Bugün ne yaptım?

Ay bende ekledim. Ne guzel seyler var ama hepsi asiri kalorili suan yiemeyiz hamile olmayi sevenlerin kafasini anlamadim ben ya. Hersey yasak hersey kisitli. Nesi guzel bunun
Yasaksız hamile olursan seversin

O yiyip yiyip 30 kilo alanlardır seven.
Biri bana laf attı galiba
30 olmadım daha
Ya geçenlerde bende düşündüm kızlar eli ağzı hep dolu olan gebeleri Bi imrendim ki sormayın diyorum mideleri hiç yanmıyor göbekleri hiç gerilmiyor galiba
İki lokma yiyorum gerim gerim geriliyorum mide yanmasından ölüyorum bende rahat gebelik istiyorum
Dört beş gündür kaburga ağrısı da başladı bende kaburgalarıma kadar yer yok artık.. Cidden herşeyi erken yaşıyorum bir ay sonra ağlayacağım ben
Halinize şükredin
Kasık ağrısı oturup kalkamama mide yanması kaburga ağrısı sırt ve bel ağrısı ayak ağrısı nefes darlığı hepsi işi mevcut bende şimdiden

Ya bende hep trendyoldayım
Hadi ya orada her şey uygun değil ama beşiği sabah ordan aldık
Kıslaaarrr merhaba nasılsınız
İyi canım hoş geldin
Yok balım sen kusmaktan yesen de ne anladın ki hamilelikten milllet prenses gibi geçiriyor
Oğlunda kaç kilo aldın ki?
Senin zor her yönüyle maşallah hem sabırlısın hem eşin çok iyi bir insan mızmız değil
Benim diyet olmasa bende isterim yemek kilo almayı sallamam yani
Seni hiç kasdetmedim balım

Kız nerdesiniz neler yapıyorsun
Baktım kimse girmiyor gece de yoktunuz

Naber kızlar
Güzel bir haber aldım bugun hatta az önce o yüzden mutluyum keyfım yerın geldı sayılır

Markete gittim oğlumu almaya gidince
Hersey aşırı pahalı
Allah herkesin yardımcısı olsun

Beşik nasıl
Büyük oğlanın beşiğini atmışmıydın
Benım kinin duruyor

Torunlara saklayacağım
İkeanın vardı ya tahta parmaklıklı ondan vardı
Birde park yatak mıydı park beşikmiydi neydi ondan vardı
İkiside duruyot

Ben reklamda. Befret ediyorum. Tek kullandigim reklamsizlik kuzum

Büyükte de park idi eskidi çöpe attık.
Bunda da park aldık

Valla bende zorlanmasam kilodan şikayet etmeyeceğim hoş yetmişinde üstüne daha çıkmadım mesela üst baldırlarım 3 cm genişlemiş 55di 58 olmuş çok değil 10 kilo aldım diyorum ama genişleme sadece göbeğimde var he bide kalçam 4 cm genişlemiş 90dı 94 olmuş , belim 70 Di 92 olmuş göbeğim 102 olmuş dün gece ölçtüm göğüs ölçmedim en son 92 falandı oda 100 ü bulmuştur diye düşünüyorum
Fotoğraflara bakıyorum 3 ay önce ile şimdiki yüzüm köprücük kemiği kısmım aynı genişleme yok gıdık yok... Ağırlama göbekten diye düşünüyorum bacaklarımda ödem var terliklerimden anlıyorum ayak bileğimde bir cm şişmiş 22den 23 e çıkmış...
Kusmalar kesildi yanmalar başladı ağrılar başladı yemekle aram iyice bozuldu, kahvaltı ettim iki haşlanmış yumurta iki ceviz eski kaşar iki dilim ekmek krem peynir meyve suyu... Ondan sonra saat üçte eşim geldi ona eşlik ettim biraz oda kahvaltı etti dahada birşey yemedim şuan midem cayır cayır başladı yanmaya açım ama hiiiç birşey istemiyor canım, annem kuru fasulye pilav yaptı dün daha ağzıma koymadım düşün
İlk gebeliğimde 22-24 kilo almıştım sanırım 52 yle başlamış 74 yada 76 yla doğuma girmiştim

Ay bakiyom bazen birşey bulamiyom sıkılıp kapatiyom gece 2 de girdim kimse yok du
Dün gece film izledik eşimle testere devam ediyor gece üçte yattık beşi geçiyordu uyudum ağrı sızı yanma
Naber kızlar
Güzel bir haber aldım bugun hatta az önce o yüzden mutluyum keyfım yerın geldı sayılır

Markete gittim oğlumu almaya gidince
Hersey aşırı pahalı
Allah herkesin yardımcısı olsun
Nediiir güzel haber bize de söyleeee ( özel değilse )
Markete her gittiğimde bunalım ve sinirle eve dönüyorum o yüzden her zaman gitmiyorum eşime sipariş veriyorum yada oğlumu gönderiyorum bakkala eşim sonra veriyor parasını ben bilmiyorum neye ne kadar verdiler

Demekki bünyen alsanda vermeye alışkın.
Ya sağlık olsun kilo alınır verilir valla.
Ben doğumdan sonra aldım kiloyu ve verdim de 17 kilo baba gibi hala övünürüm kendimle. irade azim sabır yemeyi seven biri için kilo vermek emek işi.

Kimse yok du
Bende (dünya savaşı z)izledim
El işi yazma oyası yaptım

Yemeği seviyon kilonu koruyon ama demi

Valla gençken öyleydi yaş 30 a dayananınca iki kilo bile veremedim doğumdan sonra ne olur bilmiyorum bazen Bi rahatlık vuruyor vereceğimi düşünüyorum bazen pco olduğum için verememekten endişe duyuyorum... Sonra amaaan diyorum
Sebebini bilmiyorum en çok gelecek kaygım var bu aralar hiçbir yere sığamıyorum
O hepimizde var ama böylesine ağlayacak şekildeyse eğer gerçekten destek alman şart olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…