- 19 Şubat 2021
- 4.647
- 11.092
- 38
Ben daha kolayını düşünüyorumBeren güney esteyikleriyle fenomen oldu instagramda cinsiyet değiştirdi106 gün kalmış benimde uygulaman yok mu senin ben ordan takip ediyorum
Benimde aklıma en kolay İzmir köfte geldi fazla uğraştırmazda yanına pilav soğuk cacık mis
Ne bilgileri ay nerde yazıyorTanımıyorum ya takip de etmiyorum
Uygulamam yok ya
Altta KK da bilgiler varya onları bile okumuyorum valla
Takip edilecek Bi fenomen değil zaten ya bilindik fenomenler gibi aktif biri de değilTanımıyorum ya takip de etmiyorum
Uygulamam yok ya
Altta KK da bilgiler varya onları bile okumuyorum valla
Bitki çayları da yasak hamilelikteAnnem bendeydi üç gündür, dün ablam kızlarıda bıraktı onlarda kaldı bizde iki gündür ev cümbüştüdün akşama kadar hiç birine kızmadım sakinlerdi saat dokuzdan sonra bana bi geldiler hey heyler, iki küçük uyumakta direndi gündüz temizlik yapmıştım yoruldum akşam acıktım eşimi beklerken iyice başıma vurdu herhalde açlık o saatten sonra sakinleşmek mümkün olmadı bana gece 11 e kadar evde terör estirdim
Kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça delirdim şaka gibi, 11 buçukta duşa girdim belki iyi gelir diye çıktım sonra balkonda oturdum, çocuklar hala uyumamıştı 12de küçük oğlanı tekrar yatırdım bu sefer sakince anlaştık Bi daha ses etmedi uyuduablamın küçük kızı annemle uyudu kaldı iki büyük, bide kocam bey çocuk vardı tabi saat 12 buçukta büyük çocukları yatırdım kıkır kıkırlar kocam bey baktı bunlar uyumuyor monopolly oynayalım dedi, benim çok ağrım vardı oturamadığım için oynayamadım yanlarına uzandım izledim çok komiklerdi saat iki gibi bir mide yanması tuttu beni ölüyorum acıdan, biraz kaşar ekmek yedim daha çok yandım ilaçları içtim yatağıma yattım, her dalmak üzere olurken birşeye uyandım kalktım delirdim gece... Gelde sakinleş işte
bugünde ablam geldi kahvaltıya, ablamı gören çocuklar daha çok şımardı ses gürültü allahımablama dedim sen gelme çocukları bırak bana seni gören Bi hallere giriyor
Neyse kahvaltı çay faslı hazırlanıp gittiler... Büyük oğlumla evi toparladık masanın altını süpürdü masayı sildi bende tüm evi süpürdüm yattım şimdi...
Bugünde çok sinirliyim sakinleşemiyorum
Ne yapsam sakinleşmek için bilmiyorum sanki hiç dinlenemiyorum belkide o yüzden böyleyim
Misafir alma sen gitAnnem bendeydi üç gündür, dün ablam kızlarıda bıraktı onlarda kaldı bizde iki gündür ev cümbüştüdün akşama kadar hiç birine kızmadım sakinlerdi saat dokuzdan sonra bana bi geldiler hey heyler, iki küçük uyumakta direndi gündüz temizlik yapmıştım yoruldum akşam acıktım eşimi beklerken iyice başıma vurdu herhalde açlık o saatten sonra sakinleşmek mümkün olmadı bana gece 11 e kadar evde terör estirdim
Kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça delirdim şaka gibi, 11 buçukta duşa girdim belki iyi gelir diye çıktım sonra balkonda oturdum, çocuklar hala uyumamıştı 12de küçük oğlanı tekrar yatırdım bu sefer sakince anlaştık Bi daha ses etmedi uyuduablamın küçük kızı annemle uyudu kaldı iki büyük, bide kocam bey çocuk vardı tabi saat 12 buçukta büyük çocukları yatırdım kıkır kıkırlar kocam bey baktı bunlar uyumuyor monopolly oynayalım dedi, benim çok ağrım vardı oturamadığım için oynayamadım yanlarına uzandım izledim çok komiklerdi saat iki gibi bir mide yanması tuttu beni ölüyorum acıdan, biraz kaşar ekmek yedim daha çok yandım ilaçları içtim yatağıma yattım, her dalmak üzere olurken birşeye uyandım kalktım delirdim gece... Gelde sakinleş işte
bugünde ablam geldi kahvaltıya, ablamı gören çocuklar daha çok şımardı ses gürültü allahımablama dedim sen gelme çocukları bırak bana seni gören Bi hallere giriyor
Neyse kahvaltı çay faslı hazırlanıp gittiler... Büyük oğlumla evi toparladık masanın altını süpürdü masayı sildi bende tüm evi süpürdüm yattım şimdi...
Bugünde çok sinirliyim sakinleşemiyorum
Ne yapsam sakinleşmek için bilmiyorum sanki hiç dinlenemiyorum belkide o yüzden böyleyim
Mesajların altında gebelik takvimi varya bizim hafta ve bilgiler yazıyorNe bilgileri ay nerde yazıyor
Profil bilgileri mi
Sende gebelik takvimi var mıMisafir alma sen git
Mesajların altında gebelik takvimi varya bizim hafta ve bilgiler yazıyor
Kanatın yanına ne yapıcan tatlı matlı
Bana sakinlik lazım, sakinlik olunca da sıkılıyorum amaaa birşeyi farkettim ben düzen bozulmasını sevmiyorum yada hamileyim diye böyle hissediyorum anlamadım önceden böyle değildim, mesela dün küçük oğlumun uyku saati üç saat geçti uyumadı ona deli oldum en çok, bu akşam da aksarsa yandım zar zor düzene sokmuştumBitki çayları da yasak hamilelikte
Sakinleştirici müzik yada meditasyon filan mı denesen
Ben de pek işe yaramaz ama
Yada herkesi gönder evden
Bende de yok bu niye yoookHer mesajımın altında şunlar var ya
Eki Görüntüle 3293573
Iphone mu ondan mı aceba.Bende yok canım onlar
Tümay senin de gebelik takvimin var isminin altında ben onu da görüyorumBana sakinlik lazım, sakinlik olunca da sıkılıyorum amaaa birşeyi farkettim ben düzen bozulmasını sevmiyorum yada hamileyim diye böyle hissediyorum anlamadım önceden böyle değildim, mesela dün küçük oğlumun uyku saati üç saat geçti uyumadı ona deli oldum en çok, bu akşam da aksarsa yandım zar zor düzene sokmuştum
Bende de yok bu niye yoook
Iphone evetIphone mu ondan mı aceba.
Yoo genelde telden giriyorum.
Hatta tabletten girince daha çok şey görülüyor altta kişisel imza alanı filan oluyor.
Özlü söz filan yazan oluyor.
Uzun metinler vs onları bile görüyorum o zaman.
Ama telden hamilelik imza vs onları hep görüyorum.
Aceba kişisel ayarlarınla mı ilgili yukarda ayarları kurcala bakalım profilinden.
Bana niye gözükmüyor bu şeylerTümay senin de gebelik takvimin var isminin altında ben onu da görüyorum
Ne satıyon kız?Kızlaaar dolap hesabınız varsa beni takip etsenize etkileşimim artsın
@Tumay94 kullanıcı adım
Benım yok maalesef olsaydı takip ederdimKızlaaar dolap hesabınız varsa beni takip etsenize etkileşimim artsın
@Tumay94 kullanıcı adım