Bugün ne yaptım?

Sabah kocayı işe gönderdim küçük uyandı onu tekrar yatıyordım ve uyudum 😁 çoluk çocuk hepimiz 12 civarı kalktık ben ve büyük oğlan hemen kahvaltı edemeyiz küçüğü doyurdum , kocam beyin de öğlen bir gibi işi bitmiş boşluğu varmış geldi markete gittik alışveriş yaptık geldik kahvaltı ettik, daha sofrayı kaldırmadan eşim çıktı
Sabahtan beri gelip giden bir çarpıntım nefes darlığım vardı kahvaltıyı toplarken yine başladı bu sefer geçmedi sofrayı mutfağa zor attım kendimi yatağa bıraktım hala yatıyorum
Ne zaman kalksam yükseliyor çarpıntım deli gibi uykumda var gözlerimden ateş çıkıyor yaş akıyor ama uyuyamıyorum 😑
Canım deli gibi yeşillik salata da istiyor kalkıp yapamıyorum oy oooy ☹️☹️☹️
Bendekş durumlar bugün bunlar kızlar

Ah ne çok istedik de işte Allah erkek uygun görmüş bize hepsi erkek 😁😅
Kız olsun diye diyetlerde yaptım ne bileyim günleri takip ettim aylarca olmadı en son aman Allah ne verirse kabul dediğimiz vakit hamile kaldım 🤗

Sağlıkları yerinde olsun, gerçekten en kıymetli şey bu. Ben 2 buçuk senede bunu çok iyi anladım.

Teşekkür ederim Lizcim 🥰
Sınav için üzüldüm hayırlısı olsun
Uyku insanın sinirlerini çok etkiliyor gerçekten
Uzak kalma burdan özlüyoruz hem sana da iyi gelir belki 😘🌺

Artık foruma gireceğim zaman sadece uyuyabilecegim vakitler. Onun dışında zamanım.bile.yok. tek başına çocuk baktığını düşün 7 24. Öyle bişey iste. Eskiden inanılmaz keyif alırdım burayı okurken, yazarken. Şimdi sadece soyle diyorum, şimdi foruma girmemis olsam yarim saat uyurdum.

Bende nerdeyse bir ay oldu belki geçti annemden yeni gelmiştim sanırım aldığımda ama doluydu hep randevuları istediğim gibi ayar çekemedim kısmet işte
Geç olsun güç olmasın ne yapalım 💜
Gunaydinnn
Sudem haydi guzel haberlerini bekliyoruz. Bugunu atlattin mi hersey okeydir yaz bize musait oldugundaa
İnanmazsiniz erken uyandim🦋
Kuzum kusura bakmayın beklettim. 💜
sudem34 sudem34 canımcım nerelerdesin dönmedin mi eve haber bekliyoruz
Kendime gelmeye durumu kabullenmeye filan çalıştım. Eşimle konuştuk. Kızın durumu ihmal gibi geldi üzüldük biraz. Çünkü gebeliklerimdeki sorunlar az çok benziyor birbirine.
Ah ne çok istedik de işte Allah erkek uygun görmüş bize hepsi erkek 😁😅
Kız olsun diye diyetlerde yaptım ne bileyim günleri takip ettim aylarca olmadı en son aman Allah ne verirse kabul dediğimiz vakit hamile kaldım 🤗
Hayırlısı böyleymiş. Kızı olan oğlana oğlu olan kıza hasret. Senle bizim kaderimiz oğlandan yana 🧿bende nasıl olsa olmaz dediğim ayda oldu zaten.
misafirler, gelenler, gidenler, onlarla uğraştım şimdi dinleniyorum. forumdaki ilk mesajımı buraya yazmış oldum böylece :)
Hoş geldiniz 🌸bu bir işaret olmalı. ✌
Sabah kocayı işe gönderdim küçük uyandı onu tekrar yatıyordım ve uyudum 😁 çoluk çocuk hepimiz 12 civarı kalktık ben ve büyük oğlan hemen kahvaltı edemeyiz küçüğü doyurdum , kocam beyin de öğlen bir gibi işi bitmiş boşluğu varmış geldi markete gittik alışveriş yaptık geldik kahvaltı ettik, daha sofrayı kaldırmadan eşim çıktı
Sabahtan beri gelip giden bir çarpıntım nefes darlığım vardı kahvaltıyı toplarken yine başladı bu sefer geçmedi sofrayı mutfağa zor attım kendimi yatağa bıraktım hala yatıyorum
Ne zaman kalksam yükseliyor çarpıntım deli gibi uykumda var gözlerimden ateş çıkıyor yaş akıyor ama uyuyamıyorum 😑
Canım deli gibi yeşillik salata da istiyor kalkıp yapamıyorum oy oooy ☹️☹️☹️
Bendekş durumlar bugün bunlar kızlar
Balım yarın mutlaka perinatologa aldığın kilodan nefes probleminden her şeyden bahset. Spor yürüyüş yüzme hepsini sor gerekirse.

