tüm evi süpürdüm yattım şimdi...
Bugünde çok sinirliyim sakinleşemiyorum
Ne yapsam sakinleşmek için bilmiyorum sanki hiç dinlenemiyorum belkide o yüzden böyleyim