Bugün ne yaptım?

Ben daha kolayını düşünüyorum
Airfryde soslu kanat yapayım çocuklara diyorum

Annem bendeydi üç gündür, dün ablam kızlarıda bıraktı onlarda kaldı bizde iki gündür ev cümbüştü dün akşama kadar hiç birine kızmadım sakinlerdi saat dokuzdan sonra bana bi geldiler hey heyler, iki küçük uyumakta direndi gündüz temizlik yapmıştım yoruldum akşam acıktım eşimi beklerken iyice başıma vurdu herhalde açlık o saatten sonra sakinleşmek mümkün olmadı bana gece 11 e kadar evde terör estirdim
Kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça delirdim şaka gibi, 11 buçukta duşa girdim belki iyi gelir diye çıktım sonra balkonda oturdum, çocuklar hala uyumamıştı 12de küçük oğlanı tekrar yatırdım bu sefer sakince anlaştık Bi daha ses etmedi uyudu ablamın küçük kızı annemle uyudu kaldı iki büyük, bide kocam bey çocuk vardı tabi saat 12 buçukta büyük çocukları yatırdım kıkır kıkırlar kocam bey baktı bunlar uyumuyor monopolly oynayalım dedi, benim çok ağrım vardı oturamadığım için oynayamadım yanlarına uzandım izledim çok komiklerdi saat iki gibi bir mide yanması tuttu beni ölüyorum acıdan, biraz kaşar ekmek yedim daha çok yandım ilaçları içtim yatağıma yattım, her dalmak üzere olurken birşeye uyandım kalktım delirdim gece... Gelde sakinleş işte
bugünde ablam geldi kahvaltıya, ablamı gören çocuklar daha çok şımardı ses gürültü allahım ablama dedim sen gelme çocukları bırak bana seni gören Bi hallere giriyor
Neyse kahvaltı çay faslı hazırlanıp gittiler... Büyük oğlumla evi toparladık masanın altını süpürdü masayı sildi bende tüm evi süpürdüm yattım şimdi...
Bugünde çok sinirliyim sakinleşemiyorum
Ne yapsam sakinleşmek için bilmiyorum sanki hiç dinlenemiyorum belkide o yüzden böyleyim

Bitki çayları da yasak hamilelikte

Sakinleştirici müzik yada meditasyon filan mı denesen

Ben de pek işe yaramaz ama
Yada herkesi gönder evden

Misafir alma sen git
Ne bilgileri ay nerde yazıyor
Profil bilgileri mi
Mesajların altında gebelik takvimi varya bizim hafta ve bilgiler yazıyor

Kanatın yanına ne yapıcan tatlı matlı

Bitki çayları da yasak hamilelikte

Sakinleştirici müzik yada meditasyon filan mı denesen

Ben de pek işe yaramaz ama
Yada herkesi gönder evden
Bana sakinlik lazım, sakinlik olunca da sıkılıyorum amaaa birşeyi farkettim ben düzen bozulmasını sevmiyorum yada hamileyim diye böyle hissediyorum anlamadım önceden böyle değildim, mesela dün küçük oğlumun uyku saati üç saat geçti uyumadı ona deli oldum en çok, bu akşam da aksarsa yandım zar zor düzene sokmuştum
Her mesajımın altında şunlar var ya
Eki Görüntüle 3293573
Bende de yok bu niye yoook

Bende yok canım onlar
Iphone mu ondan mı aceba.
Yoo genelde telden giriyorum.
Hatta tabletten girince daha çok şey görülüyor altta kişisel imza alanı filan oluyor.

Özlü söz filan yazan oluyor.
Uzun metinler vs onları bile görüyorum o zaman.

Ama telden hamilelik imza vs onları hep görüyorum.
Aceba kişisel ayarlarınla mı ilgili yukarda ayarları kurcala bakalım profilinden.

Tümay senin de gebelik takvimin var isminin altında ben onu da görüyorum

Iphone evet
Olsbılır bakayım ben bir ayarlara

Selam kızlar ✌

Akşama neler yaptım.
Çorbam vardı ısıttım.
Yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım.
Kaşarlı mantar dolması yaptım.
Kavurma çıkardım ısıttım.
Çoban salata yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…