Selam canlar 🌸

Bugün neler yaptım?
Sabah kahvaltımı yapıp ayrıntılıya gittim.
Bebek iyi ben diyet yapacağım. 🧿🙏
Ordan arabayı eve bıraktım.
Eczaneye uğrayıp ilacımı aldım.
Eve gelip ilk sağlıklı öğünümü hazırladım.
D d_g_g yeşil dolma biber yoğurtlu şunu yaptım çok güzel ve doyurucu oldu. 😋
Dinlendim.
Tekrar eczaneye gidip şeker cihazını vs aldım.
Ordan çarşıya gidip bebek mağazaları gezdim.
Oğlum kendine tişört aldı.
Market alışverişi yapıp eve geldik.
Onlara yemek yapmamıştım dışarda kır pidesi, döner, çiğ köfte filan yediler.
Bende eve gelince kalan biberlerin üstüne az kavurma ısıtıp protein eklemiş oldum.
Yemek sonrası şekerim iyi çıktı şükür. 🙏🧿

Sabah uyanınca tartıldım. 77.2 çıktım.
Ama artık diyet olacağı için kilom farklı olur.
Toplamda 21 haftada 3.9 kilo almışım. 🧿🙏

Hoş geldin canım 💜
Sen nasılsın neler yaptın?
Yemekte ne vardı?
Hosbuldum canım
Erzurum a gittim gezdim ordan erzincan uğradık dayım annem le bir gece aldık döndük misafir geldi sonra yatıya 2 gün kaldılar gittiler bugünde misafir var dı
Kuru fasulye
Pilav Salata
Cacık
Türlü
Içecek yaptım yediler çay demledim
Bulaşık ları makinaya attım evi topladım balkon yıkadım hem çok sıcak bura

Hosbuldum canım
Erzurum a gittim gezdim ordan erzincan uğradık dayım annem le bir gece aldık döndük misafir geldi sonra yatıya 2 gün kaldılar gittiler bugünde misafir var dı
Kuru fasulye
Pilav Salata
Cacık
Türlü
Içecek yaptım yediler çay demledim
Bulaşık ları makinaya attım evi topladım balkon yıkadım hem çok sıcak bura
Yazın tadını çıkar gez en iyisini yapmışsın. 🧿

Selam canlar 🌸

Bugün neler yaptım?
Sabah kahvaltımı yapıp ayrıntılıya gittim.
Bebek iyi ben diyet yapacağım. 🧿🙏
Ordan arabayı eve bıraktım.
Eczaneye uğrayıp ilacımı aldım.
Eve gelip ilk sağlıklı öğünümü hazırladım.
D d_g_g yeşil dolma biber yoğurtlu şunu yaptım çok güzel ve doyurucu oldu. 😋
Dinlendim.
Tekrar eczaneye gidip şeker cihazını vs aldım.
Ordan çarşıya gidip bebek mağazaları gezdim.
Oğlum kendine tişört aldı.
Market alışverişi yapıp eve geldik.
Onlara yemek yapmamıştım dışarda kır pidesi, döner, çiğ köfte filan yediler.
Bende eve gelince kalan biberlerin üstüne az kavurma ısıtıp protein eklemiş oldum.
Yemek sonrası şekerim iyi çıktı şükür. 🙏🧿

