Bugün ne yaptım?

Dün akşam video çekmiştim ordan kırptım biraz muzurdum çizim ondan 🤣🤣🤣 kocam bey koptu gülmekten bende tabi 🤣🤣🤣
Kiz seni allah kahretmesin😂😂😂nerden geldi aklina😂dizi izliodum smdi yatmaya gelince teli elime aldim koptm😂nasil okdr gobus oldu sende ya 8aylik gbi 🧿🧿🧿

Ha ha 😂çılgın seni
Oğlumda göbüş desenli komik tişört bende çok giydim 🤣loodıng el mel🤣

İilkinde bende giydim ondan 🤣🤣🤣
Kiz seni allah kahretmesin😂😂😂nerden geldi aklina😂dizi izliodum smdi yatmaya gelince teli elime aldim koptm😂nasil okdr gobus oldu sende ya 8aylik gbi 🧿🧿🧿

Bilmem ki dün birden esti hep yapmak istediğim birşeydi ama 🤣🤣
Ah bi bilsem zaten ben anlamadım herşeyi erken yaşadım bu gebelikte son üç aya ne kaldı bi fikrim yok 🤣🤣🤣
Kilo olarak 10 kilo aldım yemekle hiç alakası yok ikna oldum ben ona 😅 çünkü kahvaltı öğle yemeği bazen akşam yemeği ama az yiyorum bi kaç gündür canım abur cubur istiyor iki üç gofret yada bisküvi yiyorum o kadar .. tatlı hiç yemiyorum hani ne şerbetli ne sütlü canım istemiyor arada bir Nutella yiyorum ekmekle kahvaltı sonunda her gün de değil ...
Yani anlayacağınız kızlar benim bünye ne yesem yarıyor gibi oldu 😅🤣🤣🤣
Bu kadar erken şiştim ama görüntüde kilolu değilim ay olarak ileride gözüküyor karnım sadece , hani gören çok şişmemişsin diyor önce sonra kaç aylık olduğumu öğrenip şoka giriyor sadece 🤣🤣🤣🤣

İilkinde bende giydim ondan 🤣🤣🤣

Bilmem ki dün birden esti hep yapmak istediğim birşeydi ama 🤣🤣
Ah bi bilsem zaten ben anlamadım herşeyi erken yaşadım bu gebelikte son üç aya ne kaldı bi fikrim yok 🤣🤣🤣
Kilo olarak 10 kilo aldım yemekle hiç alakası yok ikna oldum ben ona 😅 çünkü kahvaltı öğle yemeği bazen akşam yemeği ama az yiyorum bi kaç gündür canım abur cubur istiyor iki üç gofret yada bisküvi yiyorum o kadar .. tatlı hiç yemiyorum hani ne şerbetli ne sütlü canım istemiyor arada bir Nutella yiyorum ekmekle kahvaltı sonunda her gün de değil ...
Yani anlayacağınız kızlar benim bünye ne yesem yarıyor gibi oldu 😅🤣🤣🤣
Bu kadar erken şiştim ama görüntüde kilolu değilim ay olarak ileride gözüküyor karnım sadece , hani gören çok şişmemişsin diyor önce sonra kaç aylık olduğumu öğrenip şoka giriyor sadece 🤣🤣🤣🤣
Bebis saglikliysa bi onemi yok. Doktorun ne dedigi onemli. 10kg cok ama yasin da genc aldigin gbi verirsin bence cok sıkıntı olmaz. Detayli ne zmn senin? Kendinle hic ilgilenemedin ki buaralar. Detaylida doktor soler bnce ztn az kilo al yavas ol yada sorun yok die.
Enerjinin yuksek olmasi daha onemli bosver

5de uyandim saat 6:10🤦🏽‍♀️ uykum kacti. Csnim sigara istedi🤦🏽‍♀️karnim acikti🤦🏽‍♀️ bunlarin hicbirini yapmicam tabiki ama geri de uyutamadim kendimi
Uf🙈

Bebis saglikliysa bi onemi yok. Doktorun ne dedigi onemli. 10kg cok ama yasin da genc aldigin gbi verirsin bence cok sıkıntı olmaz. Detayli ne zmn senin? Kendinle hic ilgilenemedin ki buaralar. Detaylida doktor soler bnce ztn az kilo al yavas ol yada sorun yok die.
Enerjinin yuksek olmasi daha onemli bosver
Bu ay doktora gidemedim ki malum sebeplerden dolayı, cumartesi günü detaylıya gideceğiz ondan sonra kendi doktoruma gideceğim..
Doktora ilk gittiğimde 7 kilo falan almıştım bunu söylemeden önce kilon gayet iyi demişti sonra dedim 59 la hamile kaldım diye şaşırmıştı o zamanda hızlı gidiyorsun demişti.. Ama elimde değil ki yediklerim belli makarna pilav bile az yiyorum, sadece bazen akşamları iştahım açılıyor 🤭 enerciiiiii nerdesiiiinnn 🤣🤣🤣
Verir miyim veririm inşallah yoksa kafayı yerim ben, ilk doğumda hemen vermiştim 34 bedene kadar da düşmüştüm emzirirken sonra senelerce 34-36 da kaldım inşallah yine aynı olurum, hala kıyafetlerim 34-36 böyle kalırsam yandım 🤣🤣

5de uyandim saat 6:10🤦🏽‍♀️ uykum kacti. Csnim sigara istedi🤦🏽‍♀️karnim acikti🤦🏽‍♀️ bunlarin hicbirini yapmicam tabiki ama geri de uyutamadim kendimi
Uf🙈
Günaydııııınnn 🥰 uyumuşsundur inşallah geriye bende uyuyup uyandım Habire gece de benim uykum kaçtı 3-4.5 arası 😑

Günaydın 🌸

Bugün 10.15 de kalktım.
Mutfağı topladım.
Oğlum futbola gitti .
İlacımı içtim.
Sağlıklı düzgün bir kahvaltı yaptım.
Hava baya soğuk sanki sonbahar 🍁🍂🍃
Kalkıp şimdi evi süpürcem.:temizlik:

Günaydııııınnn 🥰 uyumuşsundur inşallah geriye bende uyuyup uyandım Habire gece de benim uykum kaçtı 3-4.5 arası 😑
Gunaydinn💕 8e dogru uyudum biraz once uyandim sacma sapan isler oldu.. bgn de boyle olsun napim
Ben de demiri ictm beklemedeim smdi sonra sudem34 sudem34 gbi kahvalti hazirlicam dun dogru durust yapmadim bgn saglikli bisiler yiyim
Nevresimi yikarim yemek yaparm ama ne hic bi fikrim yok. Daha disari cikmadm hava nasil bilmiyorum soguksa denize girmem esim kv yi dr a goturdu pskiyatriste bakalim neler dicek begenicek mi dr u merak ediorm

Gunaydinn💕 8e dogru uyudum biraz once uyandim sacma sapan isler oldu.. bgn de boyle olsun napim
Ben de demiri ictm beklemedeim smdi sonra sudem34 sudem34 gbi kahvalti hazirlicam dun dogru durust yapmadim bgn saglikli bisiler yiyim
Nevresimi yikarim yemek yaparm ama ne hic bi fikrim yok. Daha disari cikmadm hava nasil bilmiyorum soguksa denize girmem esim kv yi dr a goturdu pskiyatriste bakalim neler dicek begenicek mi dr u merak ediorm
Benim dolma biber var sebze olarak sadece ta kıymalı doldurcam ya da senin yoğurtlu dan ama seninkinden yapsam yemezler.
Buzlukta lahmacun da var artık bakıcam bende. Mantar 🍄çorbası da var daha tadına bakmadılar yaptım duruyor dolapta.

Bende uyuyup uyanıyorum Habire tekrar yatsam uyuyacağım ama kalkayım artık 😅
Sağlıklıdan kastın nedir bana da anlatsana yumurta hariç, yumurta yiyemiyorum iştahla artık tiksinme derecesine geldim 😪
Peynir zeytin domates salatalık
Ee başka 😁😁
Geçmiş olsun nasıl bir sorunu var
Hava burda da soğuk uyku havası tamda 😅

Bende uyuyup uyanıyorum Habire tekrar yatsam uyuyacağım ama kalkayım artık 😅
Sağlıklıdan kastın nedir bana da anlatsana yumurta hariç, yumurta yiyemiyorum iştahla artık tiksinme derecesine geldim 😪
Peynir zeytin domates salatalık
Ee başka 😁😁
Geçmiş olsun nasıl bir sorunu var
Hava burda da soğuk uyku havası tamda 😅
Smdi sole yumurta gunde 2 tane yiceksin kusum. Omlet yap hasla domatesli peynirli neyi seviyosan yap ama mecbur yicen. Bu bir
Yanina yesillik ben roka koyuyorum sabahlari
Sonra 1 porsiyon meyve mesela bgn 1 murdum erigi 1/2seftali koydum
5 zeytin 1/4 avokado
50gr yarim yagli peynir
1 dilim siyez ekmek
Hergun bunu yiyorum bazen icim bayiyo ama ilac gibi dusunup yiyorum. Yumurtayi bi ole bi bole yapiorum ama mutlaka yiorum

Burda da hava kapali nevresimleri attm yikanio alezi de yikicam resmen kirlenmis saka gibi
Et cozulsun die cikarttm Duduklude bisi yapicam baktm 4 tane patlican olmus onlardan besamelli sosla cogaltip etin yanina yaparm
Domates topladim salca yapayim kaya tuzu yok istanbulda kaldi ama artk normal domatesle oldugu kdr :)
Hiic halim yok bgn ya
sudem34 sudem34

Burda da hava kapali nevresimleri attm yikanio alezi de yikicam resmen kirlenmis saka gibi
Et cozulsun die cikarttm Duduklude bisi yapicam baktm 4 tane patlican olmus onlardan besamelli sosla cogaltip etin yanina yaparm
Domates topladim salca yapayim kaya tuzu yok istanbulda kaldi ama artk normal domatesle oldugu kdr :)
Hiic halim yok bgn ya
sudem34 sudem34
Valla lahmacunu buzluktan çıkarıp AVM ye geldik.
Benim safdiriklere ulaşamadım.Telefon şarjı az al dedim almadılar ayrılmayız dediler filanca yere gidiyoz dediler ben onları bulamadım onlar da geldiyse beni bulamadı yoruldum valla bir mağazaya oturdum gelip bulsunlar.
Arabanın anahtarı da onlarda arabaya mı gitsem bilemedim.Arabanın yedek anahtarını da almadım. En kötü metroya biner giderim valla. Biraz daha bekleyim. Koca AVM telefon almadan çıkılır mı akıl var mantık var.

Valla lahmacunu buzluktan çıkarıp AVM ye geldik.
Benim safdiriklere ulaşamadım.Telefon şarjı az al dedim almadılar ayrılmayız dediler filanca yere gidiyoz dediler ben onları bulamadım onlar da geldiyse beni bulamadı yoruldum valla bir mağazaya oturdum gelip bulsunlar.
Arabanın anahtarı da onlarda arabaya mı gitsem bilemedim.Arabanın yedek anahtarını da almadım. En kötü metroya biner giderim valla. Biraz daha bekleyim. Koca AVM telefon almadan çıkılır mı akıl var mantık var.
Ahahah yok artik telefonsuz tuvalete gitmem net😂
E napicaksin simdi. İnsallah bisekilde bulursunuz birbirjnizi
Birinden rica edip aramayi fln akil ederler umarim

Ahahah yok artik telefonsuz tuvalete gitmem net😂
E napicaksin simdi. İnsallah bisekilde bulursunuz birbirjnizi
Birinden rica edip aramayi fln akil ederler umarim
Valla ikeaya gidecektik beni orda sanıp gittiler ise bilmiyorum. İkea da çok büyük girsem iki saat çıkamam. Elimde de eşyalar var. Aynen insan bir arar birinden rica eder. Arabanın yanına geldim belki gelirler diye ama gelen giden yok. Hiç sevmiyorum böyle birbirini beklemeyi. Ya adam gibi ayrılma ya telefonu al. Onları aramaktan gezemedim bile.

Sudem naptin? En son durum ne oldu? Buldubuz mu birbirinizi ?
Geldiler canım arabanın yanına gelmeseler not yazacaktım metroyla gidiyorum diye. Akıllı oğlum sağolsun akıl etmiş arayalım demiş arabaya gidelim demiş

Neyse ikeaya gittik.
Ordan sabunluk ve salata kasesi aldım.
Eve geldim iki makine çamaşır attım biri kurutmada biri yıkanıyor.
Yemeği yedik. Çay içiyoruz şimdi. ☕

Geldiler canım arabanın yanına gelmeseler not yazacaktım metroyla gidiyorum diye. Akıllı oğlum sağolsun akıl etmiş arayalım demiş arabaya gidelim demiş

Neyse ikeaya gittik.
Ordan sabunluk ve salata kasesi aldım.
Eve geldim iki makine çamaşır attım biri kurutmada biri yıkanıyor.
Yemeği yedik. Çay içiyoruz şimdi. ☕
Afiyet olsun kuzusu
Sevindim bulmussunuz da hamile hamile yorulmadin
Biz de yemek yedik smdi dizi fln izleriz bgn de bitti …

Kızlaaar çarpıldım ben ya çamaşır suyu çarptı beni kustum kusucam az kaldı ☹️☹️☹️

Afiyet olsun kuzusu
Sevindim bulmussunuz da hamile hamile yorulmadin
Biz de yemek yedik smdi dizi fln izleriz bgn de bitti …
Oturdum nete girdim zaten. En son mesajın üstüne çıkıp geldiler 5 buçuk gibi zaten ikedan alıp çıktık hatta üst katı gezmedik alt hatta idi alacaklarım direk alıp çıktık yani.

Yarın benim ayrıntılı var hayırlısı valla biraz korkuyorum.

X