Bugün ne yaptım?

Günaydın herkesee... Dün sürekli yattım bildiğiniz üzere akşam yedide uyudum dokuzda uyandım daha beter olmuşum baş ağrısına eklenmiş üstüme.. Neyse eşimi aradım dedim işi gücü bırak gel ben iyi değilim çokta açım, yemek almış gelirken, yiyince biraz daha iyi oldum ama Bi saat geçmedi yine fenalaştım gece bir buçuğa kadar savaştım uyumak için...
Şuanda da hafif çarpıntı var yataktan çıkınca nasıl olacak merak ediyorum..
Çokta heyecanlıyım doktor için bebeğimi göreceğim 🤭 içimde hiç endişe yok ama rüya gördüm Allah hayra çıkarsın, rüyamda acayip şeylerde gördüm hastalıklarla ilgili o yüzden biraz moral düşüklüğü yaşıyorum şuan 😁
Ben bu yazıyı bitirene kadar kalktım yumurta yaptım küçük oğlana kendime kahve yaptım kocamla konuştum balkona çıktım 🤣🤣 şaka gibiyim dimi 😁😁🥰

Sudem şekerin yüksek mi çıktı neden ölçüm yapacaksın? Beni çok zorlamıştı şeker diyet hatırlarsan, sen de sağlıkla geçirirsin bu günleri inşallah 🙏
Amniyon sıvım fazla. Erken doğumu tetiklemesin diye. Senin amniyon sıvın nasıldı?
Günaydınnnn, musmutlu pozitif günler diliyorum herkese💜

Saat burda daha 08:27 ama ben bugün saat 05:te kalktım.
  • Sabah namazımı kıldım
  • Bir saat yürüyüş yaptım
  • Elmalı kek yaptım
  • Sade türk kahvesi içtim

Birazdanda bi kaç davayla alakalı görüşmelerim olacak.
Akşama doğru acil bi boşanma davasına gireceğim.

Akşamda biraz kitap okuyup sakince günü bitirmek istiyorum 💜💜
Hoş geldiniz🌸
Nickiniz tanıdık geldi ya bdv den ya yurt dışı mantıklı mı konusu vardı ordan diye düşünüyorum.

Sizi tanıyalım.
Yiyecek ekmeği olsaydı kızının dünyaya gelirdi emin ol ihmal diye üzülme böyle olması gerekiyormuş belki benimde kaybettiğim bebeğim kızdı bunu hiç bilemeyeceğim ama hepte aklımdadır... Gece rüyamda erkek bebek gördüm doğum yaptım rüyamda böyle güzel
Bebek görmedim kara kaş kara göz kokusunu bile duydum galiba bebek bana benzeyecek 😁😁
Sabah eşimi yolculadıktan sonra yattım uyudum uyandım Habire hala çarpıntım var geçmiyor çok acayip normalde uyuyunca geçerdi 🙄
Soracağım da spor nasıl yapacağım çocukla evden çıkamıyorum ki 🤣
Anneme gideceğim bugün belki Bi kaç gün kalırım yüzerim
Senin kaç haftalıktı?
Benimki çok güzeldi yüzü.
Beyaz ten simsiyah saçlar mavi gözler. Yanağında gamzesi filan da vardı. Eşim resmini silmiş neden sildin dedim üzülmemek için tabi tek resmi vardı o da yoğun bakımda her yeri makineye bağlı dedi. Sesini bile bilmiyorum nasıl ağlardı vs. Neyse bu kadar kasvet yeter.
Günaydın herkesee... Dün sürekli yattım bildiğiniz üzere akşam yedide uyudum dokuzda uyandım daha beter olmuşum baş ağrısına eklenmiş üstüme.. Neyse eşimi aradım dedim işi gücü bırak gel ben iyi değilim çokta açım, yemek almış gelirken, yiyince biraz daha iyi oldum ama Bi saat geçmedi yine fenalaştım gece bir buçuğa kadar savaştım uyumak için...
Şuanda da hafif çarpıntı var yataktan çıkınca nasıl olacak merak ediyorum..
Çokta heyecanlıyım doktor için bebeğimi göreceğim 🤭 içimde hiç endişe yok ama rüya gördüm Allah hayra çıkarsın, rüyamda acayip şeylerde gördüm hastalıklarla ilgili o yüzden biraz moral düşüklüğü yaşıyorum şuan 😁
Ben bu yazıyı bitirene kadar kalktım yumurta yaptım küçük oğlana kendime kahve yaptım kocamla konuştum balkona çıktım 🤣🤣 şaka gibiyim dimi 😁😁🥰
:KK60:

Amniyon sıvım fazla. Erken doğumu tetiklemesin diye. Senin amniyon sıvın nasıldı?

Hoş geldiniz🌸
Nickiniz tanıdık geldi ya bdv den ya yurt dışı mantıklı mı konusu vardı ordan diye düşünüyorum.

Sizi tanıyalım.

Senin kaç haftalıktı?
Beyaz ten simsiyah saçlar mavi gözler. Yanağında gamzesi filan da vardı. Eşim resmini silmiş neden sildin dedim üzülmemek için tabi tek resmi vardı o da yoğun bakımda her yeri makineye bağlı dedi. Sesini bile bilmiyorum nasıl ağlardı vs. Neyse bu kadar kasvet yeter.

Yok canım fazla demedi hiç doktor zaten bebeğimin kilosu da azdı, yani şekerin o olumsuzluklarını yaşamadık çok şükür

Biraz dikkat ettin mi sıvı olayı hemen düzeliyor zaten, listene uy ☺️

Selam canlar 🌸

Karbonhidratsız ilk kahvaltımı yaptım.
Kahve badem keyfi.
Maden suyu keyfimi de yaptım.

Yemeğin yok henüz.
Önce hastaneye oğlanı aşıya götüreceğim.
Sonra gelince pazara gideceğim .
Meyve yok artık bol bol sebze alacağım.
Yaşasın sebze yemek 🤣🤣🤣
Meyveye para 🤑💸💵💴💶💰💳yetmiyordu sebze şimdi beni tasarruflu yapacak 🤣🤣🤣

Konserveleri sırf bitirmek için domates 🍅çorbası yapacağım.

Yok canım fazla demedi hiç doktor zaten bebeğimin kilosu da azdı, yani şekerin o olumsuzluklarını yaşamadık çok şükür

Biraz dikkat ettin mi sıvı olayı hemen düzeliyor zaten, listene uy ☺️
Mikan defne gününden geri mi gidiyordu?.
Mesela 8 gün önden gidiyor şekerden.
Bir de kaçıncı haftada doğdu?

Mikan defne gününden geri mi gidiyordu?.
Mesela 8 gün önden gidiyor şekerden.
Bir de kaçıncı haftada doğdu?
Canım defne geriden gelmiyordu normal gününde gidiyordu. 38+0 da doğdu.
Kilo olayı da benim 3ü de 3 kilonun altında doğdu. Biraz genetik bir durumdu sanırım 🤷‍♀️

Hoş geldiniz🌸

Sizi tanıyalım.

Senin kaç haftalıktı?

Ağlattın beni ama 🥺🥺🥺
Benimki başındaydı daha düşük yaptım yavrum düşükten bir buçuk sene öncede kürtajım var...

Ağlattın beni ama 🥺🥺🥺
Benimki başındaydı daha düşük yaptım yavrum düşükten bir buçuk sene öncede kürtajım var...
Tümay başında olan düşüklerde cinsiyet nasıl anlaşılıyor doktor mu söyledi?
Benim ilki 5.5 haftalıktı direk kese bile oluşmadı yani.

Canım defne geriden gelmiyordu normal gününde gidiyordu. 38+0 da doğdu.
Kilo olayı da benim 3ü de 3 kilonun altında doğdu. Biraz genetik bir durumdu sanırım 🤷‍♀️
Eşin de mi minyon senin gibi.
Çocuklar yaşlanmaz ilerde minyon olursa.
Defne ye sütün yaramış ama maşallah🧿 ı var çok tatlı.
Mikan iyi ki 3.yü doğurdun ya 💜😘🙏hem kız hem tatlı💜🧿

Eşin de mi minyon senin gibi.
Çocuklar yaşlanmaz ilerde minyon olursa.
Defne ye sütün yaramış ama maşallah🧿 ı var çok tatlı.
Mikan iyi ki 3.yü doğurdun ya 💜😘🙏hem kız hem tatlı💜🧿
İkimiz de minyon sayılmayız😂 ama çocuklukta ikimiz de zayıfmışız 😁 sütüm yaradı gerçekten üçüne de çok şükür 🙏

Evet gerçekten iyi ki doğurmuşum kızımı 🙏🥹🥰

Darısı sana olsun sudemim. 🤭

İkimiz de minyon sayılmayız😂 ama çocuklukta ikimiz de zayıfmışız 😁 sütüm yaradı gerçekten üçüne de çok şükür 🙏

Evet gerçekten iyi ki doğurmuşum kızımı 🙏🥹🥰

Darısı sana olsun sudemim. 🤭
Valla mikan dün ve bugün eşimle bu konuyu konuştuk.
Kız benim içimde ukde kaldı ama hayırlısı böyleymiş diyorum yine de. Yeterki sağlıklı olsun.
Noemalde beni biliyorsun ilk çocukta da ikinci de hep eşim istedi. Ben hep korkuyor ve yıllardır erteliyordum alerjiden dolayı.

Neyse şimdi o yeter ben iki çocuk istiyordum zaten diyor. Tabi doğunca büyütmek zor olacak uykusuzluk vs zaten sabırlı biri değilim.
Tüpü doğumda istersem bağlatabilirim.
Bağlat dedi. Bir de 4.sezeryan sağlığını riske atma sensiz ben çocukları büyütsem bile anne yerini tutamam dedi. Üç çocuğun olur ama sensiz neye yarar dedi. Öyle işte. Sezeryandan 2 sene sonra ancak zaten en erken düşünebilirim yaşım da olur 41 bilmiyorum doğuma kadar vaktim var düşünmek için.
Bağlatsam ve çocuk istesem açtırma ameliyatı olmam lazım.

27 aylik oldu.1 buçuk da değil. 2 buçuk yıl olacak. Gerçekten doğumdan sonra ben asla toplarlanamadim. Yani bunu burada kelimelerle ifade edemiyorum. Belki okuyana garip ya da.basit gelir bilmiyorum ama hayatım bitmiş hissediyorum. 2 kusur senedir bir gece bile 3 saat boyunca kesintisiz uyumadım. Ya da akşam 11 de yatamadım. TV yi açıp bir filmi baştan sonra izleyemedim ya da elime kahvemi alıp bir defa bir defa bile masterchef Survivor seyretmedim. İstediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkamadım. Yorulunca dinlenemedim. İstediğim yerlere gidemedim. Evden tek başıma bile market dışında çıkamadım. Markete bile koştur koştur git gel yaptim. Duşta 10 dakikadan fazla kalamadim. Güne sıfır enerjiyle başlayıp sabaha daha berbat uyandım. Yani lise öyle uzun ki..

Bana belki diyeceksiniz ki terapi al. Terapiye degil, cocuksuz zaman geçirmeye ihtiyacım var. Ama olmuyor. Artık evin içinde başka odada bile uzanamiyorum. Kızım hemen geliyor ve kalkmami istiyor ağlıyor itekliyor. Burda 3 yaştan önce alan nitelikli kreş ya da anaokulu yok. Önümüzdeki seneyi beklemem lazım ne yazık ki ..
Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca inanın (yolun başında bir anne olarak 7 aylıklar ve ikizler) ben geleceğimi gördüm. Annelere soruyorum ,2 yaşına gelsin herşey düzelir diyorlar, peki 2 yaşında oyun grupları var götürüyormusunuz

Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca inanın (yolun başında bir anne olarak 7 aylıklar ve ikizler) ben geleceğimi gördüm. Annelere soruyorum ,2 yaşına gelsin herşey düzelir diyorlar, peki 2 yaşında oyun grupları var götürüyormusunuz
Kolay gelsin.
Ben işe başladığım için 2 yaşında Montessori anaokuluna göndermiştim yarım gün harika idi valla. 🙏🧿hem yarım gün hem de çocugum nitelikli eğitim aldı ingilizcesinden her şeyine.Aynı paraya evde bakıcıya versem hiç bir faydası olmayacaktı. Tek sorun alerjik olduğu için çok hasta oluyordu okula para verip bazen bir aya yakın gönderemediğimiz de oldu.

Kolay gelsin.
Ben işe başladığım için 2 yaşında Montessori anaokuluna göndermiştim yarım gün harika idi valla. 🙏🧿hem yarım gün hem de çocugum nitelikli eğitim aldı ingilizcesinden her şeyine.Aynı paraya evde bakıcıya versem hiç bir faydası olmayacaktı. Tek sorun alerjik olduğu için çok hasta oluyordu okula para verip bazen bir aya yakın gönderemediğimiz de oldu.
Merhaba , cevap verdiğiniz için teşekkürler, bende 2 yaşına gelsinler göndereceğim. Sizinde dediğiniz gibi bakıcı bir yere kadar tabi benim iki tane olunca 2 bakıcı okuldan daha fazla tutar . Bir de sormak istediğim alerjik durumu kaç yaşında yada kaç aylıkken çıktı .

X