Sabah uyanınca tartıldım. 77.2 çıktım.
Ama artık diyet olacağı için kilom farklı olur.
Toplamda 21 haftada 3.9 kilo almışım. 🧿🙏
Sudem şekerin yüksek mi çıktı neden ölçüm yapacaksın? Beni çok zorlamıştı şeker diyet hatırlarsan, sen de sağlıkla geçirirsin bu günleri inşallah 🙏

Selam herkese :KK28:

Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.

Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin :KK25:

Bugün neler yaptım?
💐 Çiçeğimi suladım.
💐 Oğlumla elmalı kurabiye 🍪 yaptım.
💐 Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
💐İsim şehir oynadık.
💐90 sayfa kitap okudum.
💐 Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
💐Tenis raketlerini yapıştırdım.

Günaydınnnn, musmutlu pozitif günler diliyorum herkese💜

Saat burda daha 08:27 ama ben bugün saat 05:te kalktım.
  • Sabah namazımı kıldım
  • Bir saat yürüyüş yaptım
  • Elmalı kek yaptım
  • Sade türk kahvesi içtim

Birazdanda bi kaç davayla alakalı görüşmelerim olacak.
Akşama doğru acil bi boşanma davasına gireceğim.

Akşamda biraz kitap okuyup sakince günü bitirmek istiyorum 💜💜

Günaydınnnn, musmutlu pozitif günler diliyorum herkese💜

Saat burda daha 08:27 ama ben bugün saat 05:te kalktım.
  • Sabah namazımı kıldım
  • Bir saat yürüyüş yaptım
  • Elmalı kek yaptım
  • Sade türk kahvesi içtim

Birazdanda bi kaç davayla alakalı görüşmelerim olacak.
Akşama doğru acil bi boşanma davasına gireceğim.

Akşamda biraz kitap okuyup sakince günü bitirmek istiyorum 💜💜
Nasil yani? Adli tatil?

Geç olsun güç olmasın ne yapalım 💜

Kuzum kusura bakmayın beklettim. 💜

Kendime gelmeye durumu kabullenmeye filan çalıştım. Eşimle konuştuk. Kızın durumu ihmal gibi geldi üzüldük biraz. Çünkü gebeliklerimdeki sorunlar az çok benziyor birbirine.

Hayırlısı böyleymiş. Kızı olan oğlana oğlu olan kıza hasret. Senle bizim kaderimiz oğlandan yana 🧿bende nasıl olsa olmaz dediğim ayda oldu zaten.

Hoş geldiniz 🌸bu bir işaret olmalı. ✌

Balım yarın mutlaka perinatologa aldığın kilodan nefes probleminden her şeyden bahset. Spor yürüyüş yüzme hepsini sor gerekirse.
Yiyecek ekmeği olsaydı kızının dünyaya gelirdi emin ol ihmal diye üzülme böyle olması gerekiyormuş belki benimde kaybettiğim bebeğim kızdı bunu hiç bilemeyeceğim ama hepte aklımdadır... Gece rüyamda erkek bebek gördüm doğum yaptım rüyamda böyle güzel
Bebek görmedim kara kaş kara göz kokusunu bile duydum galiba bebek bana benzeyecek 😁😁
Sabah eşimi yolculadıktan sonra yattım uyudum uyandım Habire hala çarpıntım var geçmiyor çok acayip normalde uyuyunca geçerdi 🙄
Soracağım da spor nasıl yapacağım çocukla evden çıkamıyorum ki 🤣
Anneme gideceğim bugün belki Bi kaç gün kalırım yüzerim

X