- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Günaydın herkesee... Dün sürekli yattım bildiğiniz üzere akşam yedide uyudum dokuzda uyandım daha beter olmuşum baş ağrısına eklenmiş üstüme.. Neyse eşimi aradım dedim işi gücü bırak gel ben iyi değilim çokta açım, yemek almış gelirken, yiyince biraz daha iyi oldum ama Bi saat geçmedi yine fenalaştım gece bir buçuğa kadar savaştım uyumak için...
Şuanda da hafif çarpıntı var yataktan çıkınca nasıl olacak merak ediyorum..
Çokta heyecanlıyım doktor için bebeğimi göreceğim içimde hiç endişe yok ama rüya gördüm Allah hayra çıkarsın, rüyamda acayip şeylerde gördüm hastalıklarla ilgili o yüzden biraz moral düşüklüğü yaşıyorum şuan
Ben bu yazıyı bitirene kadar kalktım yumurta yaptım küçük oğlana kendime kahve yaptım kocamla konuştum balkona çıktım şaka gibiyim dimi
Şuanda da hafif çarpıntı var yataktan çıkınca nasıl olacak merak ediyorum..
Çokta heyecanlıyım doktor için bebeğimi göreceğim içimde hiç endişe yok ama rüya gördüm Allah hayra çıkarsın, rüyamda acayip şeylerde gördüm hastalıklarla ilgili o yüzden biraz moral düşüklüğü yaşıyorum şuan
Ben bu yazıyı bitirene kadar kalktım yumurta yaptım küçük oğlana kendime kahve yaptım kocamla konuştum balkona çıktım şaka gibiyim dimi