Bugün ne yaptım?

Kızlaaar çarpıldım ben ya çamaşır suyu çarptı beni kustum kusucam az kaldı ☹️☹️☹️
Kuzum naptin sen? Bizim cok solumamamiz lazim ole seyleri biliosun ki
Oturdum nete girdim zaten. En son mesajın üstüne çıkıp geldiler 5 buçuk gibi zaten ikedan alıp çıktık hatta üst katı gezmedik alt hatta idi alacaklarım direk alıp çıktık yani.

Yarın benim ayrıntılı var hayırlısı valla biraz korkuyorum.
Ayyy dua edelim bu aksam🙏🏼insallah guzel gecicek ama merak etme ferah tut icini💕 kactasin suan 20 mi 21

Oturdum nete girdim zaten. En son mesajın üstüne çıkıp geldiler 5 buçuk gibi zaten ikedan alıp çıktık hatta üst katı gezmedik alt hatta idi alacaklarım direk alıp çıktık yani.

Yarın benim ayrıntılı var hayırlısı valla biraz korkuyorum.
Peş peşe ayrıntılımız hadi hayırlı haberlerle gel inşallah yarın saat kaçta
Kuzum naptin sen? Bizim cok solumamamiz lazim ole seyleri biliosun ki

Ayyy dua edelim bu aksam🙏🏼insallah guzel gecicek ama merak etme ferah tut icini💕 kactasin suan 20 mi 21
Banyoyu yıkadım yapabildiğim kadarıyla süngeri gezdirdim sonra lavaboya geçtim Oray’ın hallederlerken banyoyu durulamadım akılsız ben kapıyı da açmayı sonradan akıl ettim tabi akçan kaçtı genzime .. neyse ki farkedince yaptığım hatayı hem kapıyı açtım hemde hemen duruladım her yeri sonra toplamadan kaçtım banyodan 😅

Peş peşe ayrıntılımız hadi hayırlı haberlerle gel inşallah yarın saat kaçta

Banyoyu yıkadım yapabildiğim kadarıyla süngeri gezdirdim sonra lavaboya geçtim Oray’ın hallederlerken banyoyu durulamadım akılsız ben kapıyı da açmayı sonradan akıl ettim tabi akçan kaçtı genzime .. neyse ki farkedince yaptığım hatayı hem kapıyı açtım hemde hemen duruladım her yeri sonra toplamadan kaçtım banyodan 😅
11 de

İlla yapacaksan maske tak bari

11 de

İlla yapacaksan maske tak bari
Bidaha tövbe çamaşır suyu çok kullanırım ben ama normalde bekletmem yeni yapıldı harç vs var diye beklettim suyla akıttım normal sıvı çamaşır suyu döktüm işte olanlar oldu 😁
Erkenmiş benim Cumartesi 4 de

Bidaha tövbe çamaşır suyu çok kullanırım ben ama normalde bekletmem yeni yapıldı harç vs var diye beklettim suyla akıttım normal sıvı çamaşır suyu döktüm işte olanlar oldu 😁
Erkenmiş benim Cumartesi 4 de
Üç hafta filan önce aldım ben saati kendim ayarladım

Gunaydinnn
Sudem haydi guzel haberlerini bekliyoruz. Bugunu atlattin mi hersey okeydir yaz bize musait oldugundaa
İnanmazsiniz erken uyandim🦋

Kimler gelmiş kimler 😍 hoşgeldin canım nerelerdesin ? Özledik 🥰

Mikancigim bir varım bir yokum, hayat gibi😅😅😅

Ben de sizleri özledim🥲 bir türlü düzlüğe cikamadim, bilmiyorum neyse🥲

Nasılsın? Senin little princess ne kadarlık oldu😍😍

Verdikten sonra mayışma anında yatakta değillerse benimkilerde uyumuyor etki geçince dahada cin gibi oluyorlar süreye dikkat ettin mi peki verirken
Doğurduğum 10 doğurmadıklarım 5 ve 6 yaşında biride yolda 23 haftalığa gidiyoruz 😁😁😁 hepsi erkek 😅😅😅
Dogurmadiklarim kısmını anlayamadim😃

Canım prensesim 13 aylık oldu bile 🥹 senin prenses nasıl ? 😍
KPSS yi ne yaptın ?
Annen döndü mü?
Günlerin nasıl geçiyor ?
Uyku durumunuz ne oldu?

Uzun zaman olunca sorular birikti 🤭

Eşimin ilk evliliğinden iki benim ilk evliliğimden bir oğlumuz var şuanda ortak oğlumuzda yolda 🤟🤭🤣🤣

Canım prensesim 13 aylık oldu bile 🥹 senin prenses nasıl ? 😍
KPSS yi ne yaptın ?
Annen döndü mü?
Günlerin nasıl geçiyor ?
Uyku durumunuz ne oldu?

Uzun zaman olunca sorular birikti 🤭
Ayy 1 yaşını geçmiş😍😍😍🧿🧿🧿 inanılır gibi değil, zaman nasıl geçiyor. Nice mutlu saglikli yaşları olsun minnosun🙏🏻🥰🦋

Mikancigim ilkinde zaten komik bir puan aldım. İkinciye de gecelerde girdim😅 onda da yüzüm gulmez🥲

Annem burda😅😅 değişen bişey yok😬 günlerim çok uykusuz ve motivasyonsuz geçiyor. Uyku durumu düzelmedi 01 den önce uyumuyor. Ve yine gece uyanıyor. Psikolojik olarak iyi bir donemde değilim.

Şimdi anladim:))4 çocuklu geniş aile🧿😍 bı tane de kız olaydı iyiydi😬
Ah ne çok istedik de işte Allah erkek uygun görmüş bize hepsi erkek 😁😅
Kız olsun diye diyetlerde yaptım ne bileyim günleri takip ettim aylarca olmadı en son aman Allah ne verirse kabul dediğimiz vakit hamile kaldım 🤗

Ayy 1 yaşını geçmiş😍😍😍🧿🧿🧿 inanılır gibi değil, zaman nasıl geçiyor. Nice mutlu saglikli yaşları olsun minnosun🙏🏻🥰🦋

Mikancigim ilkinde zaten komik bir puan aldım. İkinciye de gecelerde girdim😅 onda da yüzüm gulmez🥲

Annem burda😅😅 değişen bişey yok😬 günlerim çok uykusuz ve motivasyonsuz geçiyor. Uyku durumu düzelmedi 01 den önce uyumuyor. Ve yine gece uyanıyor. Psikolojik olarak iyi bir donemde değilim.
Teşekkür ederim Lizcim 🥰
Sınav için üzüldüm hayırlısı olsun
Uyku insanın sinirlerini çok etkiliyor gerçekten
Uzak kalma burdan özlüyoruz hem sana da iyi gelir belki 😘🌺

X