- 19 Şubat 2021
- 4.647
- 11.092
- 38
Kardeşimin işiyle ilgiliValla bende zorlanmasam kilodan şikayet etmeyeceğim hoş yetmişinde üstüne daha çıkmadım mesela üst baldırlarım 3 cm genişlemiş 55di 58 olmuş çok değil 10 kilo aldım diyorum ama genişleme sadece göbeğimde var he bide kalçam 4 cm genişlemiş 90dı 94 olmuş , belim 70 Di 92 olmuş göbeğim 102 olmuşdün gece ölçtüm göğüs ölçmedim en son 92 falandı oda 100 ü bulmuştur diye düşünüyorum
Fotoğraflara bakıyorum 3 ay önce ile şimdiki yüzüm köprücük kemiği kısmım aynı genişleme yok gıdık yok... Ağırlama göbekten diye düşünüyorum bacaklarımda ödem var terliklerimden anlıyorum ayak bileğimde bir cm şişmiş 22den 23 e çıkmış...
Kusmalar kesildi yanmalar başladı ağrılar başladı yemekle aram iyice bozuldu, kahvaltı ettim iki haşlanmış yumurta iki ceviz eski kaşar iki dilim ekmek krem peynir meyve suyu... Ondan sonra saat üçte eşim geldi ona eşlik ettim biraz oda kahvaltı etti dahada birşey yemedim şuan midem cayır cayır başladı yanmaya açım ama hiiiç birşey istemiyor canım, annem kuru fasulye pilav yaptı dün daha ağzıma koymadım düşün
İlk gebeliğimde 22-24 kilo almıştım sanırım 52 yle başlamış 74 yada 76 yla doğuma girmiştim
Dün gece film izledik eşimle testere devam ediyorgece üçte yattık beşi geçiyordu uyudum ağrı sızı yanma
Nediiir güzel haber bize de söyleeee ( özel değilse)
Markete her gittiğimde bunalım ve sinirle eve dönüyorum o yüzden her zaman gitmiyorum eşime sipariş veriyorum yada oğlumu gönderiyorum bakkala eşim sonra veriyor parasını ben bilmiyorum neye ne kadar verdiler
En kullanışlı oBüyükte de park idi eskidi çöpe attık.
Bunda da park aldık
Sen niye eve söylemiyonKardeşimin işiyle ilgili
Hamilelerin duası kabul olur derler sizden dua bekliyorum
İnsallah güzel sonuçlar olsun
Bende eşim olunca liste atıyorum o alır
Şimdi bana kaldı
Eğer ben gitsem markete biz yetersıx beslenmeden ölürmüşüz
O pahalı bu pahalı dıye çoğu seyi bıraktım
Gercekten Allah herkesın yardımcısı olsun
İki poşet var içinde kaşar ve tavuk var gözle gördüğüm
Bin lira ödedim ya
3 patates bile 25 tl tutar mı
Yada iki kapya biber
Yazık vallahi
Yaa çok merak ediyorum nasıl bir bebek olacakEn kullanışlı o
Güzel günlerde kullansın bebiş
Hep huzurla uyusun içinde
Oğlanı almaya gidiyorum yaSen niye eve söylemiyondün gamze bana sordu bende sana sorayım
Ayy çok güldüm açlıktan ölürmüşüz dedin ya
Oğlun kime benziyorYaa çok merak ediyorum nasıl bir bebek olacak
Aynı babasıOğlun kime benziyor
Benim ki babasına benziyor
Eskiden bende kreş çıkışı öncesi carrefour yakındı giderdim hatta o zaman adı kilerdi marketinOğlanı almaya gidiyorum ya
Gitmişken de bakayım alayım diyorum hem de gezmiş olurum
Söylenip duruyorum
Birde trafik biliyorsun düt düt heryerde
Düt düt ne lan ne ne istiyorsun diye bağırdım gidiyorum işte uçacak mıyım
Market sinirimi çıkardım
Yarın ilk psikolog randevum var destek almakta geç bile kaldım umarım şifalanırım dua beklerim lütfen gönlüme ferahlık dileyin çok ihtiyacım varValla gençken öyleydi yaş 30 a dayananınca iki kilo bile veremedim doğumdan sonra ne olur bilmiyorum bazen Bi rahatlık vuruyor vereceğimi düşünüyorum bazen pco olduğum için verememekten endişe duyuyorum... Sonra amaaan diyorum
O hepimizde var ama böylesine ağlayacak şekildeyse eğer gerçekten destek alman şart olabilir
Market konusunda aynıyız seninle her seferinde aynı şaşkınlığı yaşayıp ne aldım ki diyorumKardeşimin işiyle ilgili
Hamilelerin duası kabul olur derler sizden dua bekliyorum
İnsallah güzel sonuçlar olsun
Bende eşim olunca liste atıyorum o alır
Şimdi bana kaldı
Eğer ben gitsem markete biz yetersıx beslenmeden ölürmüşüz
O pahalı bu pahalı dıye çoğu seyi bıraktım
Gercekten Allah herkesın yardımcısı olsun
İki poşet var içinde kaşar ve tavuk var gözle gördüğüm
Bin lira ödedim ya
3 patates bile 25 tl tutar mı
Yada iki kapya biber
Yazık vallahi
Siparis ettim de gelmedi daha kuzu. Kargolandi dio
ben de ekleyimBak şu kız
Sondan ikinci tarif
Pandemide keşfettim bu kızı tarifleri hoşuma gidiyor.
Ekmeğini leopar kurabiyesini filan yapmıştım çok güzel tutmuştu. Tarif denedi mesela beğenmedi ise yazıyor
Eki Görüntüle 3292477
Ben bu tarifi pilav yanına düşünüyorum ama çok mu kuru olur.
Hem fırında yağlı olmaz.
Evdekilere dedim ister lavaş ile yapayım ister pilavla nasıl isterseniz.
Hangi renk aldın? 24 e satan kadından mı aldın?Siparis ettim de gelmedi daha kuzu. Kargolandi dio
Ayy ben misafirin olsam ne olsa yerim valla.Günaydın kızlar
Oğlanı okula bıraktım
Yatıyorum
Misafirim gelecek yarın
Temizlik yapacam yemek yapacam
Bu sıcakta hiç sevmiyorum
Yarın kabul etmesem de hiç edemeyeceğim her gün okul dershane gidip geliyorum
Hem kahvaltı hem aksam yemeği
Güzel fikirleri olan yazabılir
Ne yapsam bilmiyorum
Beren Güney kim kızGünaydın kızlaaar yeni uyandım hala uykum var mal gibiyim ya sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir üçte yattım en son saat 4 ü gördüm ama uyuyup uyandım hep hava aydınlanma a kadar midem yandı göbeğim acıdı uyutmadı şuan iyiyim ama gece olunca çoğalıyor herşey ne hikmetse
Rüyamda beren güney i gördüm şaka gibi
Siz nasılsınız çiçekler
Hala deneyemedim.Dün de tavuk şiş almışlar baya bir aydır belki tavuk yemiyordum. Mecburen biraz ara verip yapıp yiycem.ben de ekleyim
Çocukların sevdiği şeyler yapayım dıyorumHangi renk aldın? 24 e satan kadından mı aldın?
Ayy ben misafirin olsam ne olsa yerim valla.
Canın ne yemek istiyorsa onu yap ya.
Çocukların sevdiği şeyler de olur.
Neye karar verdin verince bize de yaz?
Mercimek köftesi
Yoğurtlu bir salata
Sütlü bir tatlı olabilir trileçe gibi
İlk aklıma gelenleri yazdım
Beren Güney kim kıza kaldı sabret kaç gün kaldı senin? Ben dün e nabızdan baktım 115 gün yazıyor.
Hala deneyemedim.Dün de tavuk şiş almışlar baya bir aydır belki tavuk yemiyordum. Mecburen biraz ara verip yapıp yiycem.
Beren güney esteyikleriyle fenomen oldu instagramda cinsiyet değiştirdiHangi renk aldın? 24 e satan kadından mı aldın?
Ayy ben misafirin olsam ne olsa yerim valla.
Canın ne yemek istiyorsa onu yap ya.
Çocukların sevdiği şeyler de olur.
Neye karar verdin verince bize de yaz?
Mercimek köftesi
Yoğurtlu bir salata
Sütlü bir tatlı olabilir trileçe gibi
İlk aklıma gelenleri yazdım
Beren Güney kim kıza kaldı sabret kaç gün kaldı senin? Ben dün e nabızdan baktım 115 gün yazıyor.
Hala deneyemedim.Dün de tavuk şiş almışlar baya bir aydır belki tavuk yemiyordum. Mecburen biraz ara verip yapıp yiycem.
Benimde aklıma en kolay İzmir köfte geldi fazla uğraştırmazda yanına pilav soğuk cacık misÇocukların sevdiği şeyler yapayım dıyorum
Onlar pek salata fılan yemiyorlar
Karar verırsem paylaşırım insallah gec olmadan verebilirim
Oğlana da tost yapacam yemek canım istemedi bugun
Tanımıyorum ya takip de etmiyorumBeren güney esteyikleriyle fenomen oldu instagramda cinsiyet değiştirdi106 gün kalmış benimde uygulaman yok mu senin ben ordan takip ediyorum
Benimde aklıma en kolay İzmir köfte geldi fazla uğraştırmazda yanına pilav soğuk cacık